9 Traditionelle og nyeste sorte perler Mangalsutra Designs

I henhold til hinduistisk mytologi indiske damer en gul tråd eller gylden kæde eller sorte perler Kæde som en Mangalsutra, der repræsenterer tegnet på, at hun er gift. For at lave en Mangalsutra i en enkel, men stærk, der kan bæres på daglig basis, introducerede designere Black perle Mangalsutra, der traditionelt bæres af den sydlige del af staten som Andhra og Karnataka og i den nordlige del af Indien.

Gulddelen af ​​kæden repræsenterer Lord Shakti og sort perle repræsenterer Lord Shiva. Med den tanke er der Top 9 sorte perler mangalsutra designs opført i denne artikel.

Smukke og attraktive sorte perler Mangalsutra Designs til kvinder i trend:

Her er de bedste sorte perler Mangalsutra Designs.

1. Two Strand Plain Black Bead Chain med guld vedhæng:

Two Strand Plain Black Bead Chain med guld vedhæng

Den to streng af sort perle symboliserer Lord Shiva og Shakti. Midtervedhænget kan være af cirkulært vati, der repræsenterer Iccha Shakti, Kriya Shakti og Dynann Shakti. For at få det til at ligne et designertøj, foretrækker kvinder at bære et guldvedhæng.

2. Sort perle- Golden Ball Mangalsutra med guld vedhæng:

Black Bead- Golden Ball Mangalsutra med guld vedhæng

Sort perle alene gør udsigten for kæden kedelig og ædru, for at give et farverigt design kombinerede designere sort perle med gyldne perler alternativt eller indlejret sort perle i den gyldne perle. Dette gør en kæde med en krog fastgørelse.

3. Mangalsutra kæde med tre rækker i sort perle:

Three-Row sort perle Mangalsutra kæde

Tre rækker sort perle Mangalsutra bliver til et halskæde, der bæres mest som fest. De tre rækker med bageste perle har en rund gylden kugle i midten af ​​den tre på hinanden følgende streng. De gyldne perler er fastgjort til guldkæden med en krogbeslag.

4. Sort perle-perle-rubin mangalsutra kæde med vedhæng:

Sort perle-perle-rubin mangalsutra kæde med vedhæng

I denne type design er perlen og rubinstenen knyttet til den sorte perle Mangalsutra. Den sorte perle kan være lavet af en eller to tråde.

5. Tyk sort perlekæde med Lakshmi Coin Mangalsutra:

Tyk sort perlekæde med Lakshmi -mønt Mangalsutra

En klynge af små perlekæder dannes ved at forbinde trådene af små sorte perler til en med et attraktivt midterstykke fremstillet af gyldne bolde og mellem guldkuglerne er Lakshmi Pendant -mønt vedhæftet.

6. Fire rækker sort perle Mangalsutra med sten vedhæng:

Fire rækker sort perle Mangalsutra med sten vedhæng

Denne type Mangalsutra -kæde bruges almindeligvis som festtøj på grund af dets sarte og ekstravagante udsyn. Den firerækkede kæde er fremstillet af to-strenget sort perlekæde fra Gold. Hver kædelinje er fremhævet med den midterste amerikanske diamantpendel.

7. Små sorte perler Mangalsutra:

Lille sort perle Mangalsutra

Denne type Mangalsutra er en meget elegant og enkel designet kæde fra den lille sorte perle og små guldkugler arrangeret på en alternativ måde. Hver sjette eller syv sorte perler efterfølges af guldkugler. Denne kæde har den justerbare krog.

8. Sort perle Mangalsutra kæde med sorte perler:

Sort perle Mangalsutra kæde med sorte perler

Sorte perler Mangalsutra designs er en enkel modelkæde, men alligevel har meget religiøs værdi, hvilket gør det meget vigtigt for indiske damer. Med den tanke skabte designere en simpel lille sort perlekæde med to til tre sorte perler hængende langs siden af ​​kæden, hvilket får det til at ligne en fodlænke.

9. Sort perle Mangalsutra kæde med Chandbali vedhæng:

Sort perle Mangalsutra kæde med Chandbali vedhæng

Chandbali vedhæng er en berømt designmodel, der bruges i et lille eller stort vedhæng til et halskæde. Halskæden er fremhævet med halvmåneformet vedhæng. Den sorte perle er gjort enkel med arrangementet med to rækker med chandbali-vedhænget i midten.

Sorte perler Mangalsutra designs er bestemt et enkelt design med et elegant strejf. Den vigtigste fordel ved at forbinde den sorte perlekæde med guldtråden er eliminering af negative vibrationer, der er skabt i universet. Kvinder iført en Mangalsutra vil helt sikkert øge familiens energi på en positiv måde.