A legjobb 9 indiai menyasszonyi Maang Tikka dizájn

Minden lány arról álmodozik, hogy esküvője napján tökéletes és lenyűgöző menyasszony lesz, de az esküvői jelmez viselése nem elegendő a menyasszonyi megjelenés befejezéséhez, mivel szüksége van a támogató ékszerekre, hogy teljes menyasszonyi megjelenést biztosítson. “A menyasszonyi Maang Tikka az ékszerek egyik legfontosabb része, mivel egy menyasszony homlokát díszítik.

Maang Tikka tervek menyasszonyoknak:

A maang tikka kiválasztása a menyasszonyi számára nem könnyű feladat, mivel a piacon hatalmas választék és minták állnak rendelkezésre. Nézzük meg a legjobb menyasszonyi maang tikka tervezési lehetőségeket a menyasszony számára. Válaszd ki a ruháidhoz illő menyasszonyi maang tikka mintákat, és hagyd, hogy a fejdísz ellopja a show -t.

1. Nagy Maang Tikka:

Nagy Maang Tikka

A nagyméretű Maang Tikka kanna egyedi stílusmegjelenítést kölcsönöz együttesének. Különböző mintákban és stílusokban érkezik. Tehát ha egy menyasszony saját egyedi stílust akar létrehozni, akkor ezt a nagy maang tikka stílust választhatja. Ez olyan megjelenést kölcsönöz, amellyel kiemelkedik a többiek közül.

2. Passa vagy Jhoomar:

Passa vagy Jhoomar

Láttad ezt főleg a muszlim menyasszonyok. Az ilyen típusú tikkák 2-3 oldalsó oldalsó zsinórból állnak, amelyek a homlok oldalán esnek. Ezt a közepes maang tikkával viselheti, vagy egyedül is a homlokán. Függetlenül attól, hogyan viseli, minden tekintetben királyi megjelenést kölcsönöz.

3. Többrétegű Maang Tikka:

Többrétegű Maang Tikka

A többrétegű Maang Tikka „Matha-Patti” néven is ismert. Ezt a stílust széles körben használják a menyasszonyok, mivel csípései a hajszálakhoz tartoznak, és képesek díszíteni a menyasszony egész fejét. Kecsesen ül a fején, korona tekintetével. Tökéletes darab, hogy felhívja magára és a menyasszony figyelmét.

4. Borla Maang Tikka:

Borla Maang Tikka

A gyönyörű gömb alakú maang tikka többnyire a meenakari munkával készült, a szegezett kövekkel és gyöngyökkel. Az oldallánc húrokkal is jár. Amikor egy menyasszony viselje ezt a lenyűgöző Borla stílusú maang tikkát, királyi megjelenést kölcsönöz a menyasszonynak.

5. Egyrétegű Maang Tikka:

Egyrétegű Maang Tikka

Az egyrétegű Maang kétoldalt egyláncú szálakból áll, amelyeket színes kőcseppekkel terveztek. Egy menyasszony, aki szeretné díszíteni a hajait, de könnyű súlyú maang tikkával, akkor ez a stílus a legjobban megfelel nekik. Tökéletes dísze a varázslatosságnak a menyasszonyi vonzerőben.

6. Chand Tikka:

Chand Tikka

Ez az indiai menyasszonyi tikka hagyományos kialakítása, amelyet évek óta használnak. A tiszta kristályokkal és egy kis gyöngycseppel tervezett chand tikka ideális darab az esküvő napján. Ennek a stílusnak a legjobb része az, hogy minden arcformához illeszkedik.

7. Kő és gyémánt Tikka:

Kő és gyémánt Tikka

Ez a legegyszerűbb kialakítás a Maang tikka kategóriában. Válasszon kőből szegett tikkát, amely megfelel az öltözékének. A gyönyörű maang tikka menyasszony, amely vörösesbarna medállal díszített, elegánsnak és visszafogottnak tűnik, ami minimalista menyasszonyt kölcsönöz Önnek.

8. Könnycsepp Maang Tikka:

Könnycsepp Maang Tikka

A Tear Drop Maang Tikka a medál stílusú Maang tikka része. A kisebb arcú menyasszonyok választhatják ezt a vörös és fehér kövekkel megtervezett klasszikus maangot. Az a menyasszony, aki nem szeret nehéz ékszereket cipelni, a könnycsepp Maang Tikka mellett dönthet.

9. Egyszerűen arany Maang Tikka:

Egyszerűen arany Maang Tikka:

Még egy másik stílus egy indiai menyasszonyi tikka, amely évek óta népszerű kedvenc. Ez a Maang tikka menyasszony egyik stílusa, amely soha nem tűnik el. Csak egy egyszerű, tiszta arany medál más drágakövek és kövek nélkül javíthatja megjelenését a hagyományos és elegáns módon.

Mint tudjuk, a Maang Tikka olyan dísz, amelyet közvetlenül a homlokán használnak, és ezért azonnal látható. Azonnali láthatóságának köszönhetően a menyasszonyoknak rendkívül óvatosan kell választaniuk a maang tikka mintákat. A menyasszonyi Maang tikka minták az aranytól a kundanon át a gyémántig terjednek, és sokféle kivitel közül választhat.

Egy indiai menyasszony hiányos maang tikka nélkül a homlokán. Minél egyedibb és dizájnosabb lesz a Maang tikka, annál jobban fog kinézni az esküvő napján. Ha összeáll a Maang tikka a többi menyasszonyi ékszerdíszekkel, akkor készen áll arra, hogy kitűnjön a tömegből.