9 gyönyörű kivitelű drágakő medálok nőknek

A drágakövek színes kövek, amelyek lehetnek természetesek vagy szintetikusak. Az ékszerek készítéséhez használt drágakövek fényesek és gyönyörűek, ragyogó fényűek. A drágakő medálok aranyból vagy ezüstből készülhetnek. Formára vághatók vagy természetesek is maradhatnak. Válassza ki a legjobb lehetőséget, hogy elbűvölő liftet kapjon.

Legújabb és vonzó drágakő medálok lányoknak a divatban:

Itt vannak a legjobb drágakövek medálok tervei képekkel.

1. Természetes drágakő függők:

Természetes drágakő medálok

Szerezd meg ezt a természetes drágakő medált, amely gyönyörű kékeszöld színű, gyönyörű. Az ezüstből készült nagy drágakő nagyon szép. Az ezüst keret is nagyon bonyolult. A drágakő ovális vágása tökéletes a medálokhoz és alkalmi viselethez is.

2. Arany drágakő medál:

Arany drágakő medál

Válassz egy arany drágakő medál nyakláncot, amely kiemelkedik a többi közül. Ez a 14K sárga arany nyaklánc ovális vágású ametiszt függővel rendelkezik. Az ametiszt drágakő tisztasága nagyon magas, és a ragyogás látható a vágásában. A drágakő arany színű, arany bilincsekkel, amelyek a medál elülső oldalán láthatók.

3. Több drágakő medál:

Több drágakő medál

Miért érdemes egyetlen drágakő medált venni, ha sok van. Válassza ezt a lenyűgöző, több drágakőből készült medált, amely sok színes drágakövet tartalmaz aszimmetrikus kivitelben. Ez a csodálatos drágakő medál kiválóan alkalmas alkalmakra és partikra.

4. Hatszögletű drágakő medál:

Hatszögletű drágakő medál

Ez a modern dizájn elég feltűnő darab. A drágakövet itt hatszögletűre vágják, a medál tetejét pedig ezüst színűre állítják. A medálsapka olyan mintákkal rendelkezik, amelyek további drágaköveket tartalmaznak. A hatszögletű drágakő hegye olyan, mint egy ceruzahegy, és ez teszi a medált nagyon mókássá.

5. Függő drágakő medál:

Lógó drágakő medál

Ez a szemet gyönyörködtető zöld drágakő medál olyan dolog, amit szeretni fogsz. A drágakövet henger alakúra vágják, és a közepére vágják. Az ezüst medált ezután átfűzik ezen a drágakövön úgy, hogy úgy tűnik, a drágakő lóg. Ezáltal a drágakő is gördül a medál körül.

6. Palack báj drágakő medál:

Palack báj drágakő medál

Ez minden divatőrült embernek való. A félelmetes medál palack alakú varázsa, amely apró drágakövekkel van tele. A palack kupakja szintén drágakőből készült, kupak alakú. Az egész varázst ezután egy vékony ezüst láncra fűzik, ami ellenállhatatlanná teszi a nyakláncot.

7. Drótkötő drágakő függő:

Drótcsomagoló drágakő medál

Itt van egy remek DIY technika, amit megtehetsz. A természetes vágású drágaköveket drótba csomagolják, és ez egyszerű és elegáns megjelenést kölcsönöz ezeknek a drágakő függőknek. A drágakövek színei is sokat változnak. Válasszon átlátszóbb színeket, mivel tükrözik a fényt és gyönyörűek.

8. Ezüst drágakő medál:

Ezüst Drágakő Pendan

Szerezzen magának egy finom ezüst drágakő medált szív alakban. Ez a látványos ezüst medál káprázatos vörös gránát drágakővel rendelkezik, kerek alakban, amely a medál oldalán helyezkedik el. A szív alakú medálok az egyik leggyakoribb kivitel, és sokukban drágakövek vannak. Válasszon egyet, amelyet szeret, és tegye személyes érzelmek kedvencévé.

9. Szalag drágakő medál:

Szalag drágakő medál

Az elkészített medálok többsége ezüstöt, aranyat vagy más fémet használ láncként. Itt lehetőség van szalaggal függeszteni a medált. A nagy drágakő medál foltos achátzöld színű. Az itt használt szalag ugyanolyan zöld színű, és jól illeszkedik a nagy drágakőhöz.

A drágakő medálok lehetnek nagyok vagy aprók, és bármilyen módon is ragyogónak tűnnek. A medálok egy része aranyból vagy ezüstből készült, és néhány színes szalaggal is rendelkezik.