15 gyönyörű ezüst és arany medál férfiaknak

Amikor általában az ékszerekről beszélünk, először a nők jutnak eszünkbe, de most az idő megváltozott, a férfiak is megpróbálják a külsővel kapcsolatos kísérleteket elvégezni a stílusos férfi ékszerek támogatásával. Manapság rengeteg ékszerdísz áll a férfiak rendelkezésére, például lánc, karkötő, gyűrű és medál.

medálok férfiaknak

Különböző típusú férfi függők arany és ezüst kivitelben:

A medál az egyik leghíresebb ékszer a férfiak körében. Vessünk egy pillantást az első 15 férfi medálra, amelyek divatosak és stílusosak.

1. Arany szív medál férfiaknak:

Arany szív medál férfiaknak

Az arany színű medálokat a férfiak széles körben használják a nyakkivágás díszítésére. Az arany szív medál fényűző és gazdag megjelenést kölcsönöz személyének. A férfiaknak készült arany medálok különböző méretben és formában kaphatók. Lehet választani a puffadt szívet, a csavart szíveket vagy az egyszerű nyitott szívet.

2. Drágakő férfi függők:

Drágakő Férfi medálok

A drágakő medálok az asztrológiához kapcsolódnak, de arra is alkalmasak, hogy stílusos megjelenést kölcsönözzenek viselőjüknek. Együttműködés az arany vagy ezüst lánccal, és fokozza a medál szépségét. A drágakő medálok nagyon gyakori stílusok a férfi arany medáltervek kategóriájában.

3. Arany rudas medálok férfiaknak:

Arany rudas medálok férfiaknak

A bár függők az egyik legstílusosabb medálok. Ha szeretné bemutatni egyedi szajrát, akkor ezt a rúd medált választhatja. A rúd függő függőleges és vízszintes formájú. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet, és készüljön fel egy új stílus megjelenítésére.

4. Vallási arany medálok férfiaknak:

Vallási arany medálok férfiaknak

A férfiak vallási arany medáljai tökéletes választás lehet apja, testvére vagy férje ajándékozásához. Ezek a medálok különböző formákban és formákban kaphatók. Függőként választhatjuk az Úr ikonját is. Az ilyen férfi arany medálok a világ minden táján nagyon tetszenek a férfiaknak.

5. ábécé ezüst medálok férfiaknak:

Ábécé ezüst medálok férfiaknak

Az ábécé függő nem igényel különleges alkalmat vagy különleges ruhát. Egyszerűen válaszd ki a neved első betűjének függőjét, és viselheted mindennapi viseleteddel. Ebben a stílusban sokféle mintát és mintát találhat. Ha egyszerű betűt szeretne viselni, akkor a sima ábécét választhatja, de ha innovatív akar lenni, akkor válassza a csavart betűket.

6. Horn férfi arany medál kialakítás:

Horn férfi arany medál tervezés

A kürt medál egy nagyon egyedi stílusú medál a férfi medálok tervezési kategóriájában. A kürt függők különböző méretben és színben kaphatók. Ha meg akarja mutatni a macsó hozzáállását, akkor ez a kürt függő jól kielégíti ezt az igényt.

7. Diamond Stud medálok férfiaknak:

Diamond Stud függesztékek férfiaknak

Mint mindannyian tudjuk, hogy a gyémántoknak nincsenek versenytársaik, mivel saját varázsa és szépsége van, ezért egy egyszerű gyémánt medál férfiaknak elegendő lehet ahhoz, hogy királyi és elegáns személyiséget kapjon.

8. Ezüst és arany napvirág lánc medál:

Ezüst és arany napvirág lánc medál

A napvirág medálnak van valami egyedi és más a maga stílusában. A napraforgó ezüst medál férfiaknak fokozza a nyakkivágás szépségét, és varázst kölcsönöz az egész öltözékednek.

9. Gyűrűk medál férfiaknak:

Gyűrűk Függő Férfi

A gyűrűk medál manapság nagyon dögös futó ékszer. A férfiak széles körben használják ezeket a gyűrűs medálokat nagy fényességük és vonzó megjelenésük miatt. Megtalálható az egygyűrűs medál, vagy választható a két vagy három gyűrűs medál is.

10. Gitár alakú férfi medál:

Gitár alakú férfi medál

A gitár alakú medál a zene szerelmeseinek készült. Láttuk, hogy a legtöbb fiatal fiú mindig szeret gitározni, és ezért ez a gitár alakú medál foglalja el ezt a toplistát. Akassza ezt a gitár alakú medált a nyakláncába, és hagyja, hogy a világ lássa szerelmét a zenével.

11. Play Fiú medál ezüst:

Játssz Fiú Pendant ezüst színben

Manapság óriási kereslet mutatkozik a férfi fiú medálok iránt. A játékfiú medálok nagyon népszerűek, különösen a fiatalok körében. A fiatalok nagyon szeretik csoportjaikban megmutatni személyes fiatal szajrájukat, és ez a játékfiú medál segít nekik ebben hatékonyan.

12. Férfi golyós medál ezüstben:

Férfi golyó medál ezüst színben

A golyós ezüst medál férfiaknak egy egyedi stílusú medál, amely segít nekik bemutatni stílusuk hangvételét. Ezt lehet viselni a hétköznapi és a parti visel. Kreativitás hozzáadásához válasszon gravírozott golyófüggőket, hogy extra vonzó legyen.

13. Kutyacímke függő kialakítás:

Kutyacímke medál tervezés

A Kutyacímke medál kinézete más, amit nem hagyhatunk figyelmen kívül. Választhat egyetlen kutya medált vagy kettős kutya medált. Függetlenül attól, hogy melyiket viseli, ez a medál mindig az Ön szeme előtt fog működni, és a nap csillagává teheti Önt.

14. Pajzs függő nyaklánc:

Pajzs függő nyaklánc

Amikor a férfi medálokról beszélünk, soha nem felejthetjük el, hogy itt bemutatjuk a pajzs medált. A pajzs medál elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének. Ez a medál lehet az utolsó simítás az öltözékében.

15. Tribal Tree Pendant Design:

Tribal Tree Pendant Design

A törzsi fa medálban van valami, amit egy férfi keres egy medálban. A medál kivitelezett vágásai egy tökéletes férfi megjelenését hozzák ki belőled. Ez a törzsi fa medál elengedhetetlen kelléke az ékszergyűjteménynek.

Akár társasági összejövetelekről, akár éjszakai zsúfolt bárról van szó, minden férfi megfelelő hatást szeretne gyakorolni a körülötte lévő népekre, és egy stílusos és divatos medál a nyakában ezt meg tudja tenni az Ön számára. Ha hűvös darab medált visel, akkor kiemelkedik a tömegből. Kiválaszthatja a divatos medálok bármelyikét, és készen áll arra, hogy hozzáadjon egy csillogást személyiségéhez. Tehát adjon esélyt egy tervező medálnak, hogy kiegészítse Önt, és hagyja, hogy a medál tükrözze stílusát a körülöttünk élő emberek számára.