Top 9 ansigtsbørster

Ansigtsbørster findes i forskellige pakker og typer, nogle helt anderledes end den anden. En af de vigtigste konsekvenser af ansigtsbørster er dog at passe på dit ansigt, de forskellige behov er alle sorteret. Der er nogle ansigtsbørster, der koncentrerer sig om makeup -aspektet i dit ansigt, normalt tyk børste, der bruges til makeup -applikationer, såsom kompakt, rødme og så videre. Så er der andre, der har tendens til afslapningssiden, normalt en massagebørste, der selvom aldrig ligner en børste, er et vigtigt tilbehør til en træt lørdag aften, alene hjemme og passe på dig selv. Derefter er der børster pakket ind til rensning og rensning af dit ansigt. Uanset hvad her er en liste over ansigtsbørster, som du bør vide om.

Mest populære ansigtsbørster i Indien:

1. Vega Blush Brush:

ansigtsbørster

Denne korte og sprøde rødme børste fra Vega har en professionel sort slank finish med en skinnende metalring, der huser den tunge børste. Børsten har en professionel finesse med en blød berøringsapplikator på toppen af ​​børsten, der tillader glat påføring uden yderligere hindringer.

2. DDF Revolve Professional 500X ansigtsrensebørste:

DDF Revolve Professional 500X ansigtsrensebørste

En professionel salon som ansigtsbehandling til din bløde glatte hud, DDF revolve Proffesional ansigtsrensningsbørste kommer i forskellige sortiment med en hudpolermaskine, der indeholder mikrokrystaller, der ville fremkalde en perle som glød, mens du renser og masserer dit ansigt med den forskellige genmonterbare eksfoliator og rengøringsbørste.

3. Natural Bristle Facial Mask Fan Brush:

Natural Bristle Facial Mask Fan Brush

Denne type ansigtsmakeup -applikatorbørster kaldes ventilatorbørster på grund af sit navn på grund af deres børsteform, der blæser ud i vidvinkel, der dækker det maksimale hudområde, mens det påføres, og fordeler makeup jævnt i hele hudområdet. Den slanke bredde tillader præcis påføring, da de stærke børster ikke irriterer huden og giver en glat finish.

4. Basicare ansigtsmassage og rensebørste:

Basicare ansigtsmassage og rensebørste

Let i ansigtet og ledsaget uden irritationsformler, ansigtsrens til Basicare tvinger genstridige snavs og forurenende partikler ud, der renser dit ansigt, mens du eksfolierer hudens teint til et lyst og levende look. Denne ekstra rensebørste leveres med et bonushoved til erstatningspåføring.

5. Olay Fresh Effects Powered Contour Cleansing Brush:

Olay Fresh Effects Powered Contour Cleansing Brush

Den unikke formede børste har en kontureret struktur, der passer perfekt til dit ansigts form, mens du renser og fjerner dit ansigt for snavs og oliepartikler, eksfolierer din hud, mens du fjerner de mørke og døde hudceller for at give dig et blødere udseende.

6. Nude Mineral Makeup Brush:

Nude Mineral Makeup Brush

Mineral makeup børsten fra Nude er en super tyk og tung makeup applikator, der gør det muligt for makeup at gå i stykker, når partiklerne fordeles jævnt i børsten, så de løse mineraler på toppen, som nu påføres ansigtet, giver dig en naturlig nuance i stedet for ujævnheder. De tykke børster er glatte på huden og vil ikke stikke og irritere.

7. Vega vinkelblender:

Vega vinkelblender

Højdepunktet i dette produkt er ikke kun det slanke håndtag, men også børstens kantede form, der let giver dig mulighed for at anvende makeup, såsom rødme eller kompakt. Det kantede look giver dig mulighed for let at konturere ansigtet, mens du præcist påfører det uden unødigt spild og spild.

8. Ozomax vendbart ansigtsmassager og peeling -sæt:

Ozomax vendbart ansigtsmassager og peeling sæt

Det er vidunderligt, hvordan en simpel børste kan blive udstyret med så mange vedhæftbare og aftagelige ansigtsplejeprodukter, herunder en exfoliator, en stimulator eller massager, en skrubbe og så videre.

9. JSB Home Beauty Massager Ansigtsbørste:

JSB Home Beauty Massager Ansigtsbørste

Denne gang med tre separate sortimenter forbedrer JSB -ansigtsmassageren i hjemmet ikke kun ansigtscirkulationen med bare en switch -flip, men eksfolierer også huden ved at øge blodgennemstrømningen, samtidig med at den tvinger snavs og forureningspartikler ud.