Arany Maang Tikka Designs – 15 legújabb és gyönyörű modell

Az arany ékszerek és díszek rendkívüli módon javíthatják a nők fizikai megjelenését. A nő testének minden részét arany díszekkel lehet díszíteni, például fülbevalóval, nyaklánccal, gyűrűvel, karkötővel, maang tikkával stb. Amikor az arany maang tikka mintákról beszélünk, saját jelentősége van az ékszerdíszekben. Női homlok díszítésére szolgál.

legújabb-maang-tikka-aranyozott-ékszer-tervek

Különböző típusú Maang Tikka minták aranyban:

Annyi stílus létezik, és a Gold maang tikka fajtái állnak rendelkezésre, nézzük meg a 15 legjobb arany maang tikka mintát tőlük.

1. Túlméretes arany Maang Tikka:

Túlméretes arany Maang Tikka

A túlméretes arany Maang tikka a legjobb a menyasszony számára. Egy menyasszony, aki különlegesnek és kiemelkedőnek akar tűnni az esküvője napján, majd bármilyen, kövekkel vagy kristályokkal tűzdelt, arany méretű Maang tikkát felvehet. Ez a színes maang tikka kecsességet kölcsönöz a megjelenésednek, és kiemelkedik menyasszonyként a legjobb menyasszonyi megjelenéssel.

2. Jhumar Maang Tikka Design:

Jhumar Maang Tikka Design

A Jhumar maang tikka az egyik legnépszerűbb dizájn, amelyre manapság nagy a kereslet. Viselhető a homlok bal oldalán, vagy rendszeresen a homlok közepéig. A jhumar maang tikka különböző mintákban és stílusokban kapható. A Jhumar maang tikka arany minták gazdag vonzerőt kölcsönözhetnek általános megjelenésednek.

3. Borla Maang Tikka aranyban:

Borla Maang Tikka aranyban

A Borla Maang tikka nagyon népszerű Rajasthan és Haryana nők körében. A Borla maang tikka különböző kivitelben kapható gyöngyökkel, kövekkel és kristályokkal. Elbűvölő megjelenést kölcsönöz személyiségének. Gyönyörűen néz ki, ha a tökéletes hajválasztást a fej közepétől végezzük.

4. Egyoldalas arany Maang Tikka Design:

Egyoldalas arany Maang Tikka Design

Az oldalsó stílusú Maang tikka manapság nagyon híres, különösen a menyasszonyok között. Két oldalról díszít, mivel az oldalsó húrok a homlok egyik oldalára esnek, a középső pedig hagyományosan a fej közepére. Ezt a menyasszonyok vagy a többi fiatal lány is viselheti, mindig fenséges megjelenést kölcsönöz viselőjének.

5. Medál stílus Maang Tikka:

Medál stílus Maang Tikka

A medál stílusú Maang tikkát széles körben használják a nők minden korosztályban. A medál stílus nagyon gyakori design a Gold Maang Tikka kategóriájában. A legjobb ebben a stílusban az, hogy minden arcformához illik. Ez tökéletes ékszer lehet minden alkalomra és fesztiválra.

6. Egyszintű arany Matha Pattis:

Egyszintű arany Matha Pattis

Egy újabb stílusú maang tikka, amely divatos megjelenésével uralja a dísztárgyak világát, a matha Patti mindkét húra a homlokod mindkét oldalán esik, és királyi megjelenést kölcsönöz neked elegáns módon. A viselőjének azonban tudnia kell az ilyen matha pattis -ról, hogy a helyén maradjon.

7. Többszintű Matha Pattis aranyban:

Többszintű Matha Pattis arany színben

Ez ugyanaz, mint az egyszintű matha pattis, de egyetlen különbség van a láncok számában mindkét oldalon. A többszintű matha Patti-t leginkább a menyasszonyok viselik esküvőjükön, teljes menyasszonyi megjelenést kölcsönözve egy nőnek. Nézzen ki legjobban az esküvő napján, és díszítse ezt a gyönyörű matha Patti -t esküvői jelmezével.

8. Pearl Strings Maang Tikka:

Pearl Strings Maang Tikka

Az ilyen típusú gyöngyház Maang tikka arany színű minták szintén a matha pattis részét képezik, az egyetlen különbség a húrok között. Ebben a központ aranyból, a húrok pedig gyöngy gyöngyökből állnak. Nagyon szépnek tűnik a viselőjén. Ha összeáll a hagyományos ruhákkal, féltékennyé teheti az embereket.

9. Chaand Baali Maang Tikka aranyban:

Chaand Baali Maang Tikka aranyban

A Chaand Baali Maang tikka félhold alakú. Az ilyen típusú maang tikka különböző stílusokban és mintákban található. Ezt bármilyen különleges alkalomra viselheti. A legjobb dolog ebben a chaand Baali maang tikkában az, hogy a menyasszony és a többi lány viselheti.

10. Fehér kőből készült Maang Tikka:

Fehér kő Tüskés Maang Tikka

A szegecselt maang tikka kundánokkal soha nem megy ki a divatból. Tökéletes ékszer, olyan dísz, amely soha nem fakuló dizájnjával javítja a megjelenését. A maang tikka szép kialakítású, gyönyörű, tiszta kövekkel. Legyen hagyományosan szép, ha ezt a kőből kitűzött maang tikkát a homlokán hordja bármilyen esküvőre vagy társasági alkalomra.

11. Meenakari Gold Maang Tikka lányoknak:

Meenakari Gold Maang Tikka lányoknak

A Meenakari ékszerek széles körben megtalálhatók az esküvői kollekciókban. A Meenakari Work a maang tikka modellekben nagyon népszerű a nők körében. Ez a kiválóan elkészített Meenakari Gold tikka darab tökéletes választás lesz a hagyományos megjelenés kiegészítéséhez.

12. Pearl Studed Maang Tikka menyasszonyi számára:

Gyöngyszegecses Maang Tikka a menyasszonyi számára

A gyöngyökkel tervezett ékszereknek megvan a maguk jelentősége. Sok olyan embert láthatunk, akik mindig szeretnek csak gyöngydíszeket viselni fényes és magas színvonalú megjelenésük miatt. A Maang tikka arany minták tökéletes befejező munkákkal, gyöngyökkel tűzdelve elegendőek megjelenésed javításához.

13. Cseppek Maang Tikka:

Csepp Maang Tikka

Maang Tikka cseppekkel adhat egy nő tekintetét. Amikor a cseppek a fejedre esnek, blingot adnak az arcodhoz. Különféle cseppeket találhat, például – gyöngycseppeket, kőcseppeket, aranycseppeket stb.

14. Lakshmi Maang Tikka Gold esküvőre:

Lakshmi Maang Tikka arany esküvőre

A Lakshmi Maang tikka arany színű minták nagyon ritka stílusok az Arany Maang tikkában, de megvan a maga különböző varázsa és stílusa, hogy kiemelkedjen a többi közül. Alapvetően ezeknek a Lakshmi Maang Tikka -nak Lakshmi istennő arany ikonja van a középső medálja, ami merész és gyönyörű vonzerőt biztosít.

15. Borla és Chaand Bali Maang Tikka Gold:

Borla Chaand Bali -val Maang Tikka Gold

Ez a maang tikka stílusa, amely tökéletes a Borla és a chaand baali között. Párosítása a gyönyörű nyaklánccal kiegészítheti etnikai megjelenését. A Borla és a chaand baali tökéletes keveréke etnikai és ízléses vonzerőt kölcsönöz személyiségének.

Az arany Maang tikka egy tipikus indiai dísz, amelyet leginkább az esküvői nők használnak országszerte. Amint azt látjuk, akkor a mai modemes nő nem szeret kompromisszumokat kötni, különösen akkor, ha gyönyörű és lenyűgöző megjelenésről van szó, de a tökéletes ruházat és a gyönyörű aranydarab maang tikka összefogásával mindezt megteheti Ön helyett.

Arany maang tikka viselése a homlokán elég lesz ahhoz, hogy mások figyelmét magára vonja. Tehát ha másképp akarsz kinézni, mint mások, és szemet gyönyörködtető személyiség akarsz lenni egy funkcióban, akkor bármelyik arany maang tikka dizájnt választhatod, és készen állsz arra, hogy új.