A legjobb 9 gyönyörű Mangalsutra nyaklánc dizájn képekkel

A forró nyár divatos mangalsutra tervei stílusos és kiemelkedő stílusokat választanak. Napjainkban a fekete gyöngyök nemcsak a fekete gyöngylánccal készültek, hanem mesterséges drágakövekből, arany és kundan munkákból és egyebekből is, hogy elkészítsék a tervező mangalsutra nyakláncát. A munkába járó nőknek biztosan tetszeni fog a mangalsutra azonos kialakítású fülbevaló és karperece. Azok a nők, akiknek állandóan mangalsutrát kell viselniük, határozottan különböző formákat választhatnak a különböző pillanatokban. A legegyszerűbb lánctól a legvastagabb öt láncos mangalsutra nyakláncig félelmetes, tisztességes megjelenésű. Igen, az öt láncolt mangalsutra is, amelyek modern hatást keltenek, gyönyörűen mutatnak az irodai ruházaton.

Csodálatos és modern Mangalsutra nyakláncok a divatos nők számára:

Itt vannak a legjobb mangalsutra nyakláncok a trendi hölgyek számára.

1. Lakshmi függesztett selyemszál Mangalsutra nyakék:

Lakshmi medál selyemszál Mangalsutra nyakék

Hagyományos és mégis divatos megjelenés a mangalsutra nyakláncokban. A magas nyakú láncok mangalsutra nyakláncok divatosnak tűnnek, egyedi megjelenéssel és hagyományos ruhákkal. A hasonló karperecek és fülbevalók gyönyörű párost alkotnak. A nagy fekete gyöngyök és az arany gyöngyök kiemelt hatást gyakorolnak a nyakvonalra.

2. Három láncolt Mangalsutra nyakék:

Három láncolt Mangalsutra nyakék

A mangalsutra formatervezett nyaklánc a megkülönböztetett láncmintával szintén megnyeri a fiatal hölgyek szívét. A három láncolt mangalsutra exkluzív kialakítása gyönyörűen néz ki, ruhákkal és szárikkal.

3. Nehéz Mangalsutra nyakék:

Nehéz Mangalsutra nyakék

A mangalsutra nyakláncok öt láncos fekete gyöngyös és arany szál mangalsutra nyaklánccal a menyasszonyi mangalsutrák egyike. A nehéz mangalsutra nemcsak széles, öt lánccal rendelkezik, hanem a nyakán is hosszú ideig lóg.

4. Fancy Mangalsutra nyakék:

Divatos Mangalsutra nyaklánc

A fekete gyöngyös mangalsutra nyakláncokon kívül az arany láncú szegélyezett fekete gyöngyök dizájnja kizárólag új a mangalsutra nyakláncok tervezésében. A tervező medál és hasonló fülbevalók nehéz esküvői mangalsutra dizájnt alkotnak.

5. Lenyűgöző tervező Mangalsutra nyakék:

Lenyűgöző tervező Mangalsutra nyaklánc

Egy lenyűgöző tervezői mangalsutra nyaklánc, látványos függőmintás szemmel megragadja azt, aki szemet vet rá. Egy ilyen tervező mangalsutra kiemeli a házassági funkciókat, hogy összejöjjenek. Az arany medál és a hozzá illő fülbevaló a fekete gyöngyökkel kombinálva csodálatos dizájnt kölcsönöz.

6. Piros szál Mangalsutra nyakék:

Piros szál Mangalsutra nyakék

A vörös szál mangalsutra nyakláncot sok nő viseli, akik a szálgyöngyöket és a vörös szálat is a mangalsutra egyik típusának tekintik a hagyományos módon. A piros cérnacsomó arany medállal és hasonló fülbevalókkal ragyogó párnak tűnik a hagyományos ruhákhoz.

7. Öt bélelt ezüst Mangalsutra nyakék:

Öt bélelt ezüst Mangalsutra nyaklánc

A mangalsutra nyakláncok hihetetlenül finom tapintású ezüsttel és apró fekete gyöngyökkel elegánsan néznek ki. A kis mangalsutra gyöngyök ezüst cérnába kötve öt láncból álló csokrot mutatnak, gyönyörűen viselve a nyakán a hagyományos mangalsutra megjelenésért.

8. Ruby Tüskés Mangalsutra nyakék:

Ruby Tüskés Mangalsutra nyaklánc

Egy gyönyörű, teljes nyakú mangalsutra nyaklánc, minden arany linkben rubinokkal, teljesen dinamikus mangalsutra nyakláncot alkot. A mangalsutra elülső része a nyakát ékszerekkel borítja, amelyek magukban foglalják a fekete mangalsutra szálat és a vörös, rubin színű aranystopot.

9. Rövid új divatú Mangalsutra nyakék:

Rövid új divatú Mangalsutra nyakék

Az új divatstílus rövid mangalszutrája exkluzívnak és stílusosnak tűnik új megjelenésével. A rövid nyakú mangalsutra nyaklánc fekete gyöngyökkel van összekuszálva az arany láncszemek közepén, hátul pedig lánccal, amely magasan tartja a mangalsutrát a nyakánál.

A mangalsutra viselésének hála ebben a korban napról napra kisebb. De ezek a gyönyörű formatervezések minden hölgyet a hagyományos, divatos megjelenésre késztetnek új felkelésükhöz. Az újonnan házasodott lányok határozottan úgy döntenek, hogy rajongnak a hagyományosért, ha ilyen szép formatervezésnek kell lennie, hogy illeszkedjen tervezői ruhájához.