9 egyedi tervezésű egyedi medál a trendben

A medálok az egyik legfontosabb ékszer, amelyet nemcsak a nők, hanem a férfiak is használnak. A hagyományos mintáktól eltérő medálok többnyire kortársak, és a társadalom fiatalabb rétegei használják őket. Ezeket a mintákat egyedi függőmintáknak nevezik, és itt sokféle elem közül választhat. Kiválaszthat egy egyedi gyártású medált, amelyen vagy a kezdőbetű vagy a név szerepel, vagy valami, amit kedvesnek tarthat. Válasszon egyedi medált a listából, és menjen ki stílusosan.

Legújabb és stílusos egyedi medálok férfiaknak és nőknek:

Nézzük meg az egyedi medálok 9 legjobb formatervezési mintáját.

1. Kezdeti egyedi függő neve:

Név Kezdeti egyedi függő

Szerezzen személyre szabott egyedi medált a név kezdőbetűjével, nagyon művészi módon. Válasszon kreatív egyedi nyaklánc medált, hogy megmutassa divatját. Ez a kezdeti medál korona kialakítású, mindkét oldalán szárnyakkal. Ezt a medált személyre szabhatja, és kreatívabbá teheti.

2. Rajzfilm egyedi medálok:

Rajzfilm egyedi medálok

A képregény- és rajzfilmrajongók számára ez a legjobb függő. Az apró színes kövekből készült ezek a medálok többnyire a rajzfilmfigura arcát mutatják. Válasszon egyet, amely fényes és furcsa is. Ezek a testreszabott medálok gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt kiválóak.

3. Logo egyedi függő:

Logo Egyedi medál

Az egyedi gyártású medálok nagyszerűek vállalatok és szervezetek számára. Ezek a medálok a cég logóját viselik, és ezüstből vagy aranyból készültek. Válassza ki a szervezetéhez társított stílust, majd készítse el ezeket az egyedi medálokat az alkalmazottai számára.

4. Aranyszobor egyedi függő:

Arany szobor egyedi medál

Szerezd meg ezt az egyedi arany medált, amelyen Buddha szobra áll neked vagy ajándékba. Ez a csodálatos Buddha szobor medál nagy méretű és 10K aranyból készült. Más szobor medálokat is vásárolhat, például Jézust, Tut királyt stb.

5. Baba nyomtatási egyedi medál:

Baby Print egyedi medál

Tégy emléket ezekkel a csodálatos baba lábnyomokkal készült egyedi medálokkal. Ezek a gyönyörű medálok nagy kincsek a szülők számára, mivel ezek a nyomatok a baba első nyomatai, és ezért a legkedvesebbek. Választhat, hogy a baba kezét is lenyomja.

6. Két név egyedi medál:

Két név egyedi medál

Ez egy csodálatos ajándék szeretteinek egy évfordulóra vagy egy különleges pillanatra az életben. Ennek az egyedi ezüst medálnak két varázsa van, ezüstön kézzel bélyegzett nevekkel. A medálok apró színes köveket is tartalmaznak, amelyek tetszés szerint testre szabhatók.

7. Lézerrel maratott egyedi függők:

Lézerrel maratott egyedi medálok

Lépjen zöldre ezekkel az egyedi ékszer függőkkel, amelyek olvasztott üvegből készültek. Az ezeken az olvasztott üvegfüggőkön végzett lézeres maratás nagyon drámai hatást eredményez. A fa tervezés egyike a sokféle kivitelnek, amelyek közül választhat.

8. Fa egyedi medál:

Fa egyedi medál

Ezek az aranyos, kör alakú, egyedi medálok kiválóan alkalmasak alkalmi viseletre farmer és felső felett. Ezek a fa függők fa darabokból készülnek, amelyeket körbe vágnak, majd huzalokkal készítik a mintákat. A fadarab természetes színei szintén segítenek a csodálatos minták létrehozásában.

9. Animal Design egyedi medál:

Animal Design egyedi medál

Ezek az egyedi arany medálok nagyszerűek az állatok szerelmeseinek. A furcsa minták csodálatos részletekkel rendelkeznek, és nagyon valósághűvé teszik az állatot. Választhat arany medálokat, amelyekben apró gyémántok vannak a nagyobb benyomás érdekében.

Az egyedi medálok azoknak a legjobbak, akik szeretik a normálistól távol eső dolgokat. Ezeket a medálokat pontosan úgy lehet elkészíteni, ahogy tervezte. Készítsen ezüstből, aranyból, üvegből vagy akár fából a kreatívabb hatás érdekében. Készítsen medált a cége, vagy akár a baba vagy szerette számára, az egyedi tervek széles választékával.