9 Hagyományos Kerala Mangalsutra Designs with Images

India a sokszínűség országa. India különböző államai eltérő kultúrával és esküvői stílusokkal rendelkeznek. Ebben a cikkben leutazunk délre, „Isten saját országába”, hogy felfedezzük a Kerala Mangalsutra terveinek elképesztő változatosságát. Keralában a vőlegény a házasság szent szálát köti a menyasszony nyakába. Ezt hívják „Thaali” vagy „Elagu Thaali” -nak. Míg a koncepció az egész államban hasonló, ezeknek a mangalszutráknak a tervei folyamatosan változnak, hitvallásuk szerint. Egy olyan országban, ahol a muszlimok, hinduk és keresztények harmóniában élnek, csodálatos élmény megismerni az állam Thaali Bottus különféle stílusait.

A Kerala Style Mangalsutra Designs jellemzői és fontossága:

Olvassa tovább, és fedezze fel Kerala Mangalsutras néhány kiemelkedő vonását. ”

 • A Kerala Mangalsutras hosszú lánccal készül, tiszta arany medállal.
 • A keralai szíriai muszlimok fekete gyöngyös Mangalsutrát használnak, amely hasonló Észak -Indiához..
 • A hindu közösségben az „Ela Thali” nevű láncot használják, ahol az „Ela” levelet jelent, a „Thali” pedig az aranykorong.
 • Az „Elán” Om vagy más hindu vallási szimbólum felirat található.
 • A keresztény közösségekben aranygyöngyös keresztet használnak, amelyet „Minnu” -nak neveznek. A menyasszony nyakára akasztják, hét szál selyem szárijából.

A legújabb és gyönyörű Kerala Mangalsutra minták esküvőre:

Itt vannak a legjobb Kerala Mangalsutra Designs for Women a trendben.

1. Sima Ela vagy levél Mangalsutra:

Sima Ela vagy levél Mangalsutra

A sima levél kialakítás a hagyományos Thirumangalyam design, amelyet a Kerala hindu családok követnek. A korszak mögött az a koncepció áll, hogy mivel a banyan fák támogatják és ápolják a fát, ugyanezt az ideológiát vásárolják a banyan levél alakú Thirumangalyam mögött. A Kerala mangalsutra tervei egyszerűek, de a tervek révén találóan közvetítik hitüket.

 • Tervezés: Sima Ela Kerala Hagyományos Mangalsutra
 • Fém: Arany

2. Minnu Mangalsutra:

Minnu Mangalsutra

A hindu Kerala Ela -nak nevezi, a keralai keresztények thirumangalyam -jukat minnu -nak nevezik, amely szintén levél formájában van, a vallási szimbólummal a minnu között. Ez függőként van rögzítve egy vastag aranylánchoz. Ez a legjobb malájálam mangalsutra tervezés a Kerala menyasszony számára, mivel legújabb és egyszerű.

 • Tervezés: Kerala Minnu Mangalsutra
 • Fém: Arany

3. Kumbla Thali:

Kumbla Thali

Ez a fajta Mangalsutra hagyományos hindu dizájn, amely keskeny szélű keskeny levélre hasonlít. Ez egy medál, amely a lánc kampójához van rögzítve, és a közepére esik. Ez egy sima arany medál. A medál stílusosan lóg, míg a lánc varázst kölcsönöz az egész ékszernek.

 • Tervezés: Kerala Kumbla Thali Mangalsutra
 • Fém: Arany

4. Minnu kereszt szimbólummal:

Minnu kereszt szimbólummal

Az ilyen típusú Kerala mangalsutra thirumangalyam -ban a tipikus kereszt szimbólum a malájok által minnának nevezett tömör aranydarabra van vésve. Ez több súlyú, mint egy másik Mangalsutra típus, kiemelkedő beépített kialakításának köszönhetően. A tetején egy kampó található, amely könnyen belép egy vastag láncba.

 • Tervezés: Kerala Cross Minnu Mangalsutra
 • Fém: Arany

5. Keresztbe vésett Thali Design:

Keresztbe vésett Thali Design

Ez egy másik típusú thali, amelyet a keralai keresztények használnak. A Thirumangalyam alakja eltér a Minnutól. Ebben a kialakításban az arany négyzet alakú, kereszt szimbólummal balzsamozva a Thirumangalyam közepére, amely nagyobb méretű, mint a Minnu. Az ékszert tökéletesre tervezték.

 • Tervezés: Kerala Christian Minnu Mangalsutra
 • Fém: Arany

6. Arany kereszt gyöngyök:

Arany kereszt gyöngyök

Az ilyen típusú Kerala mangalsutra formatervezést szír keresztény hölgyek viselik Keralában. A design különleges és művészi. A levél alakú minnu aranygyöngyökkel van keresztbe tervezve, amely aranylánchoz van rögzítve. A medál a menyasszony által a menyasszonynak adott saree -ből vett szálszálakhoz van rögzítve, amelyeket Mantra Kodi -nak hívnak. A 7 szál a menyasszonyt, a vőlegényt, szüleiket és az egyházat ábrázolja.

 • Tervezés: Kerala szír keresztény Minnu Mangalsutra
 • Fém: Arany

7. Kő szegecselt Ganesha levélben:

Kő Tüskés Ganesha Levélben

Ez egy egyszerű, mégis híres és minden vallás által leginkább használt dizájn, ahol csak a medál van megváltoztatva. Ez a fényes felület kissé érdes felületet hagy maga után, amely másképp látja a fényes kézzel faragott formatervezést. Ez a legjobb Kerala mangalsutra design, amelyet kipróbálhat. Ezt a hindut választják, és gazdagnak tűnik.

 • Tervezés: Kerala hindu Ganesh Mangalsutra
 • Fém: Arany

8. Fényes levél Mangalsutra Design:

Fényes levél Mangalsutra Design

Ez egy egyszerű, mégis híres és leginkább használt kivitel, amelyet minden vallás használ. Ez a fényes felület kissé érdes felületet hagy maga után, amely másképp látja a fényes kézzel faragott formatervezést. A levél mérete testreszabható.

 • Tervezés: Kerala Plain Eli Mangalsutra
 • Fém: Arany

9. Arany medál Mangalsutra Design:

Arany medál Mangalsutra Design

A Mangalsutra arany medált általában a fiatalabb generáció használja, hogy kifejezze szeretetét egymás iránt. Az arany medált általában szív alakúra tervezték, a Photo pedig a medálba került. Ez függő formában érkezik. Mi lenne, ha kipróbálná ezt a Kerala mangalsutra tervezést?

 • Tervezés: Kerala Fancy Photo Mangalsutra
 • Fém: Arany

A Kerala ékszerek egyszerűségük és minősége miatt szerezték nevét és népszerűségét. Egyedi tervezésű mangalszutrájuk képet ad kreatív oldalukról. Úgy tervezték, hogy ne okozzanak irritációt a nyakán, ügyelve arra, hogy ne legyen nehéz. Tervezésük sokkal egyszerűbb, mint a többi állami thali dizájn.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80