Top 15 Eye Kajal -mærker i Indien

Kajal er et must have i samlingen for enhver pige. Det er det, der hurtigt kan bruges, og du kan også have dem med i tasken. Der er forskellige virksomheder, der leverer disse. Igen er der intervaller og varianter, der giver forskellige prismargener, og du vil måske have et budget og derefter kun gå til køb. For dem, der kan lide disse til hverdagsbrug, kan de lide at holde dem under 200 INR til 300 INR, fordi at bruge meget på disse typer produkter kun vil øge dit budget. Der er dog også andre serier, som du kan købe af samme virksomheder, der tilbyder forskellige prisrelaterede valg. Disse kan komme for 150 INR til 300 INR. Men hvis du leder efter noget, der vil blive på fælgene længere, og du kun vil bruge det, når du skal ud til fest, og du ikke vil lave et touch up nu og da, så kan du i disse tilfælde evt. ønsker at købe noget, der er dyrere som 1000 INR eller mere end dette.

Nedenfor er de 15 bedste mærker og højkvalitetsområder, der tilbyder Kajals, som du skal købe.

Populære Eye Kajal -mærker i Indien:

1. Lakme Absolute Range:

Lakme Absolute Range

KØB DET HER

Dette holder længere på fælgen, og du kan også bære dette til festtiden. Sortimentet er højt prissat. Dette er let tilgængeligt på de lokale markeder for en pris på 700 INR til 800 INR cirka for 1,2 gram.

2. Colossal Range Af Maybelline:

Colossal Range Af Maybelline

KØB DET HER

Denne serie tilbyder andre nuancer og også varianter. Dette er ganske overkommeligt for 0,35 gram til en pris på omkring 150 til 200 INR. Dette kan købes i de lokale butikker. Dette kan være en god regelmæssig brug og også for college -piger eller kvinder, der arbejder uden for huset.

3. Himalaya Eye Definer:

øje kajal

KØB DET HER

Dette er fra det velkendte Himalaya -sortiment, og det er godt til regelmæssig brug. Det siges, at dette er naturlægemidler og derfor er godt for dig. Dette kan bruges uden slibning, indtil den skarpe spids varer og ikke bliver stump. Du kan købe dette rør på 2,7 gram for cirka 120 INR til 130 INR cirka.

4. Lotus Urter:

Lotus Urter

KØB DET HER

Du kan købe dette 4 gram rør til en pris på 155 INR til 130 INR cirka. Dette er igen godt til regelmæssig brug uden besvær med at skærpe det, så længe spidsen forbliver skarp. Men med daglig brug bliver det sløvt, og derefter bliver resten af ​​det et problem, fordi disse ikke kan slibes med en slibemaskine.

5. MAC Black Crayon Pencil:

MAC sort farveblyant

KØB DET HER

Som vi alle ved, er dette et dyrt område, og denne specifikke giver en glat glidning, og samtidig er finishen meget mat. Dette er svært at fjerne med vand, og også når det er skarpt, bliver brugen lettere. Du kan købe disse for 1,45 gram for 1200 INR til 1500 INR cirka. Hvis du leder efter høj kvalitet og bruger de ekstra penge på dette ikke er et problem, så er dette et must køb.

6. The Eyeconic Range Af Lakme:

The Eyeconic Range Af Lakme

KØB DET HER

Dette er en favorit blandt flere kvinder. Fås i forskellige farver og ikke kun sort, det er noget, du skal købe og opbevare i din samling. Du kan købe farver som grå, hvid, grøn, blå og endda købe den normale sort. Uanset hvad du køber, bliver du nødt til at betale en meget moderat pris for dette 0,35 gram oprulningsrør, der kun er cirka 250 INR til 300 INR. Det kræver ikke slibning og spild er mindre.

7. Black Satins By Lakme:

Sorte satiner af Lakme

Dette sælges bredt, og du kan købe dette selv i dine lokale butikker. Det koster cirka 150 INR til 160 INR cirka for 2 gram.

8. L’Oreal Paris Kajal Magique:

L Oreal Paris Kajal Magique

KØB DET HER

Dette er populært til regelmæssig brug. Dette er 0,35 gram, og prisen er cirka 250 INR til 300 INR. Selvom det er moderat prissat, men det varer i 3 til 5 timer.

9. Glid øjeninterval efter farvebjælke:

Glide øjeninterval efter farvebjælke

KØB DET HER

Dette kommer i forskellige farver som sort, brun og andre. Dette er ret populært, og selvom det ikke varer i 12 timer, varer det i 3 til 5 timer og slides ikke let. Dette er et 1,1 gram roll up -rør, der har en pris på cirka 500 INR til 550 INR cirka.

10. Shahnaz Hussain:

Shahnaz Hussain

KØB DET HER

Dette er en populær ting blandt de kvinder, der kan lide denne serie. Dette kræver ikke slibning og kan let glides, indtil spidsen forbliver skarp. Når det bliver stump, bliver det svært at skærpe det. Derfor spild af et vist beløb, hvis det er muligt. Du kan købe dette til hverdagsbrug til en pris på 250 INR til 300 INR cirka for 2 gram.

11. Oxy Glow Kohl Stick:

Oxy Glow Kohl Stick

KØB DET HER

Dette er meget ønsket, og du kan købe dette for 3 gram til en pris på omkring 150 INR til 200 INR. Dette er meget godt til regelmæssig brug.

12. VLCC Urter:

VLCC Urter

KØB DET HER

Dette kommer i et skarpt roll up -rør og kan være en daglig slid. Det giver ikke irritationer og er godt for dig. Dette er 2,5 gram rør, der koster cirka 150 INR ca..

13. The Solid Black Range –Ved ansigter:

Dette er højt prissat til cirka 1,15 gram til en pris på cirka 350 INR cirka.

14. Perfect Definition Range- Af Lakme:

Perfect Definition Range- Af Lakme

Dette virker glider meget glat, og du skal skærpe det, når det bliver stump. Dette fører dog til mindre spild. Dette er godt til regelmæssig brug og er også meget let at have med i tasken. Dette er en blyant på 1,1 gram, der koster cirka 250 INR ca..

15. Max Factor Kohl blyanter:

Max Factor Kohl blyanter

Der er 6 farver, du kan købe. For 1,5 gram er prisen 300 INR til 350 INR. Dette er et must -køb, og du kan bruge det til at gå ud, og det varer 3 til 5 timer.