Top 9 Loreal Makeup -produkter

Blandt makeup -mærkerne er Loreal et af de meget anerkendte og et mærke, der arbejder på at give de bedste produkter til brugerne for deres komfort. Makeup er bestemt en del af det daglige regime, når det kommer til mange kvinder rundt om i verden. Det tilføjer tiltrækning, skønhed og glød til ansigtet sammen med at skjule hudens mangler. For at vide mere om de bedste produkter, du kan have i dit makeup -kit fra Loreal, hjælper denne vejledning dig perfekt. Tjek dem, brug dem og få de bedste resultater nogensinde!

1. Loreal Infallible Rouge Lipstick Range:

Sammen med en række nuancer at vælge imellem er Loreal Infallible Rouge Lipstick en perfekt til daglig brug. Den cremede tekstur får dig til at føle dig wow og glider bare på læberne, hvilket giver en glat finish. Det holder i cirka 6 timer uden at tørre læberne. Det har også nærende kvaliteter.

Pris: 900 kr

2. Loreal Infallible Makeup Foundation:

Foundation skaber basen for enhver makeup og er en af ​​de vigtigste ting, du har brug for i din taske. Denne fra L’Oreal er en perfekt mulighed, hvor den forhindrer enhver smeltning af makeup, der normalt sker i fugtigt klima. Der er 8 nuancer at vælge imellem, og det har langtidsholdbare egenskaber. Sammen med en jævn hudtone er dækningen af ​​dette produkt stor.

Pris: INR 1195 (30 ml)

3. Loreal Contour Parfait Liner:

Dette er en læbeforing, som du vil elske at have i din samling. Fås i 6 nuancer, produktets glathed gør det let at bruge sammen med en god fornemmelse på læberne. Det er langtidsholdbart og sikrer forebyggelse af en tør følelse på grund af den cremede konsistens.

Pris: 665 INR

4. Loreal Super Liner Instant Impact Felt Eyeliner Pen:

Dette er et produkt, som selv professionelle makeupartister har i deres samling over hele kloden. For dem, der ikke er fortrolige med flydende øjenliner, er dette den næstbedste løsning i hånden. Svampespidsen kræver let påføring, der let glatter på øjenlågene. Det har også langvarige egenskaber. Det er en af ​​de letteste øjenliner at bruge.

Pris: 695 INR

5. Loreal Open Eyes Pro Øjenskygge:

Der er omkring 6 forskellige paletter af øjenskygger i dette område, som du kan vælge mellem. For at gøre applikationen glat, har produktet en cremet konsistens. Den rigtige mængde glans gør den perfekt. Pigmenteringsniveauerne gør blandingen rigtig godt. Den forbliver i næsten 6 timer.

Pris: 700 INR

6. Loreal Volume Millions Lashes Mascara:

For dem, der ønsker volumen i deres tynde øjenvipper, er dette et perfekt produkt at investere i. Sammen med dette er krøllerne fantastiske! Det tilføjer også det ideelle sorte skær til vipperne og får det til at se naturligt ud. Børsten adskiller vipperne fra hinanden og giver en ren finish.

Pris: 600 INR

7. Loreal Resist and Shine Nail Paint:

Denne serie af neglelak fra L’Oreal er en af ​​slagsen med flotte nuancer og evnen til at blive i en uge uden chipping. Der er omkring 20 farver. Børsten hjælper jævn påføring af malingen.

Pris: 400 INR

8. Loreal Paris Infallible Mono Eye Shadow:

Tilgængelig i enkeltmonopakker, dette er en øjenskygge, som du kan investere i uden at tænke videre. Produktets pigmentering er perfekt med en glat tekstur og langvarigt ophold. Det er plamagesikkert. Der er ingen problemer med foldning og 9 nuancer at vælge imellem.

Pris: 450 INR

9. Loreal Color Riche Nutri Shine læbestift:

Det er et tre i ét produkt og tjener formålet med en læbepomade, lipgloss samt læbestift. En balsams næringsegenskaber og skinnegenskaber ved glans er, hvad du kan forvente. Der er 15 nuancer at vælge imellem. Glat og blank, denne læbestift har farver, der passer til både dagtid og natfester.

Pris: 720 INR


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80