9 híres Kolkata Mehndi tervező

Kolkata nagy gyarmati építészetéről, művészeti galériáiról és kulturális fesztiváljairól ismert. A bengáliak inkább a mehendit alkalmazzák minden alkalomra, amikor esküvőkről van szó, egész családok lesznek jelen a Mehndi szertartáson.

Kolkata számtalan kultúrának volt kitéve Indiából. A Mehndi tervei az idő múlásával és hagyományként fejlődnek. A kolkata mehndi tervek különböző mintái léteznek, amelyek csak elbűvölnek.

mehndi művész Kolkata

A legjobb Mehndi művészek Kolkata -ban, valamint a cím:

Itt van a 9 legjobb Kolkata mehndi tervező a címükkel együtt.

1. Mehndi szezon:

Mehndi művészek Kolkatában

A Mehndi Season dél -kolkatai székhelyű, és személyre szabott terveiről ismert. Híresek a legjobb menyasszonyi mehendijükről, amely a legsötétebb színű, és szakértelemmel rendelkeznek a különböző mehendi tervekben. Megfizethető csomagokat kínálnak első osztályú mehndi mintákkal a kezek számára.

Cím: 375 Prince Anwar Shah Road, 2. emelet, South City Mall, Kolkata -700045.

2. Rashmi Jain – Mehndi művész:

Rashmi Jain

Rashmi Jain professzionális mehndi művész Kolkatában; hatalmas gyűjteményt hoz a híres mehndi mintákból. 12 éves korában kezdett részt venni a Mehendi tervekben. Nagyon gyorsan és szépen tud bonyolult terveket készíteni. Az ügyfelekkel szembeni viselkedése elismerésre méltó.

Cím: 52/6 VIP Road, Near Big Bazaar, Phase 2, Flat No: 708, Kolkata West Bengal.

3. Singh Mehndi Kolkata:

Singh Mehndi Kolkata

A Kolkata Mehendi Artist a legkreatívabb terveket hozza, amelyek gyönyörű mehendit faraghatnak, amelyek tökéletesen illeszkednek a különböző ünnepi alkalmakhoz, legyen az esküvői szertartás vagy bármilyen más rituálé. Kreatív és egyedi gyűjteményük van a mehendi mintákból.

Cím: 149 Rash Behari Avenue, Gariahat, Ballygunge, Kolkata.

4. Ruposhi Mehndi Designs Kolkata -ban:

Ruposhi Mehndi Designs

Ruposhi a legjobb mehndi művész Kolkatában; kiváló mehndi művészetet kínál mindenféle alkalomra. Csapata tapasztalt a hagyományos, modern és divatos mehandi formatervezésben. Nagyon kreatív gondolatai vannak a mehndi művészet iránt, amely teljesítheti az ügyfelek elvárásait.

Cím: 127 Behala, Kolkata, Nyugat -Bengália 700034

5. Manoj – Mehndi művész:

Manoj Mehndi Art

Manoj a Famous Metropolis Mall bevásárlóközpontban található; nagyon szenvedélyes és kreatív szakmája iránt, mint mehandi tervező. Alkalmazzák művészi képességeiket, és ennek megfelelően alkalmazzák a menyasszonyi mehandi mintákat. Portfóliója elérhető a facebook oldalon.

Cím: 125 Metropolis Building, 1. emelet, High Land Park, Chak Garia, Panchasayar, Kolkata 700094

6. Shraddha Ojha:

Shraddha Ojha

Shraddha valójában önfoglalkoztató mehndi művész, és számos hírességgel és más magas rangú emberrel is dolgozott. Hatalmas gyűjteménye van a mehandi mintákból, és szinte mindenféle mehndi mintát meg tud csinálni, és díjai nagyon ésszerűek.

Cím: Bakul Basanta, lakás: 6, Rajpur Sonarpur Municipality, Narendrapally, Maha Maya Talla, Kolkata 700103

7. Shampa Banerjee Mehendi Art:

Shampa Banerjee Mehendi Designs

Shampa egy rendkívül tehetséges hennaművész, aki lenyűgöző minták széles választékát képes nyújtani kiváló minőségű természetes hennával. Egzotikus tervei, kortárs mintái egyediek és különlegesek. Mehandi tervei rendkívül szépek és professzionálisak.

Cím: Rahra Bazar Kalyannagar Buttolla, Khardah, Kolkata -700117

8. Jigna Soni – Mehendi tervező:

Jigna Soni - Mehendi tervező

Jigna Soni Burrabazarban, a város marwari kereskedőinek központjában található, híres mehndi művész Kolkata Marwari közösségében. Művei hibátlanok és gyorsak lesznek olyan munkákhoz, amelyek annyira díszesek és bonyolultak voltak.

Cím: 18 Sir Hariram Goenka Street, Ground Floor, Bastala Lane, Burrabazar, Kolkata 700007

9. Subrato Banik – Mehndi művész:

Subrato Banik - Mehndi művész

Subrato Banik Kolkata egyik legnépszerűbb mehndi művésze, és jól ismert szokásos mehandi terveiről. Dolgozott esküvőkön, családi rendezvényeken stb., És mindig lenyűgözte ügyfeleit egyedi tehetségével.

Cím: 1/79, Rajendra Prasad Colony, Lords Bakery More, Tollygunge, Kolkata 700033

Kolkata rendelkezik az ország legszebb lányaival, és ezek a kolkata mehndi művészek elegánsabbá teszik őket modern és hagyományos mehandi mintáikkal. Mindezek a Kolkata mehendi művészei, akik rendkívül kedvesek és professzionálisak, ami nagyon értékelhető volt.