9 Traditionelle Kerala Mangalsutra -designs med billeder

Indien er et land med mangfoldighed. Forskellige stater i Indien har forskellige kulturer og bryllupsstile. I denne artikel skal vi rejse sydpå til “Guds eget land” for at udforske den fantastiske variation af Kerala Mangalsutra -designs. I Kerala binder brudgommen en hellig ægteskabstråd om brudens hals. Dette kaldes “Thaali” eller “Elagu Thaali”. Selvom konceptet ligner hinanden i hele staten, ændres designerne af disse Mangalsutras i overensstemmelse med deres trossystem. I et land, hvor muslimer, hinduer og kristne bor sammen i harmoni, er det en fantastisk oplevelse at lære om de forskellige stilarter i Thaali Bottus i staten.

Funktioner og vigtigheden af ​​Kerala Style Mangalsutra Designs:

Læs videre for at udforske nogle af de fremtrædende træk ved Kerala Mangalsutras. ”

 • Kerala Mangalsutras er lavet med en lang kæde, med et vedhæng i rent guld.
 • De syriske muslimer i Kerala bruger en Mangalsutra med sort perler, der ligner den i det nordlige Indien.
 • I det hinduistiske samfund bruges en kæde kaldet “Ela Thali”, hvor “Ela” betyder blad og “Thali” er guldskiven.
 • “Ela” har en påskrift af Om eller andre hinduistiske religiøse symboler på sig.
 • I kristne samfund bruges et guldkors, kaldet “Minnu”. Den hænges på brudens hals ved hjælp af syv tråde fra hendes silke saree.

Seneste og smukke Kerala Mangalsutra designs til bryllup:

Her er de bedste Kerala Mangalsutra -designs til kvinder i trend.

1. Almindelig Ela Eller Blad Mangalsutra:

Almindelig Ela Eller Blad Mangalsutra

Det almindelige bladdesign er det traditionelle Thirumangalyam -design efterfulgt af hinduer af Kerala -familier. Konceptet bag denne æra er, at når banyantræerne understøtter og plejer træet, købes den samme ideologi bag den banyanbladformede Thirumangalyam. Kerala mangalsutra designs er enkle, men alligevel formidler deres tro passende gennem deres designs.

 • Design: Almindelig Ela Kerala Traditionel Mangalsutra
 • Metal: Guld

2. Minnu Mangalsutra:

Minnu Mangalsutra

Hindu Kerala kalder det som Ela, Kerala kristne kalder deres thirumangalyam som minnu, som også er i form af et blad med deres religiøse symbol mellem minnuen. Dette er fastgjort som vedhæng til en tyk guldkæde. Dette er de bedste malayalam mangalsutra designs til Kerala brud, idet de er nyeste og enkle.

 • Design: Kerala Minnu Mangalsutra
 • Metal: Guld

3. Kumbla Thali:

Kumbla Thali

Denne type Mangalsutra er et traditionelt hinduistisk design, der ligner et smalt blad med en smal kant. Dette er en vedhæng fastgjort til kæden af ​​kæden og falder i midten. Dette er et almindeligt guld vedhæng. Vedhænget hænger i stil, mens kæden tilføjer charme til hele juvelen.

 • Design: Kerala Kumbla Thali Mangalsutra
 • Metal: Guld

4. Minnu med kryds -symbol:

Minnu Med Kors Symbol

I denne type Kerala mangalsutra thirumangalyam er det typiske korssymbol indgraveret på det massive guldstykke kaldet minnu af malayalierne. Dette vejer mere end en anden type Mangalsutra på grund af dets enestående indbyggede design. Den har en krog fastgjort på toppen, som let går ind i en tyk kæde.

 • Design: Kerala Cross Minnu Mangalsutra
 • Metal: Guld

5. Krydsgraveret Thali -design:

Krydsgraveret Thali -design

Dette er en anden type thali, der bruges af Kerala kristne. Formen på Thirumangalyam er forskellig fra Minnu. I dette design er guldet formet til en firkantet form med et kryds -symbol balsameret på midten af ​​Thirumangalyam, som er bredere i størrelse end Minnu. Juvelen er designet til perfektion.

 • Design: Kerala Christian Minnu Mangalsutra
 • Metal: Guld

6. Gyldne Kors Perler:

Gyldne Kors Perler

Denne type Kerala mangalsutra -design bæres af syriske kristne damer i Kerala. Designet er særegent og kunstnerisk. Den bladformede minnu har gyldne perler designet til et kors, der er fastgjort til en gylden kæde. Vedhænget er fastgjort til trådstrengene taget fra sareen givet af brudgommen til bruden, der kaldes Mantra Kodi. Den 7 tråd skildrer bruden, brudgommen, deres forældre og kirken.

 • Design: Kerala Syrian Christian Minnu Mangalsutra
 • Metal: Guld

7. Stone Studded Ganesha In Leaf:

Stenbesat Ganesha I Blad

Dette er et simpelt, men berømt og mest brugt design af enhver religion, hvor kun vedhænget er ændret. Denne skinnende finish efterlader en lidt ru finish, der giver et andet syn på blankt håndskåret design. Dette er det bedste Kerala mangalsutra -design, du kan prøve. Denne særlige er valgt af hinduerne og ser rig ud.

 • Design: Kerala Hindu Ganesh Mangalsutra
 • Metal: Guld

8. skinnende blad mangalsutra design:

Skinnende blad Mangalsutra Design

Dette er et simpelt, men berømt og mest brugt design af enhver religion pr. Se. Denne skinnende finish efterlader en lidt ru finish, der giver et andet syn på det blanke håndskårne design. Bladets størrelse kan tilpasses Den yngre generation bruger normalt guld medaljon Mangalsutra og i henhold til thali -vægten vælges kæden.

 • Design: Kerala Plain Eli Mangalsutra
 • Metal: Guld

9. Gold Locket Mangalsutra Design:

Guldlås Mangalsutra Design

Guld medaljon Mangalsutra bruges almindeligvis af den yngre generation for at udtrykke deres kærlighed til hinanden. Guldlågen er normalt designet til en hjerteform med foto placeret inde i medaljen. Dette kommer i en vedhæng form. Hvad med at prøve dette Kerala mangalsutra -design?

 • Design: Kerala Fancy Photo Mangalsutra
 • Metal: Guld

Kerala smykker har vundet sit navn og popularitet for sin enkelhed og fornemhed. Deres unikt designede mangalsutra vil give en idé om deres kreative side. De er designet til ikke at forårsage irritation af din nakke, så den ikke er tung. Deres design er meget enklere sammenlignet med andet statligt thali -design.