9 Seneste og traditionelle tamilske Mangalsutra -designs

En mangalsutra er et sanskritord, der stammer fra Mangala, hvilket betyder hellig. Det er en type halskæde, som er en integreret del af brylluppet. Det er en identitet, at en kvinde er gift. Mangalsutra er en lovende tråd, der er bundet om en brudens hals. Det er en kæde med sorte perler og nogle gange også med gule perler. Det menes i vores hinduistiske tradition, at Mangalsutra bæres i mandens lange levetid. Det beskytter hendes mands liv. I Tamil er Mangalsutra kendt som ‘thaali’.

Smukke og nye tamilske Mangalsutra designs til tamilske brude:

Lad os se på top 9 tamil mangalsutra designs til bryllup.

1. Traditionel tamilsk mangalsutra:

Traditionel tamilsk mangalsutra

Dette er en tamilsk guldmalsalsutra, der besidder det traditionelle design. Det er en simpel guldkæde med vedhæng. Vedhænget har smukt udformet design i guld. På begge sider af rund form er der et billede af Gud. Ind imellem er der et stort design med en blomst i midten.

2. Typisk tamilsk mangalsutra:

Typisk tamilsk mangalsutra

Det er et tamilsk mangalsutra -design med et billede af gudinden Lakshmi. På almindelig guldkæde er der et vedhæng med tre mønter. På hver mønt er der tegnet et billede af gudinden Lakshmi. Kæden er forbundet med denne vedhæng ved hjælp af to bøjler.

3. Indviklet udskåret tamilsk mangalsutra:

Indviklet udskåret tamilsk mangalsutra

Denne tamilske mangalsutra har kæde med sorte perler. Vedhænget har indviklede udskårne designs. Meget smuk rund form vedhæng har sådan et fascinerende design. Midt i vedhænget er der et design, der beskriver solstråler. Det er en skraveret gul farve.

4. Tamil Mangalsutra i tredobbelt kæde:

Triple Chain Tamil Mangalsutra

Det er en tamilsk mangalsutra med tre typer kæder i sølv, guld og sorte perler. Den har en særlig vedhæng. I den er der linjer af guld, der er skabt. I midten af ​​vedhænget er der blomst med kobberfarve dækket med åbent guldmønster. Dette er de bedste tamil mangalsutra designs.

5. Elegant Tamil Mangalsutra:

Elegant Tamil Mangalsutra

Det er en dobbeltkædet tamil mangalsutra med elegant udseende. Der er en tynd guldkæde rød og grøn kugle. Ind imellem er der et vedhæng med fire store guldkugler. Mellem fire bolde hænger der to guldkugler med rød sten besat.

6. Seneste guld Tamil Mangalsutra:

Seneste guld Tamil Mangalsutra

Dette er et nyeste design i tamilsk mangalsutra med en kombination af dobbeltkæder, sorte og guldperler og diamanter. Der er et vedhæng med kugler udskåret med diamant. Der er en sort bold imellem. To guldmønter hænger med dette vedhæng.

7. Tamil Mangalsutra med vedhæng i den ene side:

Tamil Mangalsutra med vedhæng i den ene side

Det er en tamilsk mangalsutra med hvirvelguldkæde. Der er et diamantbesat vedhæng på den ene side. Det er enkelt og ser også unikt ud. Der er meget lille diamantarbejde på vedhæng. Dette sjældne mønster af guldmalsalsutra fanger folks opmærksomhed og er også ekstraordinært.

8. Guldmøntet Tamil Mangalsutra:

Guldmøntet Tamil Mangalsutra

Det er bare den smukke tamilske mangalsutra med to guldmønter. Der er en guldfarvet tråd som en kæde, der består af gurkemeje. Der hænger i midten to små guldmønter. Denne gurkemejetråd lyser ud i din hals. Dette får dig til at se fantastisk ud.

9. Tamil Mangalsutra med Gud & Gudinde billede:

Tamil Mangalsutra med Gud & amp; Gudinde billede

Dette tamilske mangalsutra -design er religiøst. Det har billede af Lord Shiva og gudinde Parvati på sin vedhæng. Kæden får nyt mønster. Det ser ud til, at guldperler sættes på hinanden for at danne en kæde. Det menes, at Gud altid vil velsigne hendes mand.

Tamilske mangalsutra ses mest med guldfarvet tråd. Det definerer Sutra, dvs. tråd. Der er en opfattelse af, at denne lovende tråd binder brudeparret til et livslangt forhold. Denne gurkemejetråd anses for at være hellig i Sydindien. De har enkel tråd med religiøse vedhæng. Næsten alle vedhæng af mangalsutra besidder gudindebilleder.