8 Bedste Neutrogena Eye Makeup Removers

Ansigtsmateriale får altid en større betydning, da dette er den mest synlige del af din hud, som man kan se. Dine øjne er dog vinduerne til din sjæl, siger de, og den eneste måde at slippe godt ud fra disse vinduer er at holde dem rene og frie hver nat, inden de rammer sengen. En omfattende ansigtsvask, skrubbe og fugtighedscreme kan kun hjælpe med at fjerne mascara -kager fra øjenlågene, men mange gange er der rester af foringer, skygger og lignende, der stadig hænger i dine øjne indtil næste morgen. Hvis du stadig ikke ved, hvad du skal gøre ved det, her er en guide til alle de øjenmakeup -fjernere, som denne multi million kosmetiske virksomhed Neutrogena tilbyder os.

Populære Neutrogena Eye Makeup Removers i Indien:

Lad os se på de bedste Neutrogena øjenmakeup fjernere.

1. Neutrogena Oil Free Eye Makeup Remover:

Neutrogena øjenmakeup fjernere

Den særlige omtale af dette produkt gør sig gældende som en oliefri makeupfjerner, der kommer i en blid flydende form og tro mod sine løfter.Denne remover vil efterlade en fugtgivende frisk rest i modsætning til olie og fedt, hvilket gør det til et velegnet valg for fedtet hud . Denne øjenmakeup -fjerner er også sikker for brugere af kontaktlinser.

2. Neutrogena Extra Gentle Eye Makeup Remover Pads:

Neutrogena øjenmakeup fjernere 2

Endnu en gang en sikker oliefri makeupfjerner, denne gang kommer den i form af at fjerne puder, der er lette at bære og kan påføres uden besvær. De overdådige store puder er fugtige og muliggør let fjernelse, mens den ekstra skånsomme formel er smidig på dine øjne, da den udtrækker selv den hårdeste af den vandafvisende makeup.

3. Neutrogena Makeup Remover Cleansing Towelettes:

Neutrogena øjenmakeup fjernere 3

Dette er en i alle makeup remover catering til både ansigts- og øjenmakeup. Remover puderne er bløde og skånsomme for dine øjne, især forsigtige når det kommer til kontaktlinser, mens håndklæderne let opløser eksisterende makeup som de cremede øjenskygger eller den vandtætte øjenliner.

4. Neutrogena Hydrating Eye Makeup Remover:

Neutrogena øjenmakeup fjernere 4

Den fugtgivende øjenmakeup -fjerner er en speciel godbid til den tørre, slap hud, hvor aloe vera- og agurkekstrakterne dybt renser den hårde og genstridige øjenmakeup, samtidig med at din hud holdes rolig og kølig. Bortset fra simpelthen at fjerne makeup, hjælper dette produkt også med at reducere øjenhud eller mørke øjenposer med lidt hjælp fra agurkens lysende egenskaber og beroligende egenskaber hos aloe.

5. Neutrogena Ultra Soft Eye Makeup Remover Pads:

Neutrogena øjenmakeup fjernere 5

Denne ultrabløde øjenmakeup er perfekt til daglig brug og nærer din hud og fugter den, mens du fjerner spor og sminke. Disse kommer i form af puder, der er bløde og smidige på huden. formlerne uden skylning vil let tvinge makeup uden at irritere din hud.

6. Neutrogena Deep Clean Eye and Lip Makeup Remover:

Neutrogena øjenmakeup fjernere 6

Endnu en gang danner aloe- og agurkekstrakterne grundlaget for dette produkt, da denne 2 i 1 læbe- og øjenmakeup -fjerner kommer uden olie, uden fedtrester. Dette kommer i en flydende aquakonsistens, så dup lidt af dette i frisk bomuld eller rensepude og stryg en gang for at fjerne de hårdeste af makeupresterne.

7. Neutrogena One Step Gentle Cleanser:

Neutrogena øjenmakeup fjernere 7

Denne milde rengøringsmiddel i ét trin er en totalpakke, hvor du kan bruge dette både til dit ansigts- og øjenmakeup -fjerner. Dette rensemiddel skaber et blødt skum og er skånsomt for huden og forårsager ingen irritation eller rødme selv for den følsomme hud. den bedste del er, at den låser hydrering i og omkring dit øje, så huden ikke føles for tørret og kløende.

8. Neutrogena Naturals Face Cleansing + Makeup Remover:

Neutrogena øjenmakeup fjernere 8

Denne bio-ernæringsberigede naturals ansigtsrens giver optimal ansigtsrensning, samtidig med at makeup fjernes. Den blide organiske formel er ikke hård ved din hud og et sikkert valg til en øjenmakeupfjerner.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80