9 Traditionelle og nyeste Karnataka Mangalsutra -designs

Kvinderne bærer en traditionelt designet juvel, der betegner det stærke bånd og velvære mellem parret. Mangalsutra eller Maangalaya sutra kaldet af Kannadigas, som har et lignende design som maharashtrians Mangalsutra -design. Traditionen med at bære en lang eller kort sort perle eller guldkæde med almindeligt eller designet to vati, der er hul bagpå, er det slående mønster af Karnataka Mangalsutra -designs. Det to kopformede design betegner Lord Shiva og Shakti.

For de damer, der tænker på det gammeldags mangalsutra -design med et nyt udsyn og unge damer, der er guldet på indkøb til den store dag, kan du finde en god samling af Karnataka mangalsutra -designs herunder.

Smukke Karnataka Mangalsutra designs til kvinder i trend:

Lad os se på de 9 bedste karnataka mangalsutra designs med billeder.

1. Almindelig hul guldkop vedhæng Mangalsutra:

Almindelig hul guldkop vedhæng Mangalsutra

Maharashtrians og Karnataka damer bærer det samme mønster af Mangalsutra. Kannadigas har almindeligt guld to hule cirkulære guldsmykker, der er forbundet i sølv eller kæde. I dag er sort perle guldkæde berømt end normalt tyk guldkæde.

2. Coral-Hollow Vati Mangalsutra:

Coral-Hollow Vati Mangalsutra

Kombinationen af ​​koralperle eller cylindrisk formet koralperle forbindes sammen med de to hule vati i en gylden almindelig kæde eller sort perle og gylden perlekædekombination. Kædens længde er den enkeltes beslutning. Guldkæden med sorte perler hjælper med at ødelægge negativ energi.

3. Karthamani og Golden Pathak Mangalsutra:

Karthamani og Golden Pathak Mangalsutra

Karthamani Pathak er den traditionelle mangalsutra i Coorg -staten i Karnataka. Karthamani er lavet af sort lille perle syet i en sølv- eller bomuldstråd. Den lille perletråd er formet til en snoet kæde og i midten er Lakshmi vedhæng fastgjort. Lord Lakshmi betegner familiens godhed og velstand. Kodava -damer binder denne type mangalsutra, og den bindes en dag før brylluppet af brudens mor.

4. Blomsterdesign Vati Mangalsutra:

Blomsterdesign Vati Mangalsutra

I denne type mangalsutra har det midterste hule stykke kaldet vati blomsterdesignet, der kan have en mat finish eller en blank finish. Blomsterdesignet er fremstillet af laserskårne maskiner og giver et præcist og rent finish af guld.

5. Sorte perler vedhæftet Mangalsutra:

Sorte perler vedhæftet Mangalsutra

Den hule vati har sorte perlehængninger fastgjort i den nedre ende af det halvcirkelformede guldstykke. Midten af ​​mangalsutraen er også designet med sort sten, og hele midterstykket er forbundet med en sort perlekæde. Denne type design er mest populær blandt den yngre generation.

6. Diamantbesat Vati Mangalsutra:

Diamantbesat Vati Mangalsutra

Dette luksuriøse juvelstykke lavet af glansrige diamanter giver en rig finish. Diamanterne er besat rundt om det halvcirkelformede hule guldstykke. Siden af ​​den midterste fastgørelse har også diamantarbejde, der er fastgjort langs den sorte perle gyldne kæde.

7. Emalje-Shell Design Mangalsutra:

Emalje-Shell Design Mangalsutra

Mangalsutra har fået form og design af en skal, der giver den et ejendommeligt mønster. Skalledesignet har lige linjer, der løber på toppen af ​​mangalsutraen med emaljearbejde set i midten. Emaljebelægning giver en farverig finish.

8. Pearl Studded Mangalsutra:

Pearl Studded Mangalsutra

Midten af ​​vatis er gjort forskellig fra det omgivende ved at give en anden form og farve. Et sådant design er perleboltdesign. Den hvide perle er fastgjort i midten med guldfarve, der omgiver perlen. Perlestørrelsen afhænger af størrelsen på Mangalsutra.

9. Halvcirkelformet Ruby Studded Vati Mangalsutra:

Rubinbesat halvcirkelformet Vati Mangalsutra

Vatiens hjørner fremhæves ved at give et farverigt syn, der opnås ved farverig stenfastgørelse. En sådan berømt sten er Ruby. Ruby hjælper med at øge Prana eller Chi. For at forstærke denne tanke foretrækker mange damer at bære rubinbesat thali end almindelig Mangalsutra.

Mangalsutra, der idoliserer gifte kvinder, har mange positive fakta, når de bæres om hendes hals. I denne moderniserede æra foretrækker kvinder at petite Mangalsutra med en tynd mellemlang kæde. Hvilket er en god fremgang for at bevare vores moralske og traditionelle værdier. Mænd kan lide, når kvinder fremviser sin kærlighed ved at bære det stykke juvel, der er båret om hendes hals, som er bundet af ham.