9 bedste designs af 22k guld mangalsutra til brude

I henhold til det hinduistiske ægteskabssystem skildrer Mangalsutra forholdets styrke. Det er et løfte, ægtemand og kone giver hinanden for livet. Det er et tegn på kærlighed og engagement over for hinanden. Mangalsutra binder mand og kone i et smukt forhold indtil deres sidste åndedrag. Den sorte perle i Mangalsutra anses for at være beskyttelsen mod onde væsener. Det beskytter deres ægteskabsliv mod nogle dårlige mennesker. Det tilføjer herlighed i kvinders look.

22k guld mangalsutra

Nyeste og smukke 22 Karat guld mangalsutra designs til kvinder:

Lad os se på de top 9 designs af 22 karat guld mangalsutra med billeder.

1. 22kt guld mangalsutra med Jhumka vedhæng:

22kt guld mangalsutra med Jhumka vedhæng

Denne 22k guld mangalsutra kæde, når den hænges med jhumka vedhæng, ser ud til at være fantastisk. I modsætning til øreringe ser mangalsutra med jhumka unikt design ud. Det har også to strenge hængende ved siden af ​​jhumka. Dette konventionelle design ser fantastisk ud.

2. Multilag 22k guld Mangalsutra:

Flerlag 22k guld Mangalsutra

Denne 22 karat guld mangalsutra er bare en kæde bestående af sorte perler i tre lag. Kæderne er arrangeret trinvist. Der er en gylden kugle imellem, og det hele ser kongeligt og sofistikeret ud. Det supplerer det traditionelle design.

3. 22k guld mangalsutra med hvirvel design:

22k guld mangalsutra med hvirvel design

Denne kæde er en variation i 22 karat guld mangalsutra med sorte perler kun på en del af kæden. Vedhænget har krøllet design og guldstrenge er hængt med sorte perler. Dette ser ikke tungt ud, så du kan bære denne smukke mangalsutra uden problemer.

4. 22kt guld mangalsutra med vedhæng af solsikke:

22kt guld mangalsutra med vedhæng af solsikke

Dette er en flok runde link guldkæder i 22 karat guld mangalsutra. Det besidder solsikke design vedhæng i guld. Der er et blomstret design mellem og over vedhænget. Denne mangalsutra kan erstatte din tunge halskæde i bryllupsfunktioner.

5. Hjerte vedhæng 22 karat guld mangalsutra:

Hjerte vedhæng 22 karat guld mangalsutra

Denne guld mangalsutra har to hjerteformer i guld vedhæng. To åbne hjerter er forbundet med hinanden med en diamant og pæreformet guld. To kurvede former forbinder hjertet med en mangalsutra -kæde. Kæden er en almindelig.

6. Klassisk 22k guld mangalsutra:

Klassisk 22k guld mangalsutra

Dette er et klassisk vedhæng og kæde design i 22k guld mangalsutra udbredt fra aldre. Vores mor plejede at bære denne form for designet mangalsutra. Det er tungt med meget struktureret vedhæng. Kæden besidder også meget guldarbejde. Det er fint designet med kærlighed.

7. 22k guld mangalsutra med påfugl vedhæng:

22k guld mangalsutra med påfugl vedhæng

Det er en 22 karat guld mangalsutra med enkel sort perlekæde. Men det iørefaldende ved denne mangalsutra er dens vedhæng af påfugldesign. Vedhænget er designet med en klassisk kombination af rød og grøn farve og nogle diamanter over. Det ser så æstetisk ud.

8. Seneste design i 22kt guld Mangalsutra:

Seneste design i 22kt guld Mangalsutra

Det er et nyeste design i 22k guld mangalsutra med en vis unikhed. I kæden er der et dobbelt system. På den ene side er der en kæde af sorte perler, og på den anden side er det en simpel guldkæde. Også i vedhænget er halvdelen af ​​hvide små perler, og den anden halvdel har sorte sten. Vær den ene med dette design.

9. Guddommelig 22k guld mangalsutra:

Guddommelig 22k guld mangalsutra

Designet af denne mangalsutra vedhæng er guddommeligt. Når man ser vedhænget, føles det som om solstråler flyder. Der er en rød sten præget imellem. Vedhænget er forbundet med en kæde. Lyserøde og grønne farvesten hænger under vedhænget. Det er temmelig mangalsutra.

Hver kvinde ønsker, at hendes Mangalsutra skal være forskellig fra andre. Mange følelser og minder er forbundet med en mangalsutra. Det minder om et smukt ægteskab. Når man ser så mange innovative designs i mangalsutra, vil man helt sikkert blive forvirret i udvælgelsen. Da matchende øreringe også er tilgængelige på markedet, bliver det til et komplet sæt. Dette komplette sæt forbedrer skønheden hos gifte kvinder i Saree.