15 bedste øjenskygge -kit til rådighed i Indien

Mange kvinder kan godt lide at eksperimentere med forskellige former for udseende med forskellige nuancer af øjenskygger. For dem er det mere overkommeligt at købe et helt sæt end at købe enkeltkasser. Nedenfor er de top 15 øjenskygge -sæt, du kan købe, afhængigt af hvilke typer farver du vil have.

Smukke øjenskygge -kits fås i Indien:

Lad os finde her med en samlet liste over øjenskygge -sæt, der virkelig vil forbedre dit udseende.

1. E.L.F Eye and Lip kit Multicolor:

øjenskygge kits

Dette sælges af det meget berømte firma, som er en favorit for mange kvinder. Dette er et sæt til rimelige priser, der består af forskellige farver, som du kan bruge til at oprette forskellige stilarter. Du kan bære dette til dagtidslook og også til nattetid. Dette har næsten alle farverne fra pasteller til neoner, som du kan få brug for. Det har nogle af de forskellige mørke farver, der kan bruges til dæmpet effekt. Disse har meget let skimmer, som næsten ikke er synligt. Dette koster 2000 INR cirka for 89,8 gram.

2. Maybelline Diamond Quad Shade- Kobberbrun:

Maybelline Diamond Quad Shade Kobberbrun

Denne indeholder 4 farver som nævnt i navnet, og denne har meget fine shimmers, som giver en skinnende effekt. Du kan nemt bruge disse, fordi disse er meget glatte at anvende. Dette er moderat prissat til 500 INR for 2,5 gram.

3. Maybelline Diamond Quad Shade- Ocean Blue:

Maybelline Diamond Quad Shade Ocean Blue

Dette er endnu et 4 -farvesæt, og dette indeholder 4 nuancer af blå. Du kan købe dette for 500 INR cirka for 2,5 gram.

4. Colorbar- Få Look Makeup Kit:

Colorbar Get The Look Makeup Kit

Denne indeholder 2 blush farver og 4 bagte farver. Du kan nemt bære dette, fordi dette også har et lille spejl og gør det let at genanvende, selv når du er udenfor med dine venner for at shoppe. Dette koster cirka 1500 INR til 1700 INR.

5. ADS Makeup Multi Colored Collection Case A8199:

ADS Makeup flerfarvet samling etui A8199

Denne indeholder ikke kun 24 smukke farver, men også rødme, kompakte og læbe farver. Du kan bruge dette til forskellige effekter, uanset om det er dagtøj eller nattøj. Dette er også en god festbrug. Når du vil købe en entydig kollektor, der har en masse variation, skal du købe denne. Dette koster kun 500 INR og er en god ting for begyndere og for studerende.

6. Revlon Luminance Cream Shadow:

Revlon luminance Cream Shadow

Denne indeholder 4 farver, og du kan vælge en af ​​varianterne efter din komfort. Dette koster cirka 500 INR. Dette er godt til daglig brug og også til fest.

7. ADS Color Series Set A8324:

ADS Color Series Set A8324

Denne har 10 farver sag. Denne sag er prissat til kun 300 INR. Dette er godt for begyndere, teenagere og college piger.

8. Oriflame Pure Color Set- nøgen og grå:

Oriflame Pure Color Set Nude and Grey

Dette er en yndlingssamling med 8 farver for mange kvinder. Du kan også prøve deres andre varianter. Alle disse er prissat til 500 INR cirka for 4,8 gram. Dette er godt og overkommeligt og ikke højt prissat på lommen. Dette er også godt til regelmæssig brug og festtøj.

9. Color Fever 18 Colours palette:

Color Fever 18 Colours palette

Dette er en rimelig pris, og du kan få 18 farver, der er næsten nok til alle slags lejligheder. Du kan bruge disse til almindeligt slid og også til fester. Du kan oprette næsten alle typer effekter med disse. Dette er cirka 1000 INR.

10. Iman –Varm chokolade 9951:

Iman Hot Chocolates 9951

Dette er et nyt sortiment, der er blevet lanceret for nylig. Det er et lille tilfælde med to farver, og begge er i farverne brun og rustbrun og meget chokolade. Det er en meget ønsket ting blandt flere kvinder. Du kan skabe dramatisk effekt ved hjælp af dette. Dette er prissat til 2000 INR cirka til 1,42 gram.

11. Revlon Custom Eyes Shadow- Metallic Chic:

Revlon Custom Eyes Shadow- Metallic Chic

Du kan prøve at beholde dette i din samling, hvis du vil have noget, der kan give dig forskellige typer effekter, uanset om det er dagtid eller nat eller endda til daglig brug. Denne særlige sag har en marineblå, gylden, fersken, grøn og sølvfarvet farve. Disse giver dig næsten alle de farver, du kan have brug for til lunkne opstigninger. Dette er moderat prissat til 700 INR til 800 INR cirka for 5,67 gram.

12. Loreal Paris Color Riche Le Palette – P2:

Loreal Paris Color Riche Le Palette P2

Dette er et meget vellidt 4 farver etui, og du kan købe dette til festtidseffekterne. Denne sag indeholder 4 farver som en mørk sort, en brun, en gylden og en lysegrøn. Dette er en meget god ting, du skal have i din samling. Dette er en 4 gram sag og koster 900 INR til 1000 INR

rundt regnet.

13. L’Oreal Paris Color Rich Le Palette- P3:

L Oreal Paris Color Rich Le Palette P3

Denne indeholder 4 farver, som har en meget skinnende effekt på dem. Dette kan være godt at skabe et drama, og disse kan kombineres med en sølvfor. Denne indeholder to typer kulsorte farver, en lys gylden skinnende farve og en oceangrøn farve. Designet er også meget smukt, og du kan købe dette for 900 INR til 1000 INR cirka for 4 gram.

14. Amara Cosmetics Tropical Fusion:

Amara Cosmetics Tropical Fusion

Dette er en 4 farver, og denne har farverne som du kan se på billedet ovenfor. Disse er en lys rødbrun farve, en mos fugtig grøn farve, en blå farve og en ferskenrosa farve. Du kan købe dette for at skabe næsten alle typer effekter. Dette kan kombineres med sølv eller gyldent for at skabe en mere funktionel effekt. Du kan købe denne 11 gram æske til cirka 1200 INR til 1500 INR.

15. Lotus Pure Stay Electric Glaze:

Lotus Pure Stay elektrisk glasur

Dette er et meget ønsket og foretrukket sæt af mange kvinder. Denne indeholder 4 glamourøse farver, og disse er næsten alle de nødvendige farver. Den har en lyserød farve, en grønlig farve, en violet farve og en lys mauve farve for at skabe meget drama og en meget festlig stil. Dette er for 8 gram, og prisen er cirka 670 INR til 700 INR.