15 legújabb Mangalsutra dizájn esküvőre és mindennapi viseletre

A mangalsutra egy szimbólum, emlékezés arra, hogy a menyasszony egész életen át kap egy értékes ígéretet, amelyet a menyasszony és a vőlegény egymásnak tesz. Az ókorban a mangalsutra egy sárgára fonott szálat jelentett, kurkuma és fekete gyöngyök segítségével. Egyszerű, de értelmes rituálé, amely megígéri, hogy a menyasszony örökké a vőlegényeké, és hogy a mangalsutra biztosítja a vőlegény jólétét.

Ahogyan a keresztények jelentőséget tulajdonítanak a gyűrűknek, úgy a mangalszutra is a hindu vallásban. A piacon többféle mangalsutra kivitel áll rendelkezésre, de a kicsi mangalsutra kivitel kiválasztása jó megoldás, nem pedig nagy a jelenlegi trend szerint.

A kis méretű mangalsutra mintái:

Ma a mangalsutra számos kivitelben kapható, amelyek kényelmes viseletet biztosítanak. Itt bemutatunk 15 kis mangalsutra mintát aranyból, ezüstből és gyémántból az Ön által választott nőknek.

1. Kis gyémánt medál Mangalsutra:

Kis gyémánt medál Mangalsutra

A mangalszutrákat régóta gyártották az elmúlt 60 -as és 70 -es években, de ekkor a rövid mangalsutra új iránya vált a helyére. A hölgyek imádták a mangalsutra új megjelenését, mivel kényelmes lett a könnyű mangalsutra viselése a mindennapi életben. Egy egyszerű, egy vagy két sorból álló lánc, amely egy aranyos kis medálhoz van rögzítve, a legjobb a rutin életben.

2. Kis Single Vati Mangalsutra:

Kis Single Vati Mangalsutra

A mai generáció valóban hisz az egyszerűségben. A korábbi férfiak a hosszú, vastag mangalszutrát részesítették előnyben feleségüknek, és ez bizonyos értelemben megmutatta, milyen gazdagok. De ma a gazdag dizájn, az arany medál valódi vagy akár gyémánttal fantasztikus megjelenést kölcsönöz. Ez a kis mangalsutra kialakítás a mai nők egyszerűségéről tanúskodik.

3. Rövid Mangalsutra rózsaszín drágakővel:

Rövid mangalsutra rózsaszín drágakővel

A mangalsutra láncokat gyönyörűen úgy készítik, hogy a két aranyból szőtt fekete gyöngylánc közé aranymunkát adnak. Az arany dizájn és a fekete gyöngyök kombinációja csodálatosnak tűnik. Gyönyörű kerek és kicsi arany mangalsutra függő, rózsaszín gyémánttal tűzdelve, amely a közepén lóg. Ez a stílus klasszikus és hagyományos.

4. Ganthan Short Mangalsutra:

Ganthan Short Mangalsutra

A mangalsutra nyaklánc formájában nagy igény a menyasszonyok körében. Nem viselhető napi rendszerességgel, de amikor részt vesz egy esküvői szertartáson, biztosan mindenki csodálni fogja. Itt a fekete gyöngyök szépen csomózva vannak arannyal, így lemezszerű kialakításúak. A központ arany szív motívummal díszített gyémántokkal, ismét fekete gyöngyökkel lóg. A lánc egyszerű, és a leginkább választott kis mangalsutra.

5. 15 hüvelykes kis mangalsutra függő függő zománccal:

15 hüvelykes kis mangalsutra, függő medálzománccal

A mangalsutra, amelynek csaknem több mint fele aranyból készült, és ritka fekete gyöngyök a lánc között, szintén az egyik legkedveltebb dizájn. Itt a mangalsutra gyönyörű függő zománcot tartalmaz, amely fekete pöttyös golyóra hasonlít, és a legújabb stílus..

6. Egysoros Mangalsutra cseppszerű függővel:

Egysoros Mangalsutra cseppszerű medállal

Ez a kis mangalsutra kialakítás fekete gyöngyökkel rendelkezik a díszhez. Az emberek manapság fekete tárgyakat használnak a gyöngyök helyett, ami mangalsutra megjelenést kölcsönöz. Itt a téglalap alakú hosszú üveggyöngyöket használják a fekete gyöngyök jelentésének jelzésére. A fekete gyöngyök aranygyűrűkhöz vannak rögzítve, és végül egy gyönyörű harang alakú, leeső zománc, amely egyedülállónak tűnik.

7. Finom egysoros Mangalsutra virágos függővel:

Finom egysoros Mangalsutra virágos medállal

A nagyon könnyű és finom megjelenés mindenképpen imádnivaló. A dolgozó hölgyek, akiknek mangalsutrát kell viselniük, szívesen viselnének ilyen formatervezést munkaidejében. Az egy vonalú fekete gyöngyös lánc egyszerű és józan megjelenésű medállal bármilyen ruhához passzol munka közben. Célja egyszerű és vonzó megjelenés.

8. Könnyű fekete gyöngyök Mangalsutra:

Könnyű fekete gyöngyök Mangalsutra

A könnyű mangalsutra az új hűvös. A kettős vonalú lánc arany és fekete gyöngyök kombinációjával felváltva imádnivalónak tűnik. Itt egy színes gyöngy medál található a központban, amely hagyományos megjelenést kölcsönöz.

9. Rövid fekete gyöngyök nyakék Mangalsutra:

Rövid fekete gyöngyök nyakék Mangalsutra

A mangalsutra nyakláncai nagyon egyediek, fekete gyöngyök hozzáadásával. Apró, fekete mennyiségben aranyba csomózott gyöngyök össze vannak kötve csomózással egyetlen gyöngyben, majd fehér gyöngyökhöz rögzítve a fehér arany és a fekete csodálatos kombinációja. A hozzá illő fülbevaló pedig minden, amit szeretnénk az ünneplésben.

10. Rövid Ródiumtervező Mangalsutra:

Rövid Ródiumtervező Mangalsutra

A ródium kémiai elem, amelyet manapság nagyrészt az ékszerek tervezésében használnak. A ródium fém ötvözetét platina vagy fehér arany rétegezi, ezüstös megjelenést kölcsönözve a dísznek. A ródium megjelenésű mintákat nagyon szeretik és csodálják az ékszerek divatjában. A darabot egyszerűnek és a kis láncú mangalsutra kialakításnak köszönheti.

11. Divatos rövid tervezésű mangalszutra:

Divatos rövid tervezésű mangalsutra

Ha kis arany mangalsutra mintákat keres, akkor ez alkalmas lehet az Ön számára. Ez egy hagyományos Maharashtra mangalsutra, amelynek két gömb alakú érme van a közepén. A rövid két bélelt mangalsutra aranylánccal és fekete gyöngysorral hagyományos megjelenést és rövid és világosabb megjelenést kölcsönöz az ékszereknek. Itt fekete gyöngyök vannak csiszolva, körben egy aranylánchoz rögzítve, és egy gyönyörű aranyművészeti lánc, amelyet a végén tartanak.

12. Szembetűnő rövid Mangalsutra:

Szemrevaló rövid Mangalsutra

A lánc kialakítású nyaklánc imádnivalónak tűnik mangalsutra formájában. A déli ékszerkészítők különböző formákat mutattak be a mangalsutra részt szolgáló ilyen nyakláncmintában. Arany lánc arany golyókkal és a közepén egy harang alakú motívum, amely egy csomó apró fekete gyöngyláncot köt össze, csak egy csodálatos minta, amelyet nem szabad elhagyni. Ez egy kicsit nehéz lehet, de ennek ellenére gyönyörű kis mangalsutra.

13. Lépések Lánc fekete gyöngyök Mangalsutra:

Lépések Lánc Fekete Gyöngyök Mangalsutra

Az ékszertervezés manapság egyáltalán nem kisvállalkozás. Az ékszerek gyártásakor megtalálható minták sokféle kivitelből állnak. Itt egy lépcsős lánc tervezés arany gyöngyökkel és fekete gyöngyökkel, művészien összekapcsolva, hogy egy lépcsőtervet készítsen egy rövid mangalsutrát. Ez a kis mangalsutra dizájn jól illik minden ruhához, minden nap.

14. Rövid Mangalsutra nyakék:

Rövid Mangalsutra nyakék

Három lánccal bélelt mangalsutra, arany rögzítésekkel a közepén, erős megjelenést kölcsönöz. A három fekete gyöngyös aranylánccal ellátott mangalsutrát leginkább a hagyományos funkciók viselik. Próbálja ki ezt a hagyományos stílusú kis mangalsutrát aranyból a változásért.

15. Filigrán munka Mangalsutra:

Filigrán munka Mangalsutra

A filigrán munkát szinte ékszertervek készítésére használják. A munka nagyon imádnivalónak tűnik. Az itt található mangalsutra egy lánccal van megcsavarva és filigrán grafikával készült. Úgy tervezték, hogy egyszerű és rövid legyen. Ha aranyszínű kis mangalsutrát keres, akkor ezt kipróbálhatja.

A Mangalsutra, a kedvező dísz, amely a férj és feleség szeretetének és összetartozásának jelentését szolgálja, évek óta elfogadott. A kis mangalsutra formatervezés más formába került, figyelembe véve a modern nőket, munkájukat és ruháikat. Valójában a tervek a legjobb formában vannak. A sárga szálat, amely a házaspárt hivatott megvédeni a rossz látnivalóktól, sárga aranyra, sőt néha ezüstre, fehér aranyra és platinára cserélték. De a fekete gyöngyöket örökre használják a mangalszutra készítésében. A dizájnnál sokkal inkább a kulturális érték és jelentés hordozza a varázsát.