9 berømte Mehndi -kunstnere i Delhi

Mehndi er den traditionelle kunst at male hænder, fødder eller krop med en pasta fremstillet af pulveriserede, tørrede blade af henna -planten. Det pletter normalt en kirsebærrød til brun farve, men dette kan variere med tiden tilbage og en række andre faktorer.

Mehndi ses ofte som en kvindes praksis, selvom det faktisk er blevet praktiseret. Mehandi er kunsten at anvende designs på huden gennem påføring af pastaer lavet med henna pulver på forskellige dele af kroppen. Her er de bedste professionelle mehndi -kunstnere i Delhi.

Professionelle og bedste Mehndi -kunstnere i Delhi:

1. Prakash Mehndi -kunstner:

Prakash Mehndi -kunstner

Prakash er kendt for sine traditionelle stilarter og har været dygtigt involveret i design af Mehendi fra mange år. Han er berømt for sit Rajasthani- og Hyderabadi -mønster af Mehandi -kunst. Han er blevet mærket som en af ​​de mest ægte mehndi -kunstnere i Delhi af de fleste af sine kunder, som også tilføjer, at de priser, hans gebyrer er berettigede.

2. A. Shriniwasan Mehndi Designs:

A. Shriniwasan Mehandi Designs

Hans talent er aldrig gået ubemærket hen, og hver gang berømtheder rører ved Delhi -jorden, sørger de for at aflægge ham et hurtigt besøg. Hans højt profilerede klienter udgør ofte det meste af hans skema, men han er også åben for normale mennesker, og de fleste foretrækker hans Mehendi på grund af kvaliteten og priserne.

3. Jay Prakash ved JP Mehndi Designs:

Jay Prakash hos JP Mehndi Designs

Virksomheden er kendt for at lave Mehendi. Blandt alle har Jay Prakash særlig anerkendelse som Mehendi -kunstner rundt omkring i Delhi. Han er alsidig og hans unikke stil får ham til at forblive efterspurgt efter klientellet selv efter fremkomsten af ​​mange kunstnere i området. Han vil forbløffe med sine talentfulde mehndi -designs.

4. Raju Bedste Mehandi Designer i Delhi:

Raju Bedste Mehandi Designer i Delhi

Navnet kan komme som en overraskelse, men hans påfugl Mehndi -design har kronet ham til den mest fortjente og hårdtarbejdende mehndi -kunstner i Delhi -området siden 1992. Der er ingen flugt fra magien i hans arbejde, når han først begynder at arbejde på sit indviklede mehndi -design det vil bare fascinere alle.

5. Ajay Mehandi -kunstner i Delhi:

Ajay Mehandi -kunstner i Delhi

Ajay er kendt for sit moderne præg og har en bred vifte af fremtrædende tjenester at vælge imellem efter lejlighed og efterspørgsel. Fra stilfuld chic Mehendi til klassisk Henna -kunstværk, alt er blevet lige så godt mestret af ham, han er god til at skabe de mest trendy designs med en finesse, som helt sikkert vil blive værdsat.

6. Manoj Mehendi Arts:

Manoj Mehendi Arts

Leder du efter berømte autentiske brude mehndi designs og operationel kunst, kan du ringe til Manoj Mehandi Arts. Dygtige og innovative mehndi -kunstnere har fået dem til at skille sig ud blandt alle deres jævnaldrende. Fra hænder til tå er der ikke noget, de ikke kan skabe et lærred ud af. Manoj er den bedste brude mehndi -kunstner i Delhi.

7. Kundan Mehndi Designs:

Kundan Mehndi Designs

For at få bruden til at se helt glamourøs ud, er den bedste Mehndi -kunstner i Delhi Kundan Mehndi Design. Han har en stor erfaring på 25 år som Mehendi -designer, og hans unikke og smarte henna -kunst vil bare være fantastisk, han har mestret forskellige designs populært kategoriseret som Mughalai, Hyderabadi, Jardosi, Arabian.

8. Prasad Naval Mehndi Designer i Delhi:

Prasad Naval Mehndi Designs

Prasad Naval-erhverv og passion er alle mod Mehandi, han begyndte at designe siden 1998 og er et velkendt navn i Delhi som mehndi-kunstner. Han er god til at præsentere unikke og elegante mehndi -designs og har utrætteligt frembragt de fineste Delhi Mehendi -designs, hans henna -kunst vil bare være fascinerende.

9. V K Bombay Mehndi Artists:

V K Bombay Mehndi Designs

V K Bombay Mehandi Arts er baseret i Delhi og er berømte håndværkere med et eklektisk udvalg af klassiske og moderne designs med indviklede mønstre. De har lavet mehndi -designs til 100’er bryllupper; de tilbyder forskellige slags designs kategoriseret som arabisk, Bombay, Bridal, Golden, Gujarati osv

Fra autentisk til realistisk og sofistikeret, denne artikel dækker alle genrer af godt professionelle mehndi -kunstnere i Delhi. Det er bare påkrævet at fortælle disse mehndi -designere om den lejlighed, de vil komme med unikke og innovative designs sammen med temaer. Vent ikke mere, book aftalen og gør brylluppet mere attraktivt med mehndi -designs.