9 stílusos Mangalsutra lánc medál nélkül

A mangalsutra a fő ékszer, amelyet minden házas nő visel, és ez jelzi a családi állapotát. A piacon elérhető mangalsutra láncok nagyon élénkek és lenyűgözőek. A láncok függők nélkül is kaphatók, és ezek mindennapi viseletre is használhatók.

Legújabb és lenyűgöző Mangalsutra láncok medál nélkül nőknek:

Nézzük meg a mangalsutra láncok 9 legfontosabb kivitelét, medál nélkül.

1. 22 k arany Mangalsutra lánc:

22 k arany mangalsutra lánc

Ez az arany mangalsutra lánc medál nélkül nagyon egyszerű, mégis elegáns. Válassza ezt a mindennapi viselethez, mivel a láncot könnyű kialakításra tervezték. A láncon használt apró fekete gyöngyök két-három-két gyöngy mintájára vannak beállítva a lánc körül. A felhasznált arany tiszta 22 Kt, amelyet Hallmark arany tanúsít.

2. Egysoros Mangalsutra lánc:

Egysoros Mangalsutra lánc

Ez egy másik példa egy egyszerű és gyönyörű mangalsutra láncra, amely egyetlen fekete gyöngysorból áll. A lánc fekete gyöngyökből áll, amelyek azonos méretűek, és egymás után vannak elhelyezve, arany linkekkel. Válassza ezt az egyszerű láncot a stílus gondtalan megközelítése érdekében.

3. Többrétegű Mangalsutra lánc:

Többrétegű Mangalsutra Chai

Itt van egy gyönyörű mangalsutra lánc, amely többrétegű fekete gyöngyökből áll. A gyöngyök közötti arany részlet is nagyon szép. Van egy csodálatos fekete gyöngy mintája, amelyeket egymásra helyeznek, és vannak olyanok is, amelyeket kissé egymástól helyeznek el, hogy csodálatos lenyűgöző dizájnt hozzanak létre. Vedd fel ezt a mangalsutra láncot alkalmanként, mert az arany itt nagyon sok, és formálisabb darabot eredményez.

4. Minimalista Mangalsutra lánc:

Minimalista Mangalsutra lánc

Ha szeretné, ha ékszerei nagyon egyszerűek és minimálisak maradnának, akkor ez a minimalista mangalsutra lánc az, amire szüksége van. A dizájn tökéletes azok számára, akik napi használatra szeretnének valamit viselni. A lánc négy fekete gyöngyből áll, amelyek egy aranygyöngy mindkét oldalán vannak elhelyezve. Ennek a mintának a végein egy -egy apró aranygyöngy van. A lánc többi része sima arany, formatervezés nélkül.

Többet látni: Legújabb fekete gyöngyök Mangalsutra

5. Finom Mangalsutra lánc:

Finom Mangalsutra lánc

Keressen valami egyedit ezzel a finom mangalsutra lánccal, medál nélkül. Három gyöngy kombinációja van – egy fekete gyöngy és két arany gyöngy mindkét végén. Ezt a beállítást rendszeres időközönként a lánc teljes hosszában kell megadni.

6. Kézzel készített Mangalsutra lánc:

Kézzel készített Mangalsutra lánc

Ez az exkluzív, kézzel készített mangalsutra lánc két szál fekete gyöngy lánc. A mangalsutra láncnak lehetősége van medált adni hozzá. Ezt a mangalsutra láncot függő nélkül választhatja ki az egyszerű megjelenés és az elegancia érdekében.

Többet látni: Antik arany Mangalsutra Design

7. Aranyozott Mangalsutra lánc:

Aranyozott Mangalsutra lánc

Ez egy lenyűgöző mangalsutra lánc, amely tökéletes alkalmakra és funkciókra. Ez az aranyozott lánc fekete kristályokkal rendelkezik, amelyek különböző méretűek. A lánc oldalán elhelyezett fehér gyöngyök tökéletesen kiegészítik a fekete gyöngyöket. Ennek a mangalsutra láncnak az általános mintája nagyon drámai és fantasztikusan néz ki.

8. Modern Mangalsutra láncok medál nélkül:

Modern Mangalsutra láncok medál nélkül

Ideális azoknak a fiatal és divatos közönségnek, akik mindig szeretnek elrugaszkodni a hagyományostól, ez a mangalsutra lánc modern felfogása biztos siker a hölgyek körében. A dizájn itt egy csomó három szál gyönyörű fekete gyöngy, amelyek össze vannak fűzve. Annak érdekében, hogy a dolgok modernek legyenek, a fekete gyöngyöket arany gyöngyökkel ellensúlyozzák, amelyek a lánc jobb oldalán vannak.

Többet látni: Amerikai gyémánt Mangalsutra medál

9. Többszínű Mangalsutra lánc:

Többszínű Mangalsutra lánc

Válassza ezt a mangalsutra láncot hivatalos alkalmakra. Ennek a kialakításnak fekete gyöngyökkel ellátott lánca van, amelyeket fekete és piros kristályokkal együtt helyeznek el. Az itt használt vörös kristályok nagyszerűen kiegészítik a fekete színt, és káprázatos megjelenést kölcsönöznek a mangalsutra láncnak.

A Mangalsutra láncok tökéletesek alkalmakra és mindennapi használatra. Van nagyon drámai dizájn, valamint egyszerű és elegáns. Ragadjon meg egyedi tervezésű mangalsutra mintákat a napi rutinjához. Jó fajtákat kap a mangalsutra mintákban.