15 traditionelle sydindiske Mangalsutra -designs

Sydindien er dybt forankret i kulturel overbevisning og tradition. Et af de vigtige elementer i damernes liv er her deres mangalsutra. I dag er guldkæden på grund af kulturen i at bære tyk blevet ændret til en tynd og enkel designet kæde med et enkelt guldvedhæng. Mangalsutra for kvinderne er ikke blot et modeudtryk, men en hellig tråd, der symboliserer kærlighed, samstemmighed og respekt for hinanden. Det er en uundgåelig del af den sydindiske kultur og er en indikation på ægteskab. Mens mangalsutraen er fælles for hele religionen (hinduer, kristne og muslimer), adskiller deres navn sig og holder trådens betydning intakt. De sydindiske mangalsutra -designs er designet forskelligt afhængigt af folks tro. Mangalsutra er bundet af brudgommen til bruden midt i en skare af slægtninge og guddommelige billeder i baggrunden af ​​salmer og poojas.

Hver perle i denne sydindiske mangalsutra guldkædedesign betragtes som lovende og siges at have guddommelige kræfter. Disse perler betegner beskyttelse mod ondskab og for at beskytte unisonen med hensyn til modgang. Ideen om mangalsutra er dybt forankret i overbevisninger og kompromitteres aldrig for enhver pris. Med tiden har designet af disse sydlige mangalsutra -designs gennemgået hurtige ændringer, der passer til daglig slid og er også påvirket af den nyeste mode i byen. Tag et kig.

sydindiske mangalsutra

For at vide mere om det forskellige design af kæde lavet af guld og den sorte perle diskuteres her i disse Top 15 sydindiske Mangalsutra -designs. Der peges på en kort viden om de forskellige Mangalsutra -design i sydindiske stater, som vil hjælpe damer med at beslutte, hvilken type design og stil der passer ind.

Smukke sydindiske stil Mangalsutra -mønstre med billeder:

Lad os se på de top 15 sydindiske Mangalsutra -designs.

1. Lakshmi Coin Thali Design:

Lakshmi Coin Thali Design

Guldmønter er berømt som en vedhæng, der er forbundet med guldkæden og guldkulaai (cylindrisk design), eller Lakshmi -mønt kan fastgøres til den enkle tynde guldkæde. Et af de berømte designs er det tykke Kulaai -design med Lakshmi -mønten knyttet til det.

2. Almindelig sort perle guldkæde med Coral Mangalsutra:

Almindelig sort perle guldkæde med Coral Mangalsutra

Denne type design bæres af Karnataka og Andhra, en del af sydindiske damer. Koralsløjfen med et enkelt cirkulært hul guldstykke er fastgjort til den sorte perles lange guldkædecenter. Sydindiske mangalsutra -designs er stærkt inspireret til at være lette til at fremme slid hver dag. Den består af en enkelt, tynd tråd. Det har også en infusion af guld og sorte perler, der får det til at se attraktivt ud.

3. Sort perle med guldkant vedhæng Mangalsutra:

Sort perle med guldkant vedhæng Mangalsutra

Dette design har vundet popularitet i alle stater i det sydlige Indien på grund af dets fremragende design og beskedne udsyn. Den sorte perlekæde er designet i to tråde med en guldstrimmel fastgjort til siden af ​​kæden, hvilket giver kæden god stabilitet og forhindrer brud på grund af daglig brug. Det er lidt tungt og er inspireret til at se enkelt ud.

4. Stenbesat Vaalai Poo Thali:

Stenbesat Vaalai Poo Thali

Vaalaipoo er et traditionelt sydindisk design set fulgt i Tamil Nadu. Dette er et lille blomsterdesignet guldstykke med farverig sten besat omkring designet. Dette design er knyttet til et tykt gyldent reb eller snoet designkæde sammen med en Lakshmi -mønt.

5. Mugappu Mangalsutra designet kæde:

Mugappu Mangalsutra designet kæde

Moden med at bære tykt reb eller saradukæde er gået af mode. Damerne i det sydlige Indien tiltrækkes mod Mugappu vedhæftede kæder. Denne Mugappu ses på siden af ​​kæden, og den fås i forskellige designs. Det mest berømte design er påfugl og blomstermønster. Mugappu fremhæves af rubin- og amerikanske diamantsten eller et simpelt cirkeldesign med Kemp -sten besat.

6. Ela eller Leaf Designed Pendel Thali Design:

Ela eller Leaf Designed Pendel Thali Design

Ela eller bladdesignet symboliserer bananbladet, der understøtter hele træet; denne betydning bringes frem i Mangalsutra -designet. Thalien guider parret til et sundt og stærkt liv. Bladdesignet af kristne i Kerala kaldes Minnu. Det er enkelt og ekstremt let. Det kan bæres dagligt.

7. Filigran designet vedhæng med perle guldkæde:

Filigran designet vedhæng med perle guldkæde

Filigran design har vundet popularitet på grund af dets enkle og sarte design. Designene er meget kunstneriske og udskårne ved hjælp af avancerede maskiner, og teknikken bag dem er ekstraordinær. Vedhængsstørrelsen kan variere fra lille til stor og afhængigt af kædens tykkelse bestemt.

8. Hanging Stone Studded Pendel Mangalsutra Design:

Hængende sten besat vedhæng Mangalsutra Design

Stenbesatte designs varierer berømte i forhold til almindeligt gulddesign i dag. Det faktum, at Mangalsutra nu er blevet en mode styret af religiøs tro. På grund af at forbedre den udviklende trend sten designet Mangalsutra er rigelige. Stenene kan være farverige, krystaller og amerikanske diamanter.

9. Diamantbesat Mangalsutra:

Diamantbesat Mangalsutra

Det være sig et enkelt stenvedhæng eller to diamantbesatte vedhæng; resultatet er fantastisk i forhold til andre sten. Diamanterne kan enten være slebne eller uslebne diamanter. Men da Mangalsutra er en religiøs effekt, vælger ældste diamanter ved hjælp af en gemolog. Hvis budgettet ikke er din begrænsning, skal du gå efter dette attraktive diamantbesatte sydindiske mangalsutra guldkædesign.

10. Karthamani Pathak Mangalsutra:

Karthamani Pathak Mangalsutra

Karthamani Pathak er et autentisk Coorg -design lavet af en sort perlekæde lavet af tråd eller sølv eller guld. Kæden fremhæves af et guld Pathak designet vedhæng med koral også fastgjort på siderne. Kædens længde er normalt ikke lang; den falder lige under halsudskæringen.

11. Gul tråd med gudinde symbol vedhæng Thirumangalyam:

Gul tråd med gudinde symbol vedhæng Thirumangalyam

Gul tråd betragtes som hellig tråd båret af den sydindiske del, mest i Tamil Nadu og Andhra. Den gule tråd betragtes som en gudinde Lakshmi, og gurkemeje pulver påføres tråden. Mangalsutra er repræsenteret af forskellige former for Gud og gudinde som Meenakshi Amman, Lord Shiva eller symbolet, der betegner Lord Tirupati Balaji.

12. Almindelig Bottu Thirumangalyam Design:

Almindeligt Bottu Thirumangalyam Design

Plain Bottu er et cirkulært formet gulddesign, der ligner Bindi -designet placeret på panden. Denne type design efterfølges af damer n Andhra Pradesh. Det er mærket sammen med kæden sammen med koraller og sorte perler. Prøv denne enkle mangalsutra i sydindisk stil, der er let.

13. Double Strand sort perle designet kæde med to Vati:

Double Strand sort perle designet kæde med to Vati

To strengkæder har fået deres opmærksomhed på grund af deres holdbarhed. Da Mangalsutra bæres som et daglig smykke, er det bedst at bære en tyk, designet kæde. Til denne kæde er en halvcirkelformet gulddesignet vati fastgjort. Vati er designet med en emalje belægning, hvilket giver et farverigt syn. Dette er det populære sydindiske mangalsutra -design.

14. Moderniseret Mangalsutra Mangalsutra Design med korte kæder:

Moderniseret Mangalsutra Mangalsutra Design med korte kæder

Dette enkle og smukke mangalsutra -design kan bæres med ethvert outfit, din churidar eller det vestlige outfit. Det er smukt og virkelig elegant. Med det i tankerne kan damer bære denne korte, enkle guldkæde med sorthat, der findes i midten eller som midtpunktet. Dens lette egenskab gør den ideel til brug.

15. Mangelsutra design med tre strenge sort perle guldkæde:

Three Strand Black Bead Gold Chain Mangalsutra Design

Tre-strenget Mangalsutra ligner mere en halskæde, der kan bæres som et juvel til fest. Dette design er lavet af guldkæden med et mellemliggende sort perledesign. De sorte perler bæres som troen på at forhindre enhver ond øjeneffekt. Tilsætningen af ​​sort og guld får det til at se attraktivt ud og er det nyeste sydindiske mangalsutra -design i guld. De tre stativer får det til at se smukt ud og vil næppe ligne en mangalsutra, når du har det på.

Traditionen med at bære Mangalsutra har strømlinet line på grund af det nye moderniserede, der tiltrækker damerne. Det trestrengede Mangalsutra-design bæres som en alternativ Mangalsutra-kæde, da det kommer i et letvægtsmønster, som anbefales at bruges til daglig brug. Mangalsutra har gjort sin identitet til, hvordan europæere bærer Ring efter deres bryllup.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80