A legjobb 9 különböző típusú kristály medál a trendben

A kristályok biztosan felizgatják Önt és szeretteit. A kristályokban kapható színek olyan hatalmasak, hogy minden ízlelőbimbót kielégítenek. A tiszta és átlátszó kristályok csillogó hatást kölcsönöznek, míg az átlátszatlan kristályok kifinomultságot. Válasszon egy kristály medált, amely minden választását kielégíti, és lenyűgözőnek tűnik. A kristály medálok listája a piacon jelenleg elérhető típusokra összpontosít.

A legújabb és stílusos kristály medálok a divatban lévő nők számára:

Nézzük meg a 9 legjobb kristály függőmintát a képekkel.

1. Wire Wrap Crystal medál:

Wire Wrap Crystal medál

Ez egy igazán klassz kristály medál, amelynek van egy vágatlan vagy durva vágású kristálya, amelyet dróttal rögzítenek a medálhoz. A dróttekercselés technikája meglehetősen egyedi, és érdekes formát és eredményt hoz létre. A huzalvégek általában spirálisan íveltek a végén.

2. Swarovski kristály függő:

Swarovski kristály függő

A Swarovski kristály medál az egyik leghíresebb és legdrágább ékszergyűjtemény. Itt van egy csodálatos narancssárga kristály, amelyet könnycsepp alakúra vágnak. A kristály ezüst színű, és az ezüst keretben gyémánt van. Ez tökéletes ajándék mindenkinek, akit szeret.

3. Crystal Point medál:

Crystal Point medál

Válassza ezt a kristály függő nyakláncot a hétköznapi és furcsa stílusú kép érdekében. A kristálypontos medál kristályból készült, amelyet hegyes él alakúra vágtak. A kristály tetejét ezüst keret tartja, egyszerű. Válassza ezt a fajta medált a rendelkezésre álló kristályok bármelyik gyönyörű színében.

4. Üveg fiolás kristály függő:

Üveg fiolás kristály függő

Ez egy másik szokatlan minta, amelyet sokan szeretnek. Itt van egy üveg fiolája, amely Moldavite és Herkimer kristályokkal van tele, amelyek apró méretűek. Az üvegfiol hengeres alakú, és ezüst kupakkal van ellátva. A medált tartó nyaklánc szintén ezüst színű.

5. Vágatlan kristály függő:

Vágatlan kristály függő

Ez a nyaklánc kristály medállal nagyon egyedi. Az itt használt kristály rózsakvarc kristály, amelyet nem vágnak vagy csiszolnak a klasszikus formák egyikébe sem. A kristályt természetes formájában tartják, és ez hozza ki szépségét. A kristály függő sapkája vékony aranylemez, amelyet ismét durva és csiszolatlanul tartanak, hogy ugyanazt a hatást érjék el.

6. Nagy kristály függő:

Nagy kristály medál

Válassza ezt az extra nagy kristály medált, hogy igazán merész és merész megjelenést kapjon. A kristály mérete itt meglehetősen nagy, és egyszerű, csak a nyaklánc fekete kábelezésével. Ez a függő kristály nyaklánc kiválóan illik a mély nyakú ruhákhoz és ruhákhoz.

7. Divat kristály medálok:

Divat kristály medálok

Válassza ezt az egyedülálló divatkristályt egy csodálatos és finom kék kristály medálhoz. A függő úgy van kialakítva, mint egy fél pillangó, és mindegyik szárnya közepén csillogó kék kristály található. Ez csodálatos ragyogást kölcsönöz a medálnak, és lenyűgözően néz ki, ha viseli.

8. Természetes kristály függő:

Természetes kristály függő

A szív alakú medálokat manapság mindenki nagyon keresi. Válassza ki kedvenc szív alakú medálját ezzel a kék színű kristálytal. Az ezüst kristály medál szív alakú kék kristályt és vaskos medál gallért tartalmaz.

9. Arany kristály függő:

Arany kristály medál

Ez a gyönyörű arany kristály medál tökéletes ajándék anyádnak. A medál tiszteleg az anya szeretete előtt. Az arany, kerek keretben lévő kristályszett nagyon szép. Van egy arany betét az „Anya” felirattal és egy gyönyörű rózsa is, amely növeli ennek a gyönyörű medálnak a szépségét.

Válassza ki kedvenc kristály függőit, amelyek durva vágásúak, vagy olyan klasszikus formákba vannak vágva, mint a könnycsepp, kerek stb. Szerezze be a csiszolt köveket a stílusosabb megjelenés érdekében, vagy hagyja őket csiszolatlanul a nyers hatás érdekében. Akárhogy is, biztos beleszeret a kristály függőibe.