Smukke antikke Mangalsutra designs til kvinder i trend

Tidligere var antallet af kvinder mindre end antallet af mænd. Så når han ville have sin perfekte soulmate, satte han sit præg på hende. Det ville være ved ring, rød kumkum i panden, gennemboring af næsen eller kæde af sorte og guldperler om halsen. Alle disse tegn ville vise, at hunnen er taget, og alle mænd ikke skal se på hende med ondt eller ondt øje.

I Indien bærer størstedelen af ​​indianerkæden sorte og guldperler om halsen. Denne kæde kaldes Mangalsutra. Dette bæres dagligt. Den er både tung og let i vægt. Den bæres kun af gifte kvinder. Hver region har forskellige former for Mangalsutra. Antikke Mangalsutra designs er traditionelle gamle designs af Mangalsutra.

Seneste designs af antikke Mangalsutra til brude i glamourøst udseende:

Her er de bedste antikke mangalsutra -designs.

1. Sun Antique Mangalsutra Design:

Sun Antique Mangalsutra Design

The Antique Mangalsutra Designs er kendt for sit unikke midterstykke. Solantik Mangalsutra -design har et midterstykke af soltypen. Denne stil ses mest i det sydlige Indien. Solcentret ligner ikke typisk soldesign. Centret er lidt mindre, og sidebåndene er længere.

2. Meenakari Flower Antique Mangalsutra Design:

Meenakari Flower Antique Mangalsutra Design

Meenakari er en kunst at lave guldsmykker. Meenakari blomst er lavet af Meenakari arbejde. Blomsten er mellemstore til store størrelser i Meenakari Antique Mangalsutra. Dette er en almindelig stil i Mangalsutra. Dette design kan bruges hver dag.

3. Ædelsten Antik Mangalsutra Design:

Ædelsten Antikt Mangalsutra Design

Alle antikke smykker har ædelstene. De har enkeltfarvede og flerfarvede designs. Gemstone Antique Mangalsutra har få ædelstene i smukke designs. Dette design er for det meste meget dyrt på grund af omkostningerne ved ædelsten. Det skal bæres til fester og bryllupper.

4. Diamant Antik Mangalsutra Design:

Diamant Antik Mangalsutra Design

Diamant er altid en del af kvinders smykker. Diamond Antique Mangalsutra har diamantsætning udført i et antikt design. Dette design er en glamourøs mulighed. Det er enkelt til komplekst design. Det kan lide af unge gifte kvinder.

5. Forgyldt Antik Mangalsutra Design:

Forgyldt antikt Mangalsutra -design

Antikke smykker er altid lavet af guld. Den har en sortlig nuance. Forgyldt Antik Mangalsutra har sølv/bronze base med forgyldning. Dette er perfekt til dem, der ikke ønsker at bruge penge på Mangalsutra. Det er perfekt til fester og bryllupper.

6. Lille antikt Mangalsutra -design:

Lille antik Mangalsutra Desig

Mange kvinder kan ikke lide at bære lange Mangalsutra. De bliver ved med at have kjolen på. Small Antique Mangalsutra er kort Mangalsutra. Det ser godt ud til daglig. De er perfekte til daglig brug. Du behøver ikke at blive ved med at justere længden i den.

7. Langt antikt Mangalsutra -design:

Langt antikt Mangalsutra -design

Normalt er Mangalsutra lang. De er indtil din buste eller mave. Long Antique Mangalsutra er noget, alle bærer. Vi foretrak i bryllupper denne stil af Mangalsutra. Men nogle har det på hver dag. De kan være omfangsrige og få al opmærksomhed.

8. Maharashtrian Antique Mangalsutra Design:

Maharashtrian Antique Mangalsutra Design

Ud af alle staterne har Maharashtra det bedste design i Mangalsutra. Denne stil med Mangalsutra har to cylindre af skaltypen givet af hver ægtefælle, som er forbundet til en Mangalsutra. Dette er en unik og sand måde at vise hellig ægteskab på. Maharashtrian Antique Mangalsutra bæres af alle Maharashtrianske kvinder.

9. Cylindrisk Antik Mangalsutra Design:

Cylindrisk Antik Mangalsutra Design

Stort set alle kvinder kan lide typiske sol-, blomster- og bladdesign på deres smykker. I ældre tider blev der brugt et cylindrisk design i Mangalsutra. Dette design havde et cylindrisk center. De er ikke særlig smarte. De ser virkelig antikke og meget rige ud. Den bæres for det meste af ældre kvinder eller en husejers hustru.

Mangalsutra er meget dybt forbundet med alle gifte kvinder. De vil ikke dele det med nogen, de vil alle have unikt design. Antique Mangalsutra Designs er mest ønsket festtøj. De er perfekte til at komme ind og efterlade et rigt indtryk.