9 førende Mehendi -designere i Hyderabad

Bryllupper fejres meget overdådigt i Hyderabad ligesom enhver anden by i Indien, hvilket afspejler kulturen og arven fra den historiske by. Alle begivenheder eller lejligheder vil ikke blive opfyldt uden en mehndi -funktion. Det er en topprioritet for indiske brude, især i Hyderabad.

Hvis nogen snart skal være brud i byen Hyderabad eller elsker at forskønne hænder og fødder med vidunderlige Mehendi til festivaler og andre lejligheder? Selvom kunsten er meget berømt over hele Indien, fanges kompleksiteten og den virkelige dragning af mehndi -designs kun af professionelle Mehndi -kunstnere.

Førende Mehendi -designere i Hyderabad

Top Mehendi -kunstnere i Hyderabad:

Her er de ni bedste mehndi -designere i Hyderabad sammen med deres berømte mehndi -designsbilleder.

1. Noor Jahan Mehandi Designer:

Mehendi Designers I Hyderabad

Noor Jahan har et naturligt talent for at designe; hun besluttede at gøre sin hobby til et erhverv. Nu er hun en mehndi -kunstner med en samlet 15 års erfaring som professionel mehndi -designer. Hun har også en gruppe på 8 til 10 designere, der kan hjælpe der i spidsbelastninger og bryllupssæsoner.

Adresse: 302, Cresent Apartment, Begumpet, Lane beside Airtel Office, Near Chiraan Fort Club, Hyderabad – 500016.

2. Sushmas Hyderabad Mehndi -designs til hænder:

Mehendi -designere i Hyderabad - Sushmas Mehndi -designs

Sushma er en af ​​de bedste Mehndi -kunstnere i Hyderabad; hun har sin egen unikke samling af mehndi -designs. Hun er perfekt til alle de traditionelle brude designs, nutidige mønstre eller indiske designs. Hendes henna -designs vil helt sikkert blive elsket af alle. Hun har også en Facebook -side.

Adresse: Doctors Colony, Saroor Nagar, Telangana, Hyderabad

3. Fatima Ajani Beautician og Mehndi Designer i Hyderabad:

Kosmetolog og Mehndi Designer i Hyderabad

Fatima Ajani er dybest set en kosmetolog, men af ​​sin interesse begyndte hun også at lave mehndi -designs, og nu er hun blevet en professionel kunstner i Hyderabad. Hendes stue begyndte i 2004 og har været en af ​​de mest populære mehndi -studier i Hyderabad. Aftalen skal bookes 1 uge før.

Adresse: Plot No 503, Fortune Emerald, Military Dairy Farm Road, Old Bowen pally-Bowenpally, Hyderabad-500011.

4. Anil Mehendi Art:

Mehendi Designers In Hyderabad - Anil Mehendi Art

Som en af ​​de førende brude mehndi -designkunstnere i Hyderabad er Anil og hans gruppe blevet uddannet fra Rajasthan. Han er berømt for Ornamental Tattoos, Bridal & Arabiske Mehandi -designs. Bevæbnet med en fornem portefølje har de søgt Mehendi -kunstnere kendt for sædvanlige mehndi -designs.

Adresse: Bikanervala, Road No.1, Banjara Hills, Hyderabad.

5. Manoj Mehndi Arts:

Mehendi Designers In Hyderabad - Manoj Mehndi Arts

Manoj -gruppen har specialiseret sig i brude mehndi, Bombay -stil, Gujarati mehndi, arabisk mehndi, traditionel Mehandi, sølvmehndi og Golden Mehendi. Hans design af levering vil være enestående. Han har arbejdet med utallige brude. Hans Facebook -side viser hele hans portfolio.

Adresse: Nr. 16-11-1/5/A Flade nr .: 1 & 2, Srinivasa Towers, Moosarambagh, Malakpet Colony Hyderabad – 500 036.

6. Kudumula Kavitha – Mehandi -kunstner:

Mehendi Designers I Hyderabad - Kudumula Kavitha

Kudumula Kavitha har næsten syv til otte års erfaring som dygtig mehndi -kunstner i Hyderabad. Hun har ikke forhindret dem i at tage deres kreativitet og passion vidt og bredt. Hendes designs omfatter nutidige designs. De tilbyder overkommelige pakker med moderne og nyeste mehndi -designs.

Adresse: No: 4-1-584/3, RM Complex, Street No: 8, Hindustan Lane, Jawaharlal Nehru Road, Troop Bazaar, Hyderabad.

7. Kusum Sharma Mehandi -mønstre:

Mehendi Designers I Hyderabad - Kusum Sharma

Kusum Sharma leverer tjenester inden for mehndi -designs, sybøger og sykurser og har taget en grad i modedesign. Hun er en af ​​de mange talentfulde kvinder. Kusum Sharma tilbyder alle brudesign, der afspejler de traditionelle mehndi -designmotiver med et moderne twist af moderigtige påvirkninger.

Adresse: Defense Colony, Hyderabad, Indien 500094

8. Miskeen Jahan – Mehndi -kunstner:

Mehendi Designers I Hyderabad - Miskeen Jahan

Miskeen er en af ​​de mest efterspurgte Mehendi -kunstnere i byen Hyderabad og er specialiseret i den traditionelle Mehandi -kunst, Miskeen Jahan tilbyder også brudehår og ansigtsmakeup. Hendes mehndi -design holder sig til de traditionelle Hyderabadi mehndi -designs og skaber helt sikkert en følelse af nostalgi.

Adresse: 2-349/A, Sai Nagar, Old Hafeezpet, Miyapur, Hyderabad 500049

9. Ashraj Mehendi Designere:

Mehendi -designere i Hyderabad - Ashraj Mehndi -designere

Ashraj er en af ​​vel erfarne og professionelle mehndi -kunstnere med innovative og kreative mehndi -designs med en passion for at designe motiver af flora og fauna og mønstre, der overskrider fantasi med innovativ stil. Han og hans gruppe er snart blevet kendte mehndi-kunstnere i Hyderabad.

Adresse: Legend Residency, Plot No: 8-7-90/1, Flat No: 202 3rd Floor, Kalyani Theatre, Tirumala Colony, Bowen pally, Hyderabad 500011

Mehandi har indtaget en meget vigtig plads i alle bryllupper. Ovenstående top mehndi -kunstnere vil helt sikkert opfylde drømmen om mehndi -designs. Det er bare påkrævet at fortælle, hvilken form for design der kræves; resten vil blive taget hånd om af de professionelle mehndi -kunstnere. Gør tilgang til at få de nyeste designs til brylluppet.