8 bedste læbebørster til en perfekt finish

Hvad er egentlig en læbebørste, og hvad bruges den til? Det kommercielle marked har givet os mange levedygtige og nyttige produkter, men mange af os damer er stadig ikke klar over dem. læbebørster er et professionelt sæt makeup -udstyr, der ofte bruges til at farve eller udfylde den kødfulde del af læben med læbestiften. Den grundlæggende teknik til læbestift på en professionel måde genkender en læbeforing som det første produkt, der bruges til at skitsere læben, så overskydende farve ikke kan gå ud.

Dette er også en læbepumpemetode, hvorefter læbebørsterne bruges til at fylde mellemrummet der ved at fuldføre udseendet. I denne artikel skal vi tale om et par læbebørster, som du kan udnytte fra det kommercielle marked for at give dig selv en professionel makeover, hver gang du går på farten.

1. E.L.F Studio Retractable Lip Brush:

Læbebørster 1

Mærke: nisse

Type: Udtrækkelig læbebørste

Bedømmelse: 4.4

Pris: Rs.300 (*Ca.)

Makeupbørsten fra e.l.f er pakket i stil med en slank gal sort pen, med tilspidsede børster, der går sammen på toppen for at give dig et kontrolleret miljø til påføring. Dette kan bruges til både tørre og våde produkter, og den nemme opbevaringshætte vil simpelthen sikre, at dine børstehår forbliver sikre, når de ikke er i anvendelse. Dette er en af ​​de bedste læbebørster, der bruges af mange professionelle i hele verden.

2. Maybelline Retractable Pop Up Brush:

Læbebørster 2

Mærke: Maybelline

Type: Udtrækkelig børste

Bedømmelse: 4

Pris: 350 kr. (*Ca.)

Børstebørsterne er bløde og fjerede, så ansøgeren let kan påføres, mens pop -up -teknikken gør det til et let, venligt lommevenligt produkt, som du kan have med i tasken. Let og tyk børstehår, bare en klat af din læbe nuance vil være nok til at det kan virke magisk på dine læber.

3. Colorbar Fabulips Lip Brush:

colorbar-fabulips-lip-brush

Mærke navn: Farvebjælke

Type: Syntetisk hår

Bedømmelse: 3.6

Pris: Rs. 250

En firkantet hoved, levende farvet læbebørste er alt, hvad du har brug for for at fuldføre dit morgenmakeupritual. Den pludselige firkantning af børsterne på toppen lader dig afslutte de små slag med finesse, mens du kan bruge kroppen til at blande nuancen godt ind. let at bære og let at vaske, denne fantastiske læbebørste fra Colorbar er et absolut køb værdigt produkt.

4. Real Techniques Retractable Lip Brush:

Læbebørster 4

Mærke navn: Rigtige teknikker

Type: Udtrækkelig børste

Bedømmelse: 4.3

Pris: Rs. 1048

Hvis den smukke pink ikke fanger dit øje, vil den unikke duofarve helt sikkert gøre det. Børsten starter med sort, og når den samler sig øverst, bliver den til en blød hvid. Let at bruge og blød og beroligende på læberne, de tunge børster giver dig en professionel polering, mens det øverste låg kan hjælpe dig med at skjule børsten væk, når den ikke er i brug.

5. Revlon Covered Lip Brush:

Læbebørster 5

Mærke navn: Revlon

Type: Udtrækkelig børste

Bedømmelse: 3.8

Pris: Rs. 450 (*ca.)

Den slående glans sorte og blodrøde læbebørste kommer med tilspidset, fiberrig infusionsbørste, der tillader glat påføring uden besvær. Den aflange holder i enden øger glæden ved kontrolleret let påføring og kan bruges både til kompakte og tørre genstande.

6. Mac 316 Lip Brush:

Læbebørster 6

Mærke navn: MAC

Type: Håndskulptureret metalbetræk med naturlige børster

Bedømmelse: 5

Pris: Rs. 1400 (*ca.)

MAC har altid været en professionel, når det kommer til makeup og kosmetiske genstande, ligesom denne finesse læbebørste med blød kernemetalende, der giver dit udstyr en sæt studiefinesse. Den flade lille er præcis og streng, hvilket giver optimal kontrol, mens den påføres, mens det fineste af sagen er integreret i børsten gør det til en glat blød oplevelse.

7. Smash Box Arced Liner Brush:

Læbebørster 7

Mærke navn: Smash Box

Type: Buet børste

Bedømmelse: 3.6

Pris: Rs. 1400 (*ca.)

En to i én oplevelse og højdepunktet i artiklen, den buede linerbørste fra Smash box kan bruges både til øjnene og læberne. Den bedste del ved dette produkt er den hvælvede og vippede front, der gør applikationen endnu lettere, mens den indsnævrede og skarpe læbebørsteender giver dig en jævn og punktlig påføring.

8. Støvler, der kan trækkes tilbage:

Læbebørster 8

Mærke navn: Støvler

Type: Indtrækkelig

Bedømmelse: 2.5

Pris: Rs. 420 (*ca.)

Den tilbagetrækkelige læbe applikator børste fra støvler ser professionel ud i sin robuste sorte krop, da den slanke ende på toppen ville hjælpe dig med præcision, mens du påfører.

Sådan bruges en læbebørste?

  • Åbn den valgte læbestift, og tag et stykke med penslen.
  • Start fra midten af ​​din overlæbe.
  • Begynd langsomt at blande det udad på begge sider af din læbe.
  • Gentag trinene på underlæben.

Tips til perfekt brug af en læbebørste:

Når du bruger en læbebørste, er det vigtigt at kende visse teknikker for en perfekt finish.

  • Start altid fra midten af ​​din læbe og spred læbestiftet på kanterne.
  • Husk at bruge små streger for at undgå udtværing i ansigtet.
  • Det anbefales også at bruge en lip liner først. Dette kan forhindre farvning af farve.
  • Sørg altid for god hygiejne for dine børster for at undgå infektioner.

Nu kender du hemmeligheden bag en perfekt pout, ikke sandt? Læbestift børster er en investering for at skabe en pro lignende læbe finish. De giver dig ikke kun en varig effekt, men reducerer også overdreven spild af farve på dine tænder og ansigt. Så vink din tryllestav, og gør dig klar til Pout!