Top 20 bedste Nyx -kosmetik- og makeupprodukter

Nyx er et makeup -mærke, der har modtaget godkendelse fra de professionelle på grund af deres formel såvel som de generiske mennesker på grund af deres forholdsvis bedre priser. Det er altid svært at støde på et mærke, der dækker alle menneskers behov, samtidig med at det er langtidsholdbart og med en god formulering. Nyx professionel makeup har således vundet al opmærksomhed af alle de gode grunde. Lad os finde ud af mere om Nyx kosmetik og deres produkter ved hjælp af denne liste,

Bedste Nyx kosmetik- og makeupprodukter:

1. NYX Professional Makeup Ultimate Multi-Finish Shadow Palette:

NYX Professional Makeup Ultimate Multi-Finish Shadow Palette

KØB DET HER

En øjenskygge kan gøre dit øje lysere og hele makeup -looket. Med forskellige nuancer i en enkelt palette kan det hjælpe dig med at opnå flere udseende til forskellige lejligheder. Disse Nyx øjenskygge paletter er også et af de bedste produkter fra dette mærke.

 • Fordele & Ulemper: Denne palet indeholder flere nuancer, hvilket gør det meget, da det kan være dyrt at købe individuelle nuancer.

2. NYX Professional Makeup Precision Brow Pencil:

NYX Professional Makeup Precision Brow Pencil

Godt gåede øjenbryn kan forbedre enhver persons skønhed. Selvom ikke alle måske har de bedste øjenbryn eller har problemer med deres form, med ændringen i tid og takket være denne Nyx øjenbrynspræcisionsblyant, kan alle nu få deres øjenbryn formet, som de kan lide.

 • Fordele & Ulemper: Da den findes i to nuancer, kan folk, der ikke har ekstremt mørke bryn, vælge den brune farve for at undgå falskheden i deres bryn.

3. NYX Professional Makeup Contour Intuitive Palette:

NYX Professional Makeup Contour Intuitive Palette

I en tid med selfies og Instagram er det blevet en trend, som alle følger med at klikke på de perfekte billeder med de rigtige vinkler. For at få det perfekte look er det en praktisk konturpalet, der hjælper med at opnå den perfekte kæbe. Konturpaletten kan også bruges som en rødme -palette.

 • Fordele & Ulemper: Gør arbejdet med flere produkter såsom rødme og øjenskygge.

4. Worth The Hype Volumizing Mascara:

Worth the Hype Volumizing Mascara

Der er dage, hvor du ikke er i humør til makeup, men du ønsker ikke, at folk kommer til at spørge dig, om du er syg, fordi du ser for almindelig ud. Et enkelt produkt, der kan få dine øjne til at se mere levende ud, er en mascara. Nyx kosmetisk volumiserende mascara sikrer, at dine vipper ikke bare ser længere ud, men også med mere volumen.

 • Fordele & Ulemper: Kan også fungere som et øjenbrynspræcisionsværktøj i behov for tid. Får dine vipper til at se naturligt lange og attraktive ud.

5. Makeup Total Control Drop Primer:

Makeup Total Control Drop Primer

En primer spiller en afgørende rolle i at skabe en barriere mellem vores hud og al den makeup, vi anvender. Det er vigtigt at opbygge denne barriere, da makeup påført nøgen hud kan forårsage udbrud og flere hudskader. Nyx Makeup Total Control Drop Primer sikrer, at huden forbliver uberørt og hydreret selv med en rigelig mængde makeup.

 • Fordele & Ulemper: Brug af en primer har ingen ulemper, men kun positive virkninger på huden.

6. Butt Naked Vend den anden kind:

Butt Naked Vend den anden kind

KØB DET HER

Når vi handler kosmetik, bliver vi ofte forvirrede mellem øjenskygge, rødme og andre produkter. Nyx Professional Butt Naked Turn den anden kind hjælper os med at løse dette problem og forvirring let. Paletten består af øjenskygge, rødme på og illuminatorer samlet samlet i en smuk æske.

 • Fordele & Ulemper: Paletten består af flere neutrale toner, hvilket gør den velegnet til alle hudfarver, hvilket gør den til et perfekt valg til enhver sæson.

7. Liquid Suede Cream Lipstick:

Flydende ruskind creme læbestift

KØB DET HER

Vi elsker alle en farvetone på vores læber en gang imellem. Selvom mange mennesker viger tilbage fra tanken om at anvende læbestift, fordi det får deres læber til at se tørrede og sprukne ud. Hvad folk endnu ikke har indset, er, at Nyx har fundet løsningen på deres problemer. Deres flydende ruskindscreme læbestift, glider på læberne som smør og bliver uden at forårsage nogen skade på læberne.

 • Fordele & Ulemper: Læbestiftet fås i virkelig smukke nuancer, der igen byder på noget for enhver smag.

8. Nofilter -efterbehandlingspulver:

Nofilter efterbehandlingspulver

KØB DET HER

Når makeup er godt påført, er det vigtigt at sætte den på plads. Mens mange mennesker bruger en indstillingsspray, er det egentlige første produkt, der sætter udseendet, et kompakt pulver. Nyx Professional No filter Finishing Powder tilføjer den sidste finish til din makeup og giver det det eftertragtede fejlfri look.

 • Fordele & Ulemper: Det er et af de bedste efterbehandlingspulvere på det indiske marked.

9. Makeup smørglans:

En læbestift, der er overkommelig og giver medium til fuld dækning til dine læber, er Nyx Professional Makeup Butter Gloss. Det er smørblødt på læberne, hvilket giver lidt hjælp, selv til dine sprukne eller tørrede læber og glider videre uden ubehag.

 • Fordele & Ulemper: Læbestiften har en eftersmag, som kan være underlig for nogle få, men bestemt behagelig for de fleste.

10. Langvarig makeup indstillingsspray:

Hver makeupartist eller en professionel person sværger til dette produkt, en makeup -indstillingsspray. En indstillingsspray sikrer, at alt det hårde arbejde og den tid, der er blevet investeret i at opnå det fejlfri look, ikke resulterer i noget. Indstillingssprayen er som et fikseringsmiddel, der gør arbejdet med at sikre, at makeuppen forbliver ét sted.

 • Fordele & Ulemper: Det er vigtigt at sørge for, at sprayen sprøjtes på afstand, så den dækker alle pletter i dit ansigt.

11. Total Control Drop Foundation:

Der er dage, hvor vores hud beslutter sig for at se mindre sund ud i dette tilfælde gør et fundament jobbet med at dække alle tegn på sløvhed, der findes på vores hud. Et fundament er et af de mest afgørende makeup -produkter til enhver makeupartist til enhver lejlighed, da dette sikrer, at den enkelte ikke ser slidt ud, og denne opgave kan udføres godt ved hjælp af Nyx Professional Makeup Total Control Drop Foundation.

 • Fordele & Ulemper: Den kommer i en blækflaske type emballage med en drypper, der bekræfter, at hver dråbe gør en forskel.

12. Born to Glow Liquid Illuminator:

KØB DET HER

Nogle gange fungerer intet godt nok til at forbedre vores skønhed. Det er, når en illuminator er praktisk. Nyx born to glow flydende illuminator giver en meget synlig glans på vores hud, der blandes naturligt og giver dit ansigt såvel som andre kropsdele et smukt forbedret look.

 • Fordele & Ulemper: Belysningen fås i forskellige nuancer, hvilket gør et af de bedste Nyx -produkter.

13. HD Photogenic Concealer Wand:

Ingen kan lide at dække deres ansigt med makeup på daglig basis, især når det kommer til en foundation. Foundation kan til tider begynde at føles kageagtig og tung på huden. For at blive befriet for det daglige fundamentdilemma, kommer concealer dig til undsætning. Påfør din Nyx HD Photogenic Concealer Wand på din hud med din fugtighedscreme og se fejlfri ud på få minutter.

 • Fordele & Ulemper: Dette er uden tvivl et af de bedste produkter fra Nyx makeup -kollektionen på grund af sin perfekte formel, der blidt blander sig på huden og skjuler alle pletter og pletter.

14. Makeup Wonder Stick:

KØB DET HER

På tidspunkter, hvor du ikke rigtig er i humør til at bruge en flydende foundation eller concealer, i stedet for helt at undgå makeup, skal du henvende dig til en makeup wonder stick. Nyx Makeup Wonder stick er en solid formulering af fundamentet, der bare glider på huden som en Chapstick uden besvær.

 • Fordele & Ulemper: Det er muligt, at dette produkt muligvis ikke blandes på alle hudtyper, og det giver heller ikke fuldstændig dækning.

15. Pore Filler:

KØB DET HER

Et af de værst tænkelige scenarier alle med en fedtet, tør til normal hud går igennem er åbne porer. Åbne porer tiltrækker snavs og opbygger overdreven talg, hvilket fører til hudorme, hvide hoveder og acne. Brug Nyx Pore -fyldstof til at sikre, at din hud forbliver oliefri, og at dine porer forbliver klare og usynlige.

 • Fordele & Ulemper: Det er et meget godt produkt til mennesker med store porer og fedtet hud.

16. Øjenskygge Base:

KØB DET HER

Ligesom vi har brug for en basis af primer, inden vi lægger makeup på vores hud, har vores øjne også brug for en vis beskyttelse, før de bliver angrebet med makeup. Basen hjælper også med at give øjenlågene en neutral, jævn tone, der hjælper med bedre blanding og synlighed af øjenskyggen.

 • Fordele & Ulemper: Der er ingen særlige væsentlige ulemper ved dette produkt.

17. Jumbo Eye Pencil:

KØB DET HER

Vil du springe makeup over, men ønsker ikke at se kedelig, syg eller almindelig jane ud, så smæk det hele, og vælg bare en Nyx Professional Jumbo Eye Pencil. Denne øjenblyant glider let på øjnens ydre og indre vandlinje uden at forårsage ubehag.

 • Fordele & Ulemper: Da det er en øjenblyant i jumbo -størrelse, er der chancer for at kohl spredes mere end nødvendigt.

18. Epic Ink Liner:

KØB DET HER

Kohl fungerer som et perfekt produkt til at fremhæve dine øjne, men det, der tilføjer et ekstra touch og får dine øjne til at se endnu mere glamourøse ud, er en eyeliner. En Nyx Professional Makeup Epic Ink Liner forbedrer ikke kun øjnens farve, men får dem også til at se dragende ud.

 • Fordele & Ulemper: At forlade en eyeliner for længe kan føre til infektioner og øjenallergi.

19. Mat Body Bronzer:

KØB DET HER

Intet gør jobbet med at fremhæve en kropsdel ​​bedre end en bronzer. Nyx Professional Matte Body Bronzer er det perfekte valg til alle de mennesker, der ønsker at opnå den perfekte kæbe, højspidsede næse eller bare nogle ekstra kurver.

 • Fordele & Ulemper: Ingen væsentlige konsekvenser som sådan.

20. Matt læbestift:

KØB DET HER

Vi elsker alle mad og drikke, hvad vi ikke elsker, er at få vores læbestifter til at blive tilsmudset, mens vi deltager i disse almindelige opgaver. Nyx -læbecremen eller bedre kendt som en af ​​de bedste Nyx -produkter giver et mat finish uden at blive tilsmudset eller knopper og forbliver i lang varighed.

 • Fordele & Ulemper: Dette er en af ​​de bedste læbestifter, da den er let og forbliver smudsafvisende. De tilgængelige farver gør den også til en af ​​de mest eftertragtede læbestifter.

Nyx Makeup -kollektionen sikrer, at enhver person finder et makeupprodukt, der opfylder alle deres behov og krav. De mange forskellige nuancer og typer, der er tilgængelige under alle produkter, viser, at mærket tror på at imødekomme behovene hos alle typer individer.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Hvor kan jeg købe Nyx Lipstick?

Nyx læbestifter fås i alle førende kosmetikforretninger. Produktet er også tilgængeligt til salg online på berømte websteder som Nykaa og Amazon.

2. Hvor kan jeg købe Nyx Makeup -produkter?

De mere almindelige Nyx -produkter kan let findes på Amazon på den anden side førende kosmetikbutik samt makeup -produktwebsteder sælger også produkterne.

3. Er Nyx Makeup -produkter velegnede til alle hudtyper?

Nyx makeup -produkter fås i forskellige kategorier, der er velegnede til mennesker med normal til fedtet hud. For mennesker med sart hud er det tilrådeligt at konsultere en læge og først derefter bruge produkter.