9 vonzó szerelmes függőminták névvel

Manapság óriási igény mutatkozik az egyedi és dizájner szerelmes medálokra. A szerelmes medálok az egyik legszenzációsabb ékszer, amely megmutatja mély szerelmét a szeretettnek. A szerelmi medál sokkal több, mint az egyszerű ékszerdíszek, mivel megtartja szerelmed erős érzéseit és érzelmeit. Tehát, ha egy elbűvölő szerelmi medált keresel, amellyel megajándékozhatnád szerelmedet, de megzavarodtál a sok formatervezés és változat között, akkor itt a jó helyen jártál.

vonzó-szerelem-medál-tervek-nevekkel

Különféle szerelmes medálok pároknak:

Itt van a top 9 szerelmes medálok listája párok számára, akik egyediek és saját stílusukban különböznek. Nézzük meg:

1. Szív alakú arany szerelem medál:

Szív alakú arany szerelem medál

Mint mindenki tudja, hogy a szív a szerelem és a ragaszkodás valódi szimbóluma, így a szív alakú arany szerelmes medál kifejezheti szerelme valódi érzéseit a szeretője felé. A szív alakú medál különböző formákban megtalálható: nyitott szív, puffadt szív, kettős szív, szív és nyíl stb..

2. Word Love függő arany:

Word Love függő arany

A szerelem medál szó egyedi és stílusos, és varázsa van a maga helyén. Arany arany szerelmes medál ajándékozása nagyszerű ötlet, hogy kifejezze szeretetét anélkül, hogy bármit is mondana. Megvásárolhatja az egyszerű szerelmes leveleket, vagy kreativitás hozzáadásával kiválaszthatja a csavart leveleket is.

3. Szerelmes reteszelő medál ezüstben:

Szerelmes reteszelő függő ezüst színben

A szerelmes összefonódó medál nagyon népszerű a fiatal párok körében. Az egymásba fonódó medálban a két szerelmi gyűrű egymáshoz kapcsolódik, ami azt mutatja, hogy erős kapcsolat van a pár között.

4. Love Birds medál tervezés:

Love Birds medál tervezés

Ha valami egyedit és különlegeset akarsz adni, akkor ezt a szerelmes madár medált mindenképpen neked találták ki. A szerelmes madár medálja tökéletes választás ajándéknak, mivel két szerelmes madara van, amelyek mélyen szerelmesek egymásba. Szerezd meg ezt a függő szerelmet, hogy bemutassd mély ragaszkodásodat e két szerelmes madár révén

5. Szerelmi kör függő:

Szerelmi kör függő

A szerelmi medál gyönyörű köre a soha véget nem érő szerelmet mutatja be közted és szeretőd között. Megtalálható a sima kör szerelmes medál, de ha extra fényt szeretne hozzáadni, akkor mehet a szerelmes medál kőből kitűzött köréhez.

6. Fiú és lány szerelem medál:

Fiú és lány szerelem medál

Ez a fiú és lány medál erősen képes ábrázolni egy pár szerelmét és szeretetét. Ez a kedves fiú és lány medál mindig egyedi stílusú kijelentést ad a tulajdonosnak. Ezt a medál szerelmet is fel lehet akasztani a karkötőbe, és csukló körül is viselheti.

7. Half Heart Love Pendant pároknak:

Fél szív szerelmes medál pároknak

A félszívű medálok széles körben híresek a fiatalok körében. A félszívű medál ajándéknak is kiváló választás. Kiválaszthatja a sima félszíveket, a csavart félszíveket, és ha testre szeretné szabni saját személyre szabott medálját, akkor néhány különleges szót véshet a medálba.

8. Szív és kulcs szerelem medál:

Szív és kulcs szerelem medál

A szív & A kulcsfontosságú medál egy nagyon szép design a szerelmi medálok kategóriájában. A szív és a kulcsfontosságú medál ennek nagyszerű szimbóluma, a szerelmed csak kulcs a szeretőd szívéhez. Szerezd meg ezt az aranyos meleg és kulcsfontosságú medált, és hagyd, hogy a medál megmutassa szeretetedet a többieknek.

9. Love csomó medál:

Love csomó medál

Soha nem felejthetjük el a szeretet fogadalmait és ígéreteit, és ezt mutatja nekünk a szerelmi csomó medál. A szerelmi csomó medál nagyszerű módja lehet szerelmi fogadalmak kötésének ezzel a gyönyörű ékszerrel. Ez ideális szerelmi medál lesz a pároknak, hogy adják egymásnak.

Szóval, most átment a párok legjobban tervezett és legkedveltebb szerelmi medálján, most rajtad múlik, hogy melyiket választod, hogy kifejezd szerelmedet a szeretettnek. Szerezzen be bármelyik szerelmes medált, és adjon hozzá egy másik varázst szerelméhez. Tehát, ajándékozd meg szerelmedet ezekkel a káprázatos szerelmes medálokkal, és dédelgesd szerelmi pillanataidat a szeretett személyeddel, és biztosak vagyunk benne, hogy szerelmes medál beszerzése után minden bizonnyal viszonozni fognak szeretettel és törődéssel.