9 egyszerű függő nyaklánc tervezés Indiában

A nyakláncok a nők által viselt ékszerek jelentős részét képezik. A medálok fontos részét képezik. Az arany, a gyémánt, az ezüst és a többi a medálok számtalan választható lehetősége. A legegyszerűbbektől a szemet gyönyörködtető és vonzóig.

medál nyaklánc

Gyönyörű és stílusos függő nyaklánc minták:

A medálok nagy számban kaphatók. Ezek közül itt van egy lista a 9 legjobb medálról, amelyeket választhat magának.

1. Az egyszerű kör arany medál nyaklánc kialakítása:

Az egyszerű kör arany medál nyaklánc design

Az egyszerű, kör alakú üreges medál aranyból józan, megvásárolható és viselhető. Egy mondás szerint „a szépség az egyszerűségben rejlik”, ez a medál minden bizonnyal növeli szépségét az egyszerű dizájnnal és az általa hordozott aurával.

2. A táj a medál lányoknak:

A táj a Medál lányoknak

Ez egy sima kör függő, melynek díszletét szétszórt színekkel tervezték a felületére. Gyönyörű és általános megjelenést kölcsönöz, és nyugati ruhával is viselhető. A művészet és a rajz iránt érdeklődő lányok könnyen választhatják ezt a medált.

3. A három óceán kék medál ezüst színben:

A három óceán kék medál ezüst színben

A három kék kő, a sarkokban a sötét, a közepén pedig a világoskék nyugtató megjelenést kölcsönöz. A spirálszálakhoz rögzítve óceán színét adják, és kellemes légkört is szimbolizálnak. Ezt bármelyik lány megveheti kreatív ékszerei részeként, és viselheti nyugati ruhával.

4. A Fekete Germia függő nyaklánc kialakítása:

A Fekete Germia függő nyaklánc kialakítása

A medál világoszöld színű, nagyon véletlenszerűen fekete színű, oldalán apró kövekkel. A medált a lány viselheti fekete nyugati ruhával kombinálva.

5. A Treble Clef függő nyaklánc:

A Treble Clef függő nyaklánc

Vonzó díszdarab egy zenét szerető lánynak. A kulcsfontosságú medál szimbolizálja a vályút és a gerincet, amikor a hang keletkezik. A vékonyan megtervezett ezüst magas hang éles megjelenést kölcsönöz, nagy munkával fektetve a medál gyártásába.

6. Fa medál ékszerek:

Fa medál ékszerek

A lapos fa deszka medálként józan megjelenést kölcsönöz. Az egyszerű betűtípussal írt közmondás kiegészíti a medál „egyszerű, mégis csodálatos megjelenését”. A nyilakkal körbevágó vonal egy irányban növeli az írott szavak szépségét is. A lányok, akik szeretik a könyveket és az irodalmat, és akik stréber vagy nerd karakterrel rendelkeznek, szívesen megvennék maguknak ezt a medált.

7. A zöld csíkos achát medál ezüstben:

A zöld csíkos achát medál ezüst színben

A kő zöld árnyalata és a spirálon belül körülvett, valamint az ezüst fél oválisok józan megjelenést kölcsönöznek a medálnak. Ez a medál, bár egyszerű, viselhető egy egyszerű összejövetelen és egy partin is. Bármely lány vagy nő megvásárolhatja ezt, aki többcélú ékszerekre vágyik.

8. A vörös kő nagy függő nyakláncok a nők számára:

A vörös kő nagy medál nyaklánc tervei nőknek

Ez egy piros medál kis és nagy vörös kövekkel, amelyek a medálban vannak kialakítva, és etnikai és hagyományos megjelenést kölcsönöznek. A medál bármilyen piros vagy etnikai ruhával viselhető. A vörös szín a legtöbb nő vágya, és ez az ékszer tökéletes választás lenne számukra.

9. A többrétegű kavics a medálban:

A többrétegű kavics a medálban

Az egyedi medál a kétoldalas arany szállal és a benne található több kavicsokkal elegáns megjelenést kölcsönöz a medálnak. Hasonló ruhával vagy akár funky ruhával viselve a medál bármelyikhez hozzáfűzheti a személyiségedet is.

Így az egyszerű medálok a legelegánsabbak, amelyeket bárki megtalálhat a függők kategóriájának különböző lehetőségei között. A fenti 9 egyszerű medál a választott közülük.