Top 15 bedste øjenskygger for enhver øjenfarve tilgængelig i Indien

Der er forskellige kendte virksomheder, der tilbyder øjenskygger. Nogle farver kan godt lide fra bestemte områder.

Nedenfor er de top 15 øjenskygger, der er et must -køb for enhver kvinde for at skabe et glamourøst look, hvad enten det er til almindeligt slid eller til fest.

Seneste øjenskygger tilgængelige i Indien:

1. Maybelline Color Tattoo- Edgy Emerald:

øjenskygger

Dette er monokasser, der indeholder bestemte farver. Disse er meget berømte og foretrukne blandt mange kvinder. Du kan også købe andre farver som Fierce og Tangy, malet lilla osv. Disse koster 350 INR til 400 INR cirka for 4 gram.

2. Clinique Alt om Shadow Duo – Like Mink:

Clinique Alt om Shadow Duo Like Mink

Dette er et dyrt tilfælde af to farver i lysebrunt og beige. Dette er til at skabe et smukt nøgen og naturligt look til dagtid og almindeligt slid. Dette er 2,26 gram og kommer til en ekstremt dyr margin på cirka 3000 INR.

3. Konad Classic Romantic Woman:

Konad Classic Romantic Woman

Denne palet indeholder 3 farver og alle er i forskellige nuancer af pink, violet og perle. Perlefarven kan bruges til at skabe en highlighter -effekt. Du kan købe dette og skabe en Smokey pinkish effekt i dagtimerne. Du kan købe dette for 7,5 gram til en pris, der er ret høj ved 850 INR til 900 INR cirka

4. Amara Cosmetics Shadow:

Amara Cosmetics Shadow

Dette er et 4 -farvet etui, og du kan regelmæssigt bruge disse forskellige farver. Du kan købe denne 11 gram sag til en pris på 1200 INR til 1500 INR cirka. Farverne er som vist på billedet ovenfor. Den har en sølvfarvet highlighter -farve, grå farve, en lys sortlig farve og en mørk sort farve, som du kan have brug for at skabe en meget feststil.

5. Konad Classic Woman Palette:

Konad Classic Woman Palette

Denne palet indeholder 3 farver og alle er i forskellige nuancer af chokolade, grøn og perle. Perlefarven kan bruges til at skabe en highlighter -effekt. Du kan købe dette for 7,5 gram til en pris, der er ret høj ved 850 INR til 900 INR cirka.

6. Nvey Eco Organic shadow- Midnight Blue:

Nvey Eco Organic shadow Midnight Blue

Dette er en mat blå farve og kan være god til et blødt dagtøj. Dette er organisk og giver ingen irritation, når det bæres. Du kan købe denne 1,5 gram til en pris på 1500 INR til 1800 INR cirka.

7. Lakme Color Illusion- Pink Pearl:

Lakme Color Illusion Pink Pearl

Dette er en meget yndlingsfarve for mange kvinder. Denne har lyse glitre og kan bruges til almindelig neutral lyserød nuance og også til dagtøj, når du skal ud at shoppe eller til pigernes aften. Du kan købe dette for 3,5 gram for cirka 750 INR til 800 INR.

8. Lakme Color Illusion – Guldperle:

Lakme Color Illusion Gold Pearl

Dette er en smuk gylden skinnende farve, der kan bruges til fest og traditionelle lejligheder. Dette er meget godt for garvede hudfarver. Du kan købe dette for 750 INR til 800 INR cirka for 3,5 gram.

9. Lakme Color Illusion- Blue Pearl:

Lakme Color Illusion Blue Pearl

Dette er en lyseblå farve med lyse shimmers. Dette kan være meget godt til dagtøj. Dette er prisen på 750 INR til 800 INR for 3,5 gram.

10. Loreal Paris Infallible Monos- Forever Pink:

Loreal Paris Infallible Monos Forever Pink

Dette er en lyserød beige farve og har høje skinnende. Dette kan være godt for dagen og endda nattelooket, når du vil have en lys neutral lyserød farve. Dette er for 3,5 gram prissat til cirka 500 INR og er en favorit blandt mange kvinder.

11. Loreal Paris Infallible Monos- Lilla Obsession:

Loreal Paris Infallible Monos Lilla besættelse

Dette er en skinnende lilla farve og kommer i en enkelt pakke. Dette er dyrt og kan bruges som en festfarve. Dette er 3,5 gram og koster cirka 500 INR.

12. Loreal Paris Infallible Monos- Eternal Black:

Loreal Paris Infallible Monos Eternal Black

Dette er en sort nuance, og du kan bære dette for at skabe en fest som drama. Dette er et 3,5 gram etui og kommer til cirka 500 INR.

13. Lakme Stylist Drama Crayon:

Lakme Stylist Drama Crayon

Dette er en farvepray, der giver en glat effekt, når den påføres. Dette er let at anvende. Dette glider let, og en hurtig berøring er let mulig, selv når du er på arbejde. Dette kan også være godt for begyndere. Dette er en blyant på 4,4 gram og koster cirka 700 INR til 800 INR. Dette er dyrt, men du kan købe dette, hvis prisoverkommelighed ikke er et problem, og du vil have en let at bruge farvekridt af god kvalitet.

14. Farveessens Perleeffektblyanter:

Coloressence Pearl Effect blyanter

Disse er til dem, der ønsker at undgå tiden med at anvende pulveriserede farver og brug af pensel. Disse gør applikationen lettere med kun et par glider en fuld skinnende effekt skabes. Disse har en skinnende og blank effekt. Dette kan være godt for dem, der går til fest, og kan også være godt for dem, der har flak overflade. Dette slides dog for dem, der har fedtet overflade. Du kan dog købe disse og bære dem let i din pose, og på et par sekunder kan dit udseende føjes meget let, når du ikke bærer et lille spejl. Du kan få lyserød, grøn, sølv, lilla osv. Fra dette sortiment. Disse kommer for omkring 150 INR til 200 INR cirka for 2,25 gram og er let tilgængelige.

15. NYX Jumbo Eye blyanter:

NYX Jumbo Eye blyanter

Disse tilbyder cremede glatte farver, og du kan bruge disse ved at skærpe dem som normale blyanter. Disse er lette at bruge og meget lette at have med i tasken. Disse er dog muligvis ikke gode for dem, der har fedtet overflade. Men hvis du ikke kan lide at bære farverne og derefter anvende med pensel, er det dette, du skal købe. Disse passer let i en lille pung og er meget lette at røre ved, selvom du ikke har et spejl. Et blødt glid kan gøres på få sekunder. Disse i spændende farver og disse har let glans. Disse er prissat til 350 INR til 400 INR cirka til 5 gram blyantvægte.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.