Top 9 øjenmakeupbørster

At kombinere dobbeltfarvede øjenskygger og derefter tvinge eyeliner oven på det kræver mere end simpel personlig indsats. Ligesom rødmen til dit ansigt giver det kommercielle marked dig nu mulighed for at købe en pæn og ryddig måde til fejlfri øjenmakeup ved hjælp af forskellige slags og typer øjenmakeupbørster. Disse børster hjælper dig ikke kun med at udføre et problemfrit job, men giver dig også mulighed for at opnå salonlignende perfektion uden at skulle spilde din tid. Normalt kan disse anvendes til blanding af øjenskygge eller påføring, glat eyelinervingning, reparation af ufuldkommenheder og minoriteter omkring øjnene og sådan. Det er derfor, vi i denne artikel vil få nogle af de bedste øjenmakeupbørster, der kan vælges.

Seneste øjenmakeupbørster i Indien:

1. Elizabeth Arden Eye Shadow Brush:

Elizabeth Arden øjenskygge pensel

Øjenskyggebørsten fra Elizabeth Arden består af naturlige, kompakte børster, der er superglatte på huden og giver professionelle slag og lader dem let blande sig. Denne børste har minimal fleksibilitet, så du kan tillade dine øjne at dyrke den perfekte mængde uden at skulle håndtere spredninger.

2. Basicare øjenbryn og øjenvipperbørste:

Basicare øjenbryn og øjenvippebørste

Denne øjenmakeupbørste fra Basicare fokuserer mere på øjenbrynene og vipperne end på lågene. Dette er en tosidet dobbeltbørste, den ene side med miniaturekammen for at fikse dine øjenbryn muligvis efter at du har malet dem, og den anden side fastgjort med tykke, kompakte børster hjælper dig med at bosætte dine vipper.

3. Sephora 262 Angled Eye Liner Brush:

øjenmakeup børster

Denne børste fik sit navn fra selve udseendet af den, som er børsterne, der er formet i en kantet side, den ene side er gafflet op, mens børsterne på toppen er glattet for at muliggøre præcis påføring. Det kantede look giver dig mulighed for at skabe præcise streger.

4. Maybelline Expert Tools Eye Shadow Brush:

Maybelline expert tools øjenskygge børste

Ekspertværktøjets øjenskygge børste fra Maybelline har en flad bund og en slank lang holder, der gør applikationen let. Denne børste har bløde mineralpartikler infunderet i børsterne, der tillader glathed og let blanding uden at beholde for meget af din skygge på børsten.

5. Sephora Bent Eye Liner Brush:

Sephora bøjet øjenliner børste

Sephora kom med den bøjede øjenlinerbørste, så du ikke behøver at bøje dig ned foran spejlet og belaste dine øjne. Eye liner børsten ligesom de andre starter lige med en ordentlig holderplads og lige øverst bøjer den lidt ned for at afsløre en fast spids liner pensel.

6.Pastel Face Eye Shadow Brush:

Pastel Face øjenskygge pensel

Denne børste fra Pastel Face har en blød krumningstop, der glatter ud på toppen og muliggør korrekt farveeksponering, mens de bløde børstehår tillader korrekt blanding og fjerner overskydende farver, der kan resultere i at tyde dig ned.

7. Body Shop Eye Brush:

Body shop øjenbørste

Den elegante børste fra Body shop består af en oval børste med en udvidet holderplads. Denne pensel er klædt i mahogni brun og tillader lidt af begge, let blanding og præcise snit, hvorfor denne børste kan give dig det bedste af begge dele, en perfekt øjenmakeupoplevelse.

8.E.L.F ventilatorbørste:

E.L.F ventilatorbørste

Dette er endnu en type ventilatorbørste, der lagde sit navn ud af selve formen. Børsten starter med en slank, slank holder og vifter derefter ud til en finbørstet top, der tillader påføring over et bredt rum og kan bruges som bundfyld til dine øjne.

9.Colorbar Smokin Eyes Smudger Brush:

Colorbar smokin øjne smudger børste

Den pulserende orange hued tykke børste fra Color bar er i det væsentlige en udtværingsbørste, der tillader præcise strøg og lader dig blande den sekundære farve med grundfarven.