9 különböző típusú templom ékszer függő készlet

A templomi ékszerek az egyik legrégebbi kézműves indiai kézművesek, akik megismerkedtek a művészet világával. A templomi ékszereket a hindu isten emblémáival tervezték, és az istennőket először azért készítették, hogy felajánlják az isten és istennő bálványait a templomban. Fokozatosan ékszerekké váltak a táncosok. És ahogy teltek az évek, minden hölgy számára általánossá vált.

templom ékszer medál

Templom ékszer függő minták:

A templomi ékszerek készítésére alkalmazott műalkotás nagyon időigényes, valamint költséges és nehéz. Itt 9 gyönyörű medált láthat, amelyeket az indiai hagyományok alapján viselhet.

1. Medál Lord Ganesha emblémával dombornyomott:

templom-ékszer-medálok-medál-lord-ganesha-emblémával dombornyomott

A fenti templomtervező medál fő részén Ganesha lord nyomat található. A medál vonzóvá válik vörös és zöld apró gyöngyökkel. És még ménes is benne rubinnal és smaragddal.

2. Lakshmi bronz medál:

templom-ékszer-medálok-lakshmi-medál

Ez egy hagyományos templom medál. Viselheti a mangalsutra mala -val és egyszerű aranylánccal is. Ez a kialakítás bronz fémből készült.

3. Mesterséges templomfüggő:

templom-ékszer-medálok-mesterséges-templom-medál

Ez egy nagyon figyelemfelkeltő medál kialakítás. Nem arany, hanem mesterséges fém, amely aranyhoz hasonlít. A tervezés során használt minta az ősi templomterv. Az ilyen dísztárgyakat a hozzájuk illő ruhákkal lehet viselni.

4. Ruby és Emeralds Stud in Peacock Pendant:

templom-ékszer-medálok-rubin-és-smaragd-ménes-páva-medál

Nézze meg ezt a csodálatos templom medál tervezést. A medál bármilyen láncon viselhető, legyen az aranylánc vagy vörös, fehér vagy zöld gyöngy lánc. Az imádnivaló medál minden szemét kiemeli. A páva a medálban gyönyörűen faragott, szöges smaragdokkal és rubin kövekkel.

5. Érme Lakshmi Ginni medál:

templom-ékszer-medálok-érme-lakshmi-ginni-medál

Ez a gyönyörű ginni medál egy ősi formatervezés. A templomi ékszerek többnyire istennő nyomatokon alapulnak, és a ginni egy csodálatos design, amelyet nagyrészt minden szem szeret.

6. Lord Krishna medál ezüstben:

templom-ékszer-medálok-lord-krishna-medál-ezüst

Ezüstből készült, ez egy ősi templomi ékszer függő. Lord Krishna gyönyörűen faragott a medálon, többnyire sok hölgy csodálja. A fiatal lányok is szívesen viselnének ilyen egyedi darabot még a nyugati ruhákon is.

7. Temple Design arany medál két madárral:

templom-medál-két madárral

Két madár, gyönyörűen rajzolt egy arany darabra, és emlékeakari munkával színezett. A medál gyönyörű példája a templom medáljának.

8. Legends Of Rejtett Templom Medál:

templom-ékszer-medálok-legendák-a-rejtett-templom-medálról

Ez a medál minden bizonnyal a templomi ékszerek antik hagyományát képviseli, de más modern változást mutat a medál arcával és kialakításával. Ezt a medált férfiak és nők is imádni fogják.

9. Nyitható templomfüggő:

templom-ékszer-medálok-nyitható-templom-medál

A művészetnek mindig vannak új változatai. Itt van egy nyitható medál, amely gyönyörűen faragott templomi kialakítással a medál mindkét részén. A medálon végzett munka csodálatos. A medál finom köszörült rubin gyémánttal is kövezett. Két páva a nyitó rész felett. A két nyílás mindkét oldalon másképp szépült. Felső oldala rubinokkal és belül egy gyönyörű isten- és istennőfaragással.

Ezek a templomi ékszer medálok csodálatos tervei. További terveket találhat az Ön választása szerint. A templomhatás az ékszerekben, kreatív faragásokkal és drágakövek szegezésével növeli személyiséged értékét. Az ilyen medálok úgy néznek ki, mint a funkció show stopperje. A templomfüggő minták kiegészíthetik az öltözködést önállóan is, nyakláncok és üvegdíszek nélkül. A templomi ékszer medálok egyedi érzést kölcsönöznek díszszettjeidnek. Legalább egy tervezett templomi ékszert kell viselnie a tokjában.