9 Legújabb és hagyományos nepáli Mangalsutra Designs

A nepáli kultúra nagyon hasonlít az indiaihoz. Ez kiterjed a házassági és esküvői ruhákra is, amelyeket a menyasszonyok és a házas nők viselnek. A mangalsutra nagyon fontos a házas nők szempontjából, mivel naponta viselniük kell őket.

Gyönyörű és stílusos nepáli Mangalsutra minták a trendi nők számára:

Nézzük meg a top 9 nepáli mangalsutra mintát.

1. Arany nepáli Mangalsutra:

Arany nepáli Mangalsutra

Ez a gyönyörű ékszer az, amit Nepál házas asszonyai szeretnek viselni. Ez egy nehéz darab, amely tiszta aranyból készül. Nagyon aranyos a medál bonyolult részletezése. A medálról lehulló aranyszálak tökéletesek ahhoz, hogy a mangalsutra elkülönüljön.

2. Mangalsutra vörös gyöngyök:

Vörös gyöngyök Mangalsutra

A nepáli nős nők egyik lenyűgöző ékszere ez a vörös gyöngy mangalsutra, amelyet hosszú ideig viselnek. A szemet gyönyörködtető vörös gyöngyök nagyon kedvezőek, az aranybetétek pedig bonyolult kidolgozásúak. A medál szintén aranyból készült, és a hagyományos minták egy része rajta van.

3. Tilhari Mangalsutra:

Tilhari Mangalsutra

Ez egy hagyományos mangalsutra, amely fantáziadús és tökéletes a fiatalabb generáció számára. A Tilhari mangalsutra vörös gyöngysorokból áll, amelyeket csavarva vastag láncot képeznek. A központi medál egy nagyon gyakori kialakítás, amely egy fésűs szélű medál. Az arany medálban használt színek drágaköveket használnak, mint a korall és a smaragd.

4. Zöld Tilhari Mangalsutra:

Zöld Tilhari Mangalsutra

A mangalsutra készítéséhez használt hagyományos vörös gyöngyökön kívül ez a zöld gyöngy Tilhari. A gyöngyöket soronként szálakra szórják, majd a köteget összeillesztik és csavarják, hogy vastag mangalsutrát képezzenek. A medál ebben az esetben csak arany gyöngyökkel készül. Az aranygyöngyök bonyolult mintákkal vannak faragva.

5. Gránát Mangalsutra:

Gránát Mangalsutra

Ez a különleges mangalsutra, amelyet a nepáli nők viselnek, hagyományos fekete gyöngyökkel és aranybeállításokkal rendelkezik. A különbség az aranyból készült medál. Az aranylemez kör alakú gránátkövekkel van ellátva. Virágmintát képez, további öt gránátkövekkel mindkét végén egy sorban.

6. Jantar Mala Mangalsutra:

Jantar Mala Mangalsutra

A nepáli mangalsutra minták rendelkeznek ezzel a fantasztikus ékszerrel, amelyet általában esküvőkön viselnek. Ez a lenyűgöző remekmű tökéletes a menyasszony számára, és a kedvező vörös színű gyöngyökből készül, amelyeket aranygyöngyökkel kapcsolnak össze. A lenyűgöző medál feltűnő, a medál négyzet alakja pedig nagyon hagyományos.

7. Több Stones Mangalsutra:

Több Stones Mangalsutra

A hagyományos arany nepáli mangalsutra minták többféleképpen használhatók. Az arany medál a közepén nagyon fontos, és a bonyolult kialakítása nagyon fontos. Ez a különleges mangalsutra több színes kőből készül, mint a gyöngyök, amelyek a fő láncot alkotják. A színes lánc sok karaktert ad ehhez a mangalsutrához.

8. Fusion Mangalsutra:

Fúziós Mangalsutra

A nepáli kultúra nagy ugrást ért el abban, hogy népét más kultúrákkal és országokkal keveredik. Ez a fúziós mangalsutra bizonyítja ezt a kulturális keveréket. A mangalsutra a hagyományos nepáli stílusú a medál kialakításában, de az itt használt gyöngyök nem a hagyományos piros vagy zöldek. A medál finom gyémántokkal van bevonva.

9. Ígyhi Mangalszutra:

Így hát Mangalsutra

Ez a lenyűgöző mangalsutra tökéletes a nepáli házas nők számára. A fekete gyöngyök mindenki számára alkalmasak, a medál pedig tipikus nepáli design. A medált apró gyöngy- és aranygyöngyök fűzik a fekete gyöngylánchoz. A medál közepén egy gyönyörű lila drágakő található. A medál hét hegyes vége nagyon szimbolikus.

A nepáli mangalsutrák listája lehetőséget kínál az éppen házas nőknek, és azokat is, amelyeket különleges alkalmakkor kell viselni. A fúziós mangalsutra szintén az egyik legújabb elérhető dizájn.