25 Bedste Lakme Makeup -produkter, du skal tjekke ASAP!

Lakme er et sådant mærke, der har været en del af det indiske marked i årtier nu. Mærket har ikke en eller to, men flere forskellige kategorier af kosmetik, der alle er forskelligt skabt og har unikke komponenter samt emballage. Lakmes produkter er meget elskede, fordi virksomheden skaber en række produkter, der er prissat til en sådan hastighed, at selv masserne har råd til det, så her bringer vi et lakme makeup-produktkatalog til dig, der hjælper dig med at lære mere om deres make-up samt andre hudplejeprodukter.

Bedste Lakme Makeup -produkter tilgængelige i Indien:

Lad os finde de 25 bedste produktliste over gamle og nye Lakme -produkter til skønhedspleje, der er tilgængelige i Indien.

1. Lakme Complexion Care Face CC Cream:

Lakme Complexion Care Face CC Cream

Som navnet antyder, er Lakme Complexion Care en creme, der hjælper med at korrigere din teint med det samme såvel som over tid. Mens anvendelsen af ​​produktet straks giver dig en jævn hudtone, der får din hud til at se næsten perfekt ud, fungerer den også under din hud med at korrigere din ujævne tone.

 • Fordele & Ulemper: Kan bruges dagligt i stedet for et fundament til en lav til medium dækning.

2. LakmeEyeconic Kajal:

LakmeEyeconic Kajal

En kajal/kohl, der kan holde i op til 10 timer uden at blive tilsmudset eller lysere, er LakmeEyeconic Kajal. Kajal kan bruges på vandlinjen eller som en øjenliner til øjnene. Dette er et af de bedste lakme -produkter, der findes på markedet.

 • Fordele & Ulemper: Der er ingen væsentlige konsekvenser, da dette er klinisk testet.

3. Lakme Insta Liner Eyeliner:

Lakme Insta Liner Eyeliner

En eyeliner, der kan findes i enhver kosmetikbutik og købes af flertallet på grund af dens meget overkommelige priser, er Lakme Insta Liner Eyeliner. Denne lille flaske eyeliner ligner meget en neglelakflaske, men indeholder nok produkt til at holde i flere måneder.

 • Fordele & Ulemper: En god flaske eyeliner, der er overkommelig og giver en flot finish.

4. Lakme Peach Milk Moisturizer Body Lotion:

Lakme Peach Milk Moisturizer Body Lotion

En fugtighedscreme, der ikke kun holder din hud fugtet og hydreret, men også lader den lugte som fersken, er Lakme Peach Milk Moisturizer Body Lotion, der er meget berømt på det indiske marked. Dens distinkte duft får den til at skille sig ud fra de andre fugtighedscreme på markedet.

 • Fordele & Ulemper: Har en meget subtil fersken duft, der ikke er overvældende.

5. Lakme Eyeconic Curling Mascara:

Lakme Eyeconic Curling Mascara

Hvis du leder efter en mascara til en rimelig pris, der ikke koster dig mange penge og samtidig får udført gerningen, så er LakmeEyeconic Curling Mascara en passende mulighed for dig. Mascaraen hjælper med at få dine øjenvipper til at se krøllede og omfangsrige ud.

 • Fordele & Ulemper: En overkommelig mascara, der krøller dine øjenvipper under applikationen.

6. Lakme 9 til 5 Naturale Matte Sticks:

Lakme 9 til 5 Naturale Matte Sticks

En læbestift, der er mere naturlig og mindre kemisk, lyder som en joke, ikke? Nå, Lakme 9 til 5 Naturale Matte Sticks er ingen spøg. Varer fra det berømte lakme 9 til 5 -produktsortiment er ikke kun mest naturligt, men også mat.

 • Fordele & Ulemper: En læbestift, der er mindre kemisk og mere naturlig og giver dine læber den perfekte matte finish.

7. Lakme Radiance Complexion Compact:

Lakme Radiance Complexion Compact

En kompakt er en vigtig del af enhver makeupprocedure, da den hjælper med at sætte al den makeup eller fugtighedscreme på plads. Lakme Radiance Complexion Compact hjælper med at give dig et strålende, glødende look til en meget overkommelig markedspris.

 • Fordele & Ulemper: Denne kompakte er et perfekt køb, hvis du ikke kan bruge mange penge, men ønsker et anstændigt produkt.

8. Lakme Absolute Argan Oil Serum:

Lakme Absolut Argan Oil Serum

Et serum, hvis det anvendes konsekvent, hjælper ikke kun med at få din hud til at se smuk ud, men også frisk og sund indefra. Lakme Absolute Argan Oil Serum er et sådant produkt, der hjælper med at nære din hud dybt indeni, hvilket hjælper dig med at opnå en smuk hud på ydersiden.

 • Fordele & Ulemper: Der er ingen konsekvenser af dette produkt, da det er klinisk testet for at give næring til alle hudtyper.

9. Lakme Absolute Argan Oil Lip Color:

Lakme Absolute Argan Oil Lip Color

Arganolie har flere fordele for hud og hår, men den magiske olie har også flere medicinske fordele. Disse fordele kombineret med din yndlingslæbe er en Lakme Absolute Argan Oil Lip Color. Læbestiftet holder din læbe godt hydreret og fyldig med kun et lag påføring.

 • Fordele & Ulemper: En læbestift, der også holder dine læber hydreret og sunde.

10. Lakme Enrich Satin Lipstick:

Lakme Enrich Satin Lipstick

En læbestift, der glider på dine læber som smør, er Lakme Enrich Satin Lipstick. Læbestiftet byder på flere nøgen og lyse farver, der dækker dig til de næsten formelle såvel som uformelle lejligheder.

 • Fordele & Ulemper: Et stort udvalg af læbestifter, der er lette at påføre.

11. Lakme Whitening Rose Powder med solcreme:

Lakme Whitening Rose Powder med solcreme

Vi har ofte hørt om cremer og fugtighedscreme, der indeholder solcreme, men jeg er sikker på, at mange af os endnu ikke har fundet et pulver med solcreme. Lakme bringer et hudblegningspulver til os, der også hjælper med at give os en tiltrængt beskyttelse mod solen.

 • Fordele & Ulemper: Et pulver, der hjælper med at gøre din hudfarve lysere og lysere, samtidig med at den fungerer som en solcreme.

12. Lakme 9 til 5 Naturale Aloe Aqua Gel:

Lakme 9 til 5 Naturale Aloe Aqua Gel

Vi kender alle til fordelene ved aloe vera gel, og hvordan den kan bruges til flere hudplejehacks. Selvom vi godt er klar over alt dette, kan det blive lidt svært at få fingre i en aloe vera -plante hele tiden, så det er, når Lakme 9 til 5 Naturale Aloe Aqua Gel er praktisk. Gelen er aloe- og vandbaseret, hvilket gør den velegnet til alle hudtyper og holder huden godt fugtet.

 • Fordele & Ulemper: En perfekt gel til alle hudtyper og toner, der kan påføres når som helst på dagen og ikke skader.

13. Lakme Absolute Perfect Radiance Skin Lightening Night Creme:

Lakme Absolute Perfect Radiance Skin Lightening Night Creme

Om natten, når kroppen er mere afslappet og rolig, arbejder den på at vokse, udvikle og reparere vores krop, det inkluderer vores hud. Lakme Absolute Perfect Radiance Skin Lightening Night Crème er den perfekte natcreme til din nattetid. Cremen hjælper med at gøre hudtonen lysere og samtidig få den til at se strålende ud.

 • Fordele & Ulemper: En fantastisk natcreme, der er velegnet til alle hudtyper og toner.

14. Lakme Lip Love Chapstick:

Lakme Lip Love Chapstick

Om vintre eller bare på en almindelig dag, når du ikke er i humør til en læbestift, men stadig vil have dine læber til at se hydrerede ud med en farvetone, der svarer til at bruge to forskellige produkter. I stedet for at være usikker på, hvad du skal bruge, og hvad du ikke kan prøve at bruge Lakme Lip Love Chapstick, der fås i flere farver, der er moderat synlige på læberne.

 • Fordele & Ulemper: Holder læberne godt hydreret og giver dem samtidig en flot farvetone.

15. Lakme Absolute Skin Gloss Gel Crème:

Lakme Absolute Skin Gloss Gel Crème

Ikke hver dag er en mat huddag, nogle gange er alt, hvad vi har brug for, et dugfrisk, frisk ansigt. Lakme Absolute Skin Gloss Gel Crème er et perfekt lakme -produkt til tør hud, der ønsker at opnå en mere fugtet hud, men samtidig ønsker at undgå olie eller fedtet.

 • Fordele & Ulemper: Et fantastisk hudplejeprodukt, der er velegnet til mennesker med normal til tør hud.

16. Lakme Black Eyebrow Pencil:

Lakme Black Eyebrow Pencil

Vi ved alle, at et gennemført øjenbryn fuldstændigt kan ændre udseendet af en person. Hvad vi også ved er, at øjenbryn aldrig kan være perfekte, men vi kan helt sikkert opnå en vis perfektion ved hjælp af Lakme Black Eyebrow Pencil, som du kan bruge til at udfylde alle de manglende områder, der ville se godt ud med noget mere hår.

 • Fordele & Ulemper: Et produkt der er praktisk til alle de mennesker med sparsomme øjenbryn eller som bare vil have et mere buet og perfekt øjenbryn.

17. Lakme Absolute Kohl Ultimate Kajal:

Lakme Absolute Kohl Ultimate Kajal

En kajal forbedrer vores kedelige øjne og ansigt på få sekunder, men nu er folk begyndt at være mere innovative med dette produkt. Med tanke på den voksende trend og stilarter kommer Lakme Absolute Kohl Utimate Kajal med en smudebørste i den anden ende, der hjælper dig med at opnå røgfyldte øjne på ingen tid.

 • Fordele & Ulemper: Leveres med en indbygget pletbørste i den anden ende af den udtrækkelige kajal.

18. Lakme Deep Cleanser Cleansing Milk:

Lakme Deep Cleanser Cleansing Milk

Selvom der er flere produkter til makeup/snavs, der er tilgængelige på markedet, kan ingen benægte den mildhed, der tilbydes ved at rense mælk. Lakme deep cleanser rensemælk hjælper dig med at slippe af med al makeup og snavs, der ophobes på huden indefra.

 • Fordele & Ulemper: En meget skånsom og fugtgivende dybderensende mælk.

19. Lakme Eyeconic Liner Pen Fine Tip:

Lakme Eyeconic Liner Pen Fine Tip

Én eyeliner, men flere anvendelsesmåder, dag for dag lærer vi en ny stil. LakmeEyeconic Liner Pen Fine Tip er bygget som en filtpen med en fin fin spids, der gør applikationen meget let for alle og enhver.

 • Fordele & Ulemper: Den fine spids samt filtpenens struktur hjælper med at opnå de perfekt foret øjne.

20. Lakme Face Magic Skin Tints Souffle:

Lakme Face Magic Skin Tints Souffle

Et kig ind i Lakme Face Magic Skin Tints Souffle får dig til at tænke på en lækker mousse eller en lækker sød ret. Denne cremelignende formulering giver din hud en meget flot fersken som farven, der får din hud til at se meget sund og smidig ud med det samme.

 • Fordele & Ulemper: Et meget godt produkt til at få din hud en meget sund farvetone, samtidig med at den repareres indefra.

21. Lakme Absolute Illuminating Foundation:

Lakme Absolute Illuminating Foundation

Hvordan kan vi gå glip af et fundament, når vi diskuterer makeup? Lakme -virksomheden forstår også vigtigheden af ​​et fundament og har derfor forskellige typer og størrelser af dette kosmetiske produkt til rådighed. Lakme Absolute Illuminating foundation er et af de bedste fundamenter, der ikke dæmper din hudtone.

 • Fordele & Ulemper: En flot lysende formation, der gør det til et meget godt fundament.

22. Lakme Absolut Pore Fix Toner:

Lakme Absolut Pore Fix Toner

Hvis der er en ting, der kan få vores hud til at komme i en meget dårlig tilstand, er det vores porer. Så Lakme Absolute Pore Fix Toner er en fantastisk måde at reparere vores porer ved at rengøre dem og minimere dem gradvist, så de suger i en mindre mængde unødvendige produkter og dermed producerer mindre talg, hvilket betyder færre hudorme/hvidhoveder og mindre acne.

 • Fordele & Ulemper: En god toner til at minimere porerne langsomt men gradvist.

23. Lakme Strawberry Crème Ansigtsvask:

Lakme Strawberry Crème Ansigtsvask

Lakme Strawberry Crème ansigtsvask er en af ​​de mest duftende ansigtsvaske, du nogensinde vil støde på til en overkommelig pris. Ansigtsvask renser din hud og gør den samtidig meget smidig uden slidkraft på huden både eksternt eller indvendigt.

 • Fordele & Ulemper: Dette er en virkelig fantastisk og velduftende ansigtsvask, der er meget velegnet til alle hudtyper.

24. Lakme Absolute White Intense Concealer Stick:

Lakme Absolute White Intense Concealer Stick

Hvis du har travlt eller bare ikke har lyst til at dække dit ansigt med meget make-up, så er Lakme Absolute white intense concealer stick alt hvad du behøver. Pinden hjælper med en let påføring, samtidig med at den giver dig en øjeblikkelig lav til medium dækning, så den giver dig et perfekt makeup, makeup -look.

 • Fordele & Ulemper: Dette produkt giver dig ikke høj eller fuld dækning, men giver dig en anstændig mængde skjul og er meget let at bruge.

25. Lakme 9 til 5 Primer + Matte Lip Color:

Lakme 9 til 5 Primer + Matte Lip Color

Et produkt, der er et af de bedste Lakme -produkter til dato, er Lakme 9 til 5 Primer + Matte Lip Color. Som navnet antyder, holder læbefarven i godt 10-12 timer uden pletter. Læbefarven kommer med en læbestift, der betyder, at den også forbereder og beskytter dine læber hele dagen.

 • Fordele & Ulemper: Det er en langvarig læbefarve med en primer, der også forbliver perfekt mat.

Jeg formoder, at vi sikkert har opdaget en masse Lakme -produkter, som vi måske ikke rigtig har hørt om, men hvad vi ellers indså, er, at mærket henvender sig til mennesker af alle levestandarder, hvilket gør dem til et velkendt og elsket makeup -mærke i branchen . Næste gang du besøger en kosmetikbutik, skal du tjekke nogle af lakme -skønhedsprodukter, som du nu kender ved hjælp af disse lakme -produkter.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

1. Hvor kan jeg finde Lakme Beauty Products?

Lakme skønhedsprodukter kan let findes i enhver kosmetikbutik eller online. Nogle af de mere almindelige og generelt anvendte lakme -produkter kan også findes i det lokale apotek eller i en dagligvarebutik.

2. Producerer Lakme kun kosmetiske produkter?

Mærket Lakme producerer alle former for hudplejeprodukter samt makeup/kosmetiske produkter, der er let tilgængelige på det indiske marked.

3. Er alle Lakme Makeup -produkter dyre?

Lakme har flere forskellige kosmetikprodukter, priserne samt emballagen og indholdet er forskellige, hvilket gør dette mærke velegnet til masserne.