15 Seneste små Mangalsutra -designs til bryllup og daglig brug

Mangalsutra er et symbol, en erindring om, at bruden får en livslang, er et dyrebart løfte, som bruden og brudgommen har givet til hinanden. I oldtiden betød mangalsutra en tråd lavet gul med gurkemeje og sorte perler syet igennem. Et simpelt, men meningsfuldt ritual om at love, at bruden for evigt er brudgommens, og at mangalsutra vil give sikkerhed for brudgommens velbefindende.

Ligesom hvordan kristne tillægger ringene betydning, er mangalsutraen også i hinduistisk religion. Der findes flere typer mangalsutra -designs på markedet, men at vælge et lille mangalsutra -design er en god mulighed frem for stor ifølge den aktuelle trend.

Design af lille størrelse Mangalsutra:

I dag kommer mangalsutra i en række designs, der er designet til at gøre dem behagelige at have på. Her præsenterer vi 15 små mangalsutra designs i guld, sølv og diamant til kvinder, som du vælger.

1. Small Diamond Pendel Mangalsutra:

Lille diamant vedhæng Mangalsutra

Mangalsutra blev lavet længe i de sidste 60’ere og 70’ere, men så tog en ny trend med korte mangalsutra stedet. Damer elskede mangalsutras nye look, da det blev behageligt at bære en let mangalsutra i hverdagen. En simpel kæde på en eller to linjer fastgjort til et sødt lille vedhæng er det bedste i rutinelivet.

2. Lille Single Vati Mangalsutra:

Lille single Vati Mangalsutra

Dagens generation tror virkelig på enkelhed. Tidligere mænd foretrak lange tykke mangalsutra for deres kone, og det viste fornuftigt, hvor velhavende de er. Men i dag giver et rigt design, et guldvedhæng med ægte eller enten diamanter et fantastisk look at vise frem. Dette lille mangalsutra -design er et vidnesbyrd om enkelhedskvinder som i dag.

3. Kort Mangalsutra med pink ædelsten:

Kort Mangalsutra med pink ædelsten

Mangalsutra kæder laves smukt ved at tilføje guldarbejde mellem de to kæder af sorte perler vævet med guld. En kombination af gulddesign og sorte perler portion ser fantastisk ud. En smuk rund og lille guld mangalsutra vedhæng med lyserøde diamanter besat, der hænger i midten er også attraktiv. Denne stil er klassisk og traditionel.

4. Ganthan Short Mangalsutra:

Ganthan Short Mangalsutra

Mangalsutra i form af halskæde er høj efterspørgsel blandt brude. Det kan ikke bruges hver dag, men når du deltager i en bryllupsceremoni, vil det helt sikkert blive beundret af alle. Her er de sorte perler smukt knyttet med guld, hvilket gør et tallerkenlignende design. Centret er designet med diamanter besat i guld hjerte motiv med igen sorte perler hængende. Kæden er enkel og er den mest valgte lille mangalsutra.

5. 15 tommer lille mangalsutra med hængende vedhæng emalje:

15 tommer lille mangalsutra med hængende vedhæng emalje

Mangalsutra med næsten mere end en halv del af det fremstillet i guld og sjældne sorte perler imellem kæden er også et af de mest beundrede designs. Her er mangalsutra designet med smuk vedhæng emalje, der ligner en kugle med sorte prikker og er en nyeste foretrukken stil.

6. Single Line Mangalsutra med et fald som vedhæng:

Single Line Mangalsutra med et fald som vedhæng

Dette lille mangalsutra -design har sorte perler fastgjort til ornamentet. Folk bruger i dag sorte objekter i stedet for perlerne, hvilket får det til at give et mangalsutra -look. Her bruges lange glasperler i rektangulær form til at betegne den sorte perles betydning. De sorte perler er fastgjort til guldringe og til sidst en smuk klokkeform, der falder ned i emalje, der ser unik ud.

7. Delikat enkelt linje Mangalsutra med blomstervedhæng:

Delikat enkelt linje Mangalsutra med blomstervedhæng

Et meget let og delikat look er absolut yndigt. Arbejdsdamer, der skal bære mangalsutra, ville elske at bære et sådant design i løbet af hendes arbejdstid. Den enkelt linje sort perlekæde med en enkel og ædru udseende vedhæng vil matche ethvert outfit, når du arbejder på jobbet. Det er rettet mod at få det til at se enkelt og attraktivt ud.

8. Letvægts sorte perler Mangalsutra:

Letvægts sorte perler Mangalsutra

Letvægts mangalsutra er den nye cool. En dobbeltlinjekæde med en kombination af guld og sorte perler portion ser skiftevis yndig ud. Her er der en farvet perler vedhæng i midten, der giver et traditionelt look.

9. Korte sorte perler halskæde Mangalsutra:

Korte sorte perler halskæde Mangalsutra

Halskæder af mangalsutra er designet meget unikt med tilføjelse af sorte perler i den. Små sorte perler, der er knyttet i guld i mængde, bindes sammen og knyttes sammen i en enkelt perle, og derefter fastgøres til hvide perler en så vidunderlig kombination af hvidt guld og sort. Og et matchende par øreringe er alt, hvad vi vil have til fejringen.

10. Kort Rhodium Designer Mangalsutra:

Kort Rhodium Designer Mangalsutra

Rhodium er et kemisk element, der stort set bruges i smykkedesign i disse dage. Legeringen af ​​rhodiummetal er lagdelt med platin eller hvidt guld for at give ornamentet et sølvfarvet look. Designene med rhodiumlook er elsket og beundret meget på smykkemode. Dette stykke er inspireret til at være enkelt og funktionelt blandt det lille kæde mangalsutra -design.

11. Trendy Short Designed Mangalsutra:

Trendy kort designet Mangalsutra

Hvis du leder efter små guld mangalsutra designs, kan dette være passende for dig. Dette er en traditionel Maharashtra mangalsutra, der har to sfæriske mønter i midten af ​​den. En kort toforet mangalsutra af guldkæde og sort perlestreg giver et traditionelt look og også et kort og lettere look til smykkerne. Her er sorte perler poleret runde fastgjort til en guldkæde og et smukt stykke guld kunstkæde holdt i enderne.

12. Iøjnefaldende kort Mangalsutra:

Iøjnefaldende kort Mangalsutra

En halskæde med kæde design ser yndig ud i form af mangalsutra. De sydlige smykkehåndværkere har introduceret forskellige designs i et sådant mønster af halskæder, der betjener mangalsutra -delen. En gylden kæde tilføjet med gyldne kugler og i midten et klokkeformet motiv, der forbinder en flok små sorte perlekæder, er bare et vidunderligt mønster, der ikke skal efterlades. Denne kan være lidt tung, men er ikke desto mindre en smuk lille mangalsutra.

13. trin kæde sorte perler mangalsutra:

Steps Chain Black Beads Mangalsutra

Design af smykker er slet ikke en lille virksomhed i disse dage. De mønstre, du finder ved fremstilling af et smykke, består af en række forskellige designs. Her er et trinkædedesign med guldperler og sorte perler kunstnerisk forbundet med at lave et trindesign, der laver en kort mangalsutra. Dette lille mangalsutra -design vil passe godt til ethvert outfit, til enhver dag.

14. Kort Mangalsutra halskæde:

Kort Mangalsutra halskæde

En mangalsutra med tre kæder foret med guldvedhæftninger imellem giver et tungt look. Mangalsutraen med tre sorte perler af guldkæder bæres for det meste i traditionelle funktioner. Prøv denne traditionelle lille mangalsutra i guld til en forandring.

15. Filigran Work Mangalsutra:

Filigran arbejde Mangalsutra

Filigranarbejde bruges næsten til fremstilling af smykkedesign. Værket ser meget yndigt ud. Mangalsutraen her er designet med en kæde snoet og udformet i filigranskunst. Det er designet til at holde det enkelt og kort. Hvis du leder efter små mangalsutra i guld, kan du prøve dette.

Mangalsutra, det lykkelige ornament, der tjener betydningen af ​​kærlighed og samvær mellem en mand og en kone, er blevet accepteret siden år siden. De små mangalsutra -designs er blevet omdannet til en anden form under hensyntagen til de moderne kvinder og deres arbejde og outfits. Faktisk er designene i den bedste form. Den gule tråd, der skal beskytte parret mod dårlige seværdigheder, er blevet erstattet med gult guld og endda nogle gange med sølv, hvidguld og platin. Men de sorte perler bruges for altid til fremstilling af mangalsutra. Mere end designet er det den kulturelle værdi og betydning, de bærer, der øger charmen ved det.