Top 15 Makeup -produkter tilgængelige i Indien

Der er mange gange, når du vil have en liste over passende makeup -produkter, der giver dig en bestemt type look. For eksempel, hvis det er et dagslook, du leder efter, vil du måske gerne matche det med en grå foring, men du er muligvis ikke sikker på at tænke over, hvilken række læbestift du skal købe med det, og om det passer dig eller ej . Derfor er det ofte nødvendigt at have en liste over alle intervaller og priser for bedre vejledning.

Nedenfor er nogle top 15 -liste over de velkendte og prisbillige produkter, som du kan prøve for en bedre dækning og farvetone. Disse kan let købes hos forhandlere til en moderat pris. Tjek disse ud, og hvis du stadig ikke har nogle af disse, skal du prøve at købe disse og opbevare i dit kit.

1. Face Primer-L’Oreal Paris Base Magique og Colorbar Perfect Match:

Face Primer LOreal Paris

Dette hjælper dit look til at vare længere og styrer også sved. Så hvis du har en meget fedtet overflade, eller dit foundation eller concealer let kommer af, bør du bruge en af ​​disse, som vil beholde basen og hjælpe den til at holde længere. Disse er let tilgængelige, og du kan købe dette hos din nærmeste forhandler eller apotek. Selvom du også kan købe andre serier, men du skal passe på, at de passer til din. Disse er ofte dyre og kommer for omkring 800 INR til 2000 INR.

2. Concealer- Colorbar Fuld dækning og Lakme Absolut:

Farvebjælke Lakme

Arbejdet med dette trin, som vi alle kender, er at skjule pletter eller pletter på overfladen. Du kan bruge dette til at dække blålige vener eller mørke pletter under øjnene. Dette kan bruges til enhver form for sløvhed dækning. Du kan købe alle serier, der passer til dig, eller du kan købe fra disse to velkendte varianter. Disse vil variere fra 650 INR til 800 INR.

3. Foundation- Lakme Nine To Five og Revlon Natural Ocher Colorstay Whipped Creme:

Foundation Lakme ni til fem

Denne ting gør arbejdet med at glatte basen. Du kan dække og udjævne overfladen ved hjælp af dette. Du kan købe forskellige typer og varianter, der tilbydes i forskellige serier. De to mest overkommelige og velkendte varianter er imidlertid nævnt ovenfor, og disse kommer fra omkring 450 INR til 1500 INR.

4. Compact- Revlon Photo Ready og Lakme Absolute:

Kompakt Revlon Photo Ready

Disse hjælper med at sætte basen. Det styrer også sved. Du bør købe et pulver af god kvalitet og mærkevarer, så det ikke giver udbrud eller tilstopper porer og får dig til at få udslæt. Normalt er disse ikke meget dyre. Du kan også købe forskellige nuancer. Disse kommer fra 150 INR til 1000 INR.

5. Blusher- Coloressence Satin Smooth Highlighter, MUA og Colorbar Pink Pinch:

Blusher Coloressence Satin Smooth Highlighter

Du kan bruge disse på hule af kinder og give det en lyserød eller rødlig farvetone. Disse kan komme i forskellige former som pulver, gel eller creme. Du kan købe disse fra 400 INR til 3000 INR eller mere afhængigt af det område, du køber.

6. Bronzer- Oriflame Giordani Gold og Colorbar Cheekillusion:

Bronzer Oriflame Giordani Gold

Du kan bruge bronzer til at få effekten af ​​ovenstående rødlige nuance til at blive tydeligere. Du kan købe disse til en høj prisklasse fra 600 INR til 4000 INR afhængigt af sortiment og variant.

7. Lip Balm- Maybelline Baby Lips og Nivea:

Lip Balm- Maybelline Baby Lips og Nivea

Dette hjælper med at berolige overfladen, hvis den er sprukken, og inden du påfører farve eller kant. Du kan købe disse fra 30 INR til 300 INR. Disse bør altid være i dit kit, hvis du har tørhed.

8. Liner- Lakme Absolute og Colorbar:

Liner Lakme Absolute og Colorbar

Disse hjælper med at give en kant, der gør formen mere proportional. Du kan købe disse fra 160 INR til 500 INR afhængigt af rækkevidde og variant.

9. Lip Stick- Lakme Absolute, Satins Enrich, Maybelline Liquid Shine og Revlon:

Lip Stick Lakme Absolute

Der findes forskellige farver og nuancer i forskellige velkendte serier. Du kan købe alt, hvad du synes passer til din lomme, og også når du får den nuance, du vil købe. Disse kan varieres fra 250 INR til 1000 INR og kan gå op til 2000 eller 3000 INR.

10. Glans- Lotus Urter og Colorbar:

Glans Lotus Urter og Colorbar

Disse giver den glans -effekt, som du gerne vil have til fester. Du kan købe disse fra 200 INR til 1000 INR.

Se mere: Bedste Victoria Secret Lip Gloss

11. Øjenskygge- Maybelline Color Tattoo og Colorbar Shades:

Øjenskygge Maybelline Color Tattoo og Colorbar Shades

Disse kan vælges blandt en sort til natfesten, og du kan vælge noget i lys blågrøn eller orange til dagstøjet. Du kan købe disse fra 400 INR til 1000 INR og kan gå op til 2000 INR for kits eller 4000 INR.

12. High lighter- Maybelline Color tattoo:

Højere lysende Maybelline Color tatovering

Du kan bruge næsten enhver skygge i sølv til at fremhæve. Maybelline er dog en overkommelig ting, som du kan købe. Disse spænder fra 350 INR til 600 INR afhængigt af rækkevidde og variant, du vil købe.

Se mere: Bedste orange læbestift

13. Eyeliner- Lotus Herbals og Loreal Paris Water Proof Gel Liner:

Eyeliner Lotus Herbals og Loreal Paris Water Proof Gel Liner

Disse er overkommelige, og begge er velkendte ting, du kan købe. Disse kommer fra 250 INR til 500 INR.

14. Mascara- Maybelline og Lakme Eyeconic Mascara:

Mascara Maybelline og Lakme Eyeconic Mascara

Begge er velkendte for at give et langvarigt vippelook. Du kan købe disse fra 450 INR til 700 INR.

Se mere: Lip Plumper I Indien

15. Kajal- Lotus Herbals og Lakme Eyeconic:

Kajal Lotus Herbals og Lakme Eyeconic

Begge disse er kendt for at være gode og kan lide af mange kvinder. Du kan bære disse til dagbase og også til nat. Du kan købe disse for omkring 300 INR til 600 INR. Nogle kommer med slibningshoved, og andre kommer i rullende blyanter. Hvis du ikke kan lide rod med at skærpe hver gang det bliver stump, kan du købe roll -ups. For et enkelt udseende kan du vælge en nøgen farve til låg og kun bruge kajal til at skabe en effekt. Disse er ofte de lettest tilgængelige ting i kits af alle kvinder.