9 új könnyű súlyú Mangalsutra dizájn napi viseletre

Az indiai házas nők által használt mangalsutrák különböző stílusokban és mintákban készülnek. A mangalsutrák meglehetősen drágák lehetnek arany és gyémánt felhasználásával, vagy könnyű aranyból készültek, és egyszerűek. Ezek a könnyű mangalsutrák tökéletesek mindennapi viseletre, ahol nem kell aggódnia drága láncának elvesztése miatt. Olcsóak, és még mindig sokféle kivitel közül választhatnak.

A legújabb és hagyományos könnyű arany mangalsutra minták nőknek:

Itt vannak a legjobb könnyű mangalsutra minták arany színben.

1. Egyszerű könnyű súlyú Mangalsutra:

Egyszerű, könnyű súlyú arany Mangalsutra

Válassza ezt az aranyos és egyszerű, könnyű arany mangalsutrát, amely csodálatos ívelt kialakítású a medálhoz. A mangalsutra lánc hagyományos fekete gyöngyökkel rendelkezik, amelyeket összeraknak és apró aranygyöngyökkel kevernek össze. Az itt használt medálhoz gyöngy van rögzítve, amely szép stílust kölcsönöz neki.

2. Aranylevél stílusú könnyű Mangalsutra:

Aranylevél stílusú könnyű Mangalsutra

Ez a lenyűgöző kialakítás vastag aranylánccal rendelkezik, amely még mindig könnyű, és fekete gyöngyökkel van eltolva. A medál levélmintája zöld és piros gyöngyökkel tarkított, és egy csomó apró fekete gyöngy borított. A medálon végzett faragás nagyon bonyolult és káprázatos.

3. Fehér kő könnyű súlyú arany Mangalsutra:

Fehér kő könnyű súlyú arany Mangalsutra

A könnyű arany mangalsutra minták nagyon stílusosak, és az egyik közülük ez a gyönyörű darab. A híres medál stílus sok más mangalsutra mintában is megismétlődik. A medál ragyogó megjelenésű fehér kövek használatával is könnyű marad.

4. Mangalsutra tervező függő:

Tervezői függő Mangalsutra

Ez a könnyű mangalsutra tervezői függővel rendelkezik, és 22K aranyból készült. A minta kevesebb aranyat használ, és így könnyű. A medál meglehetősen látványos és érdekes. A lánc apró gyöngyei különlegessé teszik a mangalsutrát.

5. Arany függő könnyű Mangalsutra:

Arany medál könnyű súly Mangalsutra

Ez ismét az egyik leggyakoribb kialakítás. A lánc fekete gyöngyökkel rendelkezik, amelyek között arany aranygyöngyök vannak keverve. Ez a láncot könnyűvé teszi. A gyönyörű arany medál tökéletesen megtervezett, és három gyöngy lóg drámai módon.

6. Pearl Light Weight Gold Mangalsutra:

Gyöngy könnyű súlyú arany Mangalsutra

A gyöngyök sok csillogást adnak minden ékszerhez. Ezek az arany mangalsutra láncban használt gyöngyök tökéletesek és kerekek. A felhasznált hat gyöngy arany huzalozású, és a fekete gyöngyök apró méretűek. Ez egy szuper könnyű láncot eredményez, amely lenyűgöző.

7. Finom könnyű súlyú Mangalsutra:

Finom könnyű súlyú arany Mangalsutra

Megadhatja ezt a finom arany mangalsutra láncot, amely könnyű. A láncnak egyetlen arany gyöngy van a közepén medálként. A lánc többi része csak egy vékony lánc, fekete gyöngyök csoportjaival egymástól távol. Ez a finom mangalsutra lánc tökéletes a mindennapi használatra, és mindenki számára alkalmas.

8. Rövid könnyű súlyú arany Mangalsutra:

Rövid könnyű súlyú arany Mangalsutra

Ez a rövid lánc tökéletes az Ön számára, mivel jól illeszkedik a nyakához. A medál arany szimbólummal van ellátva, és maga a lánc fekete gyöngyökből, arany huzalozásból áll. A lánc egyszerű és könnyű aranyból készült, így az ára nem túl magas.

9. Csillogó könnyű arany Mangalsutra:

Csillogó könnyű arany Mangalsutra

Itt van egy csodálatos, könnyű mangalsutra aranyban, gyönyörű kerek medállal, amely teljes egészében aranyból készült. A medál részletei gyönyörűek, és a mangalsutra teljesen lenyűgözőnek tűnik. Válassza ezt a fajta könnyű arany mangalsutrát rövid vagy hosszú stílusban.

Válassza ki a tökéletes mangalsutrát a könnyű arany mangalsutrák listájából. Rövid vagy hosszú, valamint dizájner stílusú vagy hagyományosnak számító termékeket kaphat. Akárhogy is, biztosan kap egy láncot, amely szimbolikus a házaséletében.