Papilior – Den perfekte destination for designer Gold Mangalsutra Designs

Mangalsutras beskedenhed:

Let at skelne ved synet af den sorte perlehalskæde Mangalsutra i sig selv holder renhed, kærlighed og sammenhold i sin stærkeste symbolik, dette er et emblem for ægteskab påført af kvinder i den indiske kultur. Et af de enkleste tilbehør Mangalsutra oversætter bogstaveligt talt til en ‘lykkebringende tråd’, ​​hvorfor det holdt temmelig høje hilsener og var en integreret del af ethvert indisk bryllup.

Mangalsutras også, selvom det er indstillet til at være en sort perletråd med et guldvedhæng, har gjort sin vej ind i smykkeindustrien. Inspirationer fra forskellige dele af Indien afspejler de mange kulturer, overbevisninger og traditioner inden for smykker og Gold Mangalsutra er den eneste konstante.

Dette beskedne smykke er tilgængeligt i en lang række designerkollektioner i dag, og det er blevet et elegant tilbehør overarbejde, og dit one-stop-smykkedestination er ikke alt for langt bagefter, på Papilior kan du finde de bedste designs i Divine mangalsutra og vælge, før stor dag.

Traditionel Mangalsutra – Brug af gul gurkemeje på silketråd er, hvordan man skik på at binde en mangalsutra om brudens hals, blev sammensætningen af ​​farven kombineret med brugerdefineret guld mangalsutra.

I traditionel forstand er dette den reneste form i smykker og betyder kærlighed, respekt og et helligt bånd. Selvom dette smykke er lavet og designet på forskellige måder rundt om i landet, er guld mangalsutra en klassiker overalt og altid en del af bryllupstraditioner. Tag et kig på gaurisuta guld mangalsutra og mayuri guld mangalsutra, som er blandt de klassiske designs af traditionel mangalsutra.

Gaurisuta Gold Mangalsutra:

Gaurisuta Gold Mangalsutr

Mayuri Gold Mangalsutra:

Mayuri Gold Mangalsutra

Western Mangalsutra – Med skiftende tider kommer nogensinde, så skiftende tendenser og skift i mode medfører bølger eller stilarter i form af smykker, beklædning og mere. Mangalsutra har for altid været forbundet med ægteskab og den indiske kultur, i dag er det et meget mere nutidigt og fleksibelt stykke, hvis smykker bæres og prales af mange kvinder, der er kærlige hjemmegående og tillidsfuldt uafhængigt arbejdende personale.

Moderniseringen af ​​mangalsutra har medført en ændring i design og mønstre, hvor den ene konstant er kærlighed til guld. I dag ifører de moderne kvinder sig Mangalsutra med en buksedragt lige så elegant som med en saree, en ode til det er vores samling af smarte, sofistikerede og minimalistiske designs som shivakari guld mangalsutra og April Blossom Gold Mangalsutra.

Shivakari Gold Mangalsutra:

Shivakari Gold Mangalsutr

April Blossom Gold Mangalsutra:

April Blossom Gold Mangalsutra

Her er linket til guld mangalsutra samling af Papilior.com

Når du handler med Papilior.com kan du være sikker på at modtage produkter af bedste kvalitet, vores interne designteam arbejder utrætteligt på at bringe dig indviklede nyhedsdesigner, så du har noget fedt, smukt og elegant at prale af. Alle dine Bangles og Mangalsutra behov er opfyldt med BIS kendetegn certifikat, som vil blive inkluderet i din pakke. Vælg mellem 14k, 18k eller 22kt guld, og vælg dine yndlingsdesigns, der er skræddersyet til dig af Papilior.