9 Berømte Kolkata Mehndi -designere

Kolkata er kendt for sin storslåede koloniale arkitektur, kunstgallerier og kulturelle festivaler. Bengali foretrækker at anvende mehendi til enhver lejlighed, når det kommer til bryllupper vil hele familier være til stede i Mehndi -ceremonien.

Kolkata har været udsat for utallige kulturer fra hele Indien. Mehndi -designs bliver ved med at udvikle sig med tiden og som en tradition. Der er forskellige mønstre af kolkata mehndi -designs, der bare vil fascinere.

mehndi -kunstner i Kolkata

Bedste Mehndi -kunstnere i Kolkata sammen med adresse:

Her er de 9 bedste Kolkata mehndi -designere sammen med deres adresse.

1. Mehndi -sæson:

Mehndi -kunstnere i Kolkata

Mehndi Season er baseret på det sydlige Kolkata og er kendt for deres personlige designs. De er berømte for deres bedste brude mehendi, der har den mørkeste farve og er ekspertise i forskellige mehendi designs. De tilbyder overkommelige pakker med førsteklasses mehndi -designs til hænder.

Adresse: 375 Prince Anwar Shah Road, 2. sal, South City Mall, Kolkata -700045.

2. Rashmi Jain – Mehndi -kunstner:

Rashmi Jain

Rashmi Jain er en professionel mehndi -kunstner i Kolkata; bringer en enorm samling af berømte mehndi -designs. Hun begyndte at deltage i Mehendi -designs i en alder af 12. Hun kan lave indviklede designs meget hurtigt og smukt. Hendes adfærd over for kunderne er bemærkelsesværdig.

Adresse: 52/6 VIP Road, Near Big Bazaar, Phase 2, Flat No: 708, Kolkata West Bengal.

3. Singh Mehndi Kolkata:

Singh Mehndi Kolkata

Kolkata Mehendi Artist bringer de mest kreative designs, der kan skære smukke mehendi, der passer perfekt til de forskellige festlige lejligheder, uanset om det er en bryllupsceremoni eller et andet ritual. De har en kreativ og unik samling af mehendi -designs.

Adresse: 149 Rash Behari Avenue, Gariahat, Ballygunge, Kolkata.

4. Ruposhi Mehndi -designs i Kolkata:

Ruposhi Mehndi designs

Ruposhi er en bedste mehndi -kunstner i Kolkata; hun giver en fremragende mehndi -kunst til alle slags lejligheder. Hendes team har oplevet traditionelle, moderne og fashionable mehandi -designs. Hun har meget kreative tanker over for mehndi -kunsten, der kan opfylde kundernes forventning.

Adresse: 127 Behala, Kolkata, West Bengal 700034

5. Manoj – Mehndi -kunstner:

Manoj Mehndi Art

Manoj ligger i det berømte Metropolis Mall; han er meget lidenskabelig og kreativ overfor sit erhverv som mehandi -designer. De anvender deres evne som kunstner og anvender følgelig brude mehandi designs. Hans portfolio er tilgængelig på facebook side.

Adresse: 125 Metropolis Building, 1. sal, High Land Park, Chak Garia, Panchasayar, Kolkata 700094

6. Shraddha Ojha:

Shraddha Ojha

Shraddha er faktisk selvstændig mehndi-kunstner og har også arbejdet med en række berømtheder og andre højt profilerede mennesker. Hun har en enorm samling af mehandi -designs og kan næsten alle stilarter af mehndi -mønstre, og hendes afgifter er meget rimelige.

Adresse: Bakul Basanta, Flat No: 6, Rajpur Sonarpur Kommune, Narendrapally, Maha Maya Talla, Kolkata 700103

7. Shampa Banerjee Mehendi Art:

Shampa Banerjee Mehendi Designs

Shampa er en yderst talentfuld henna -kunstner, der er i stand til at levere en lang række fantastiske designs med naturlig henna i fremragende kvalitet. Hendes eksotiske designs, nutidige mønstre er unikke og specielle. Hendes mehandi -designs er ekstremt dejlige og professionelle.

Adresse: Rahra Bazar Kalyannagar Buttolla, Khardah, Kolkata -700117

8. Jigna Soni – Mehendi Designer:

Jigna Soni - Mehendi Designer

Jigna Soni med base i Burrabazar, knudepunktet for Marwari -købmænd i byen, hun er en berømt mehndi -kunstner blandt Kolkatas Marwari -samfund. Hendes kunstværk vil være fejlfrit og så hurtigt til arbejde, der var så udsmykkede og indviklede i sit design.

Adresse: 18 Sir Hariram Goenka Street, stueetagen, Bastala Lane, Burrabazar, Kolkata 700007

9. Subrato Banik – Mehndi -kunstner:

Subrato Banik - Mehndi -kunstner

Subrato Banik er en Top Mehndi -kunstner i Kolkata og er kendt for sine sædvanlige mehandi -designs. Han har arbejdet i bryllupper, familiebegivenheder osv. Og har altid imponeret sine klienter med sit unikke talent.

Adresse: 1/79, Rajendra Prasad Colony, Lords Bakery More, Tollygunge, Kolkata 700033

Kolkata har de smukkeste piger i landet, og disse mehndi -kunstnere i Kolkata får dem til at se mere elegante ud med deres moderne og traditionelle mehandi -designs. Alle disse er mehendi -kunstnerne i Kolkata, som er ekstremt dejlige og professionelle, hvilket var meget værdsat.