Top 9 Revlon Eyeliners tilgængelige i Indien

Revlon er et kosmetisk mærke, hvis produkter altid har været af overlegen kvalitet, og de er især kendt for deres eyeliners. Denne artikel viser de 9 bedste Revlon -eyelinere, som du kan prøve.

Bedste Revlon Eyeliners i Indien:

1. Revlon Color Stay Eyeliner i sort:

revlon eyeliners

Rs. 220

Revlon Color Stay Eyeliner i sort er roterende eyeliner. Den har en slibemaskine fastgjort til bunden. Dette gør det rejsevenligt. Skyggen er stærkt pigmenteret og efterlader en dyb sort farve med en mat finish. Det forbliver i lang tid uden tilsmudsning eller fading, og er svedtæt og vandtæt. Efter påføring fjernes med en make-up remover.

2. Revlon Color Stay Gel Eyeliner i brun:

Revlon Colorstay Gel Eyeliner i brun

Rs. 350

Revlon Colorstay Gel Eyeliner i Brown er en gel eyeliner. Dette er beregnet til dagtøj. Det varer i 10-11 timer. Emballagen er trendy, og applikatorbørsten gør applikationen let. Skyggen er stærkt pigmenteret og efterlader en dyb sort farve med en mat finish. Det forbliver i lang tid uden tilsmudsning eller fading, og er svedtæt og vandtæt. Efter påføring fjernes med en make-up remover.

3. Revlon Eyeliner blyant i sort:

Revlon Eyeliner blyant i sort

Rs. 125

Revlon Eyeliner Pencil in Black er en eyeliner blyant fra Revlon. Farven er dyb og er beregnet til følsom hud. Det varer i 4-5 timer uden at påføre nogen primer. Strukturen er glat .. Den forbliver i lang tid uden pletter eller falmer, og er svedtæt og vandtæt. Efter påføring fjernes med en make-up remover.

4. Revlon Colorstay Eyeliner – Blågrøn:

Revlon Color stay Eyeliner Teal

Rs. 320

Revlon Colorstay Eyeliner – Blågrøn kommer i en unik nuance. Denne eyeliner blyant kan trækkes tilbage og leveres med en indbygget slibemaskine. Dette gør det rejsevenligt. Det er meget stærkt pigmenteret og forbliver i lang tid uden pletter eller fading, og er svedtæt og vandtæt. Efter påføring fjernes med en make-up remover.

5. Revlon Eye Pencil i grønt:

Revlon Eye Pencil i grønt

Rs. 320

Revlon Eye Pencil in Green kommer i en unik grøn nuance. Denne eyeliner blyant har en indbygget spids. Dette gør det rejsevenligt. Det er meget stærkt pigmenteret og forbliver i lang tid uden pletter eller fading, og er svedtæt og vandtæt. Efter påføring fjernes med en make-up remover. Det holder i 6-7 timer.

6. Revlon Magic Eyeliner Pencil Smokey Black:

Revlon Magic Eyeliner Pencil Smokey Black

Rs. 275

Revlon Magic Eyeliner Pencil Smokey Black kommer i ‘Grayish Black’. Det holder i 3 timer uden en primer. Det er svedtæt og vandtæt. Efter påføring fjernes med en make-up remover

7. Revlon Color Stay One Stroke Defining Eyeliner:

Revlon Color Stay One Stroke Defining Eyeliner

Rs. 260

Revlon Color Stay One Stroke Defining Eyeliner kommer i nuancer som sort, turkis og blå. Det holder i 3 timer uden en primer. Det er meget stærkt pigmenteret og forbliver i lang tid uden pletter eller fading, og er svedtæt og vandtæt. Efter påføring fjernes med en make-up remover.

8. Revlon Beyond Natural Defining Eye Pencil – Sort:

Revlon Beyond Natural Defining Eye Pencil sort

Rs. 175

Revlon Beyond Natural Defining Eye Pencil – Sort glider let på øjenlågene .. Den holder i 5 timer uden en primer. Det er meget stærkt pigmenteret og forbliver i lang tid uden tilsmudsning eller fading. Det er svedtæt og vandtæt. Efter påføring fjernes med en make-up remover.

9. Revlon Color Stay Mousserende Eyeliner:

Revlon Color Stay Mousserende Eyeliner

Rs. 225

Revlon Color Stay Sparkling Eyeliner kommer i mange nuancer som sort, grøn, brun, lilla og blå. Farven er intens og pletter ikke. Det holder i 8 timer.

Disse Revlon eyeliners får dine øjne til at poppe, så prøv dem i dag!