Spirituel meditationsteknik

Når du begynder at vænne dig til meditation, går du langt fra de verdslige materialer og følelser og kommer tættere på dig selv. Du begynder at opdage din indre sjæl, og du vil forbinde dig til Gud og opleve det inden i dig. Du vil indse, at din glæde, velvære, fred osv. Alt ligger i dig, og de får mulighed for at komme til, når du giver dem den betydning gennem meditation.

Spirituel meditationsteknik

Bedste teknikker til åndelig meditation:

Vejrtrækning:

Når vi gør opmærksom på vejrtrækning, begynder vi at fjerne opmærksomheden fra de verdslige ting. Sindet begynder at føle sig roligt, og vi har intet ego tilbage. Vi begynder at tænke dybt, og derefter opstår det åndelige sind i os. Det er, når vi forbinder os til Gud.

1. Sid behageligt og vælg et sted for ensomhed. Hvis du bare er nybegynder, skal du prøve at reducere alle former for distraktion, når du skal koncentrere dig.

2. Luk øjnene, og føl dig selv til at være behagelig nok til at starte.

3. Træk vejret og følg vejret. Du synes måske, det svinger, da det nogle gange kan være hurtigt, nogle gange langsomt og nogle gange dybt. Bare rolig, det er ret naturligt.

4. Hvis tankerne begynder at strømme ind, skal du bare henlede din opmærksomhed på vejrtrækning. Forsøg ikke at trække eller skubbe luften, der kommer ind og ud. Lad din krop trække vejret i sin egen hastighed.

5. Luft og ånde afspejler Ånden. Når vi trækker vejret ind og ud, føler vi os meget gode og afslappede. Vi har en følelse af taknemmelighed for det og taknemmelighed åbner vejen til helbredelse, lys og kærlighed.

6. Mere og mere øvelse ville få dig til at komme dybere ind i den åndelige side af meditation. Du vil føle stilhed i dit sind, og du vil blive mere rolig og sammensat.

Koncentration:

I åndelig meditation er det meget vigtigt at indse, at der ikke er nogen fortid, som du holder tilbage eller fremtid, som du bekymrer dig om. Dit fokus er i nuet, og du er nødt til at give slip på tid og stress på øjeblikkets stilhed. Det er, når din ånd begynder at føle sig ren. Du bliver tiltrukket af lys, kærlighed, fred og lykke.

1. Sid behageligt og luk øjnene. Begynd at trække vejret og koncentrere dig.

2. Læg al din frygt og bekymringer til side. Glem alt det, du skal tænke og beskatte din hjerne med.

3. Billede et bord foran dig og læg alle dine problemer og byrder på ovenstående.

4. Glem hvem du er, glem hvad folk synes om dig.

5. Du ville nu føle, at du er blevet nyfødt, du skal have tidligere minder, og der er ingen fremtid at tænke på.

6. Hvis der opstår bekymringer, skal du bare fokusere på bordet og lade dem ikke komme i tankerne.

7. Lad det være en stille tid, hvor du bare vil føle dig tryg ved Gud. Der kan være en følelse af belastning, men du skal lade være.

Sangfraser:

Denne åndelige meditation er kraftfuld til at opnå Guds fred på ethvert tidspunkt af dagen og i enhver situation. Du skal bare sidde stille og synge et par mantraer. Alle støder vi på oplevelser, når vi er ude af balance, kede, deprimerede, frustrerede osv. På grund af forskellige årsager. Du kan simpelt tale disse ting og berolige dit sind:

  • »Mit sind er en del af Guds. Jeg er hellig. ’
  • ‘Der er intet, min hellighed ikke kan gøre.’
  • ‘Gud går med mig, uanset hvor jeg går.’
  • ‘Gud er det sind, som jeg tænker med.’
  • ‘Jeg støttes af kærlighedens Gud.’
  • »Jeg hviler i Gud.