9 híres Mehndi művész Delhiben

A Mehndi a hagyományos művészet a kéz, a láb vagy a test festésére a pasztából, amelyet a henna növény porított, szárított leveleiből készítenek. Általában cseresznye-vörös-barna színűre fest, de ez változhat a hátralévő idő és számos egyéb tényező miatt.

A Mehndit gyakran női gyakorlatnak tekintik, bár valóban gyakorolták. A Mehandi az a művészet, amely a mintákat a bőrre alkalmazza a hennaporral készült paszta különböző testrészekre történő felhordásával. Itt vannak Delhi legjobb profi mehndi művészei.

Professzionális és legjobb Mehndi művészek Delhiben:

1. Prakash Mehndi művész:

Prakash Mehndi művész

Prakash hagyományos stílusairól ismert, és évek óta ügyesen részt vesz a Mehendi tervezés területén. Rajasthani és Hyderabadi mintájáról híres a mehandi művészetről. Vásárlói többsége Delhi egyik legeredetibb mehndi művészének minősítette, és hozzáteszi, hogy az árai, amelyeket felszámítanak, jogosak.

2. A. Shriniwasan Mehndi Designs:

A. Shriniwasan Mehandi Designs

Tehetsége soha nem maradt észrevétlen, és minden alkalommal, amikor a hírességek megérintik Delhi földjét, gondoskodnak róla, hogy gyorsan meglátogassák őt. Előkelő ügyfelei gyakran az ütemtervének nagy részét teszik ki, azonban nyitott a normális emberek számára is, és a legtöbben a Mehendi -t részesítik előnyben minősége és árazása miatt.

3. Jay Prakash a JP Mehndi Designs -nál:

Jay Prakash és a JP Mehndi Designs

A cég híres a Mehendi gyártásáról. Mindenki körében Jay Prakash különleges elismerést élvez Mehendi művészeként Delhiben. Sokoldalú, és egyedi stílusa miatt a környéken sok művész megjelenése után is igényt tart a vevőkörre. Meg fog lepődni tehetséges mehndi terveivel.

4. Raju Legjobb Mehandi tervező Delhiben:

Raju Legjobb Mehandi tervező Delhiben

A név meglepő lehet, de páva Mehndi tervezése 1992 óta megkoronázza őt Delhi környékének legérdemesebb és legszorgalmasabb mehndi művészévé. Ha nem kezd menekülni munkája varázsa elől, ha elkezd dolgozni a bonyolult mehndi tervezésén csak elbűvöl mindenkit.

5. Ajay Mehandi művész Delhiben:

Ajay Mehandi művész Delhiben

Ajay modern vonásairól ismert, és számos kiemelkedő szolgáltatást kínál, amelyek közül választhat az alkalom és a kereslet szerint. Az elegáns, elegáns Mehenditől a klasszikus Henna -műalkotásokig mindent egyformán jól elsajátított, jól tudja a legdivatosabb terveket létrehozni olyan finomsággal, amelyet feltétlenül értékelni kell.

6. Manoj Mehendi Arts:

Manoj Mehendi Arts

Híres, hiteles menyasszonyi mehndi terveket és operatív művészetet keres, hívja a Manoj Mehandi Arts -ot. Ügyes és innovatív mehndi művészek tették őket kiemelkedővé társaik között. Kézről talpig nincs semmi, amiből nem tudnak vásznat készíteni. Manoj a legjobb menyasszonyi mehndi művész Delhiben.

7. Kundan Mehndi Designs:

Kundan Mehndi Designs

Ahhoz, hogy a menyasszony teljesen elbűvölő legyen, Delhi legjobb Mehndi művésze a Kundan Mehndi Design. Hatalmas, 25 éves tapasztalattal rendelkezik Mehendi tervezőként, és egyedülálló és elegáns henna művészete egyszerűen lenyűgöző lesz, és különböző formatervezéseket sajátított el, amelyek népszerűek: Mughalai, Hyderabadi, Jardosi, Arabian.

8. A Prasad Naval Mehndi tervezője Delhiben:

Prasad Naval Mehndi Designs

A Prasad Naval szakmája és szenvedélye mind Mehandi felé irányul, 1998 óta kezdett tervezni, és Delhi-ben jól ismert név, mint mehndi művész. Jól mutatja be az egyedi és elegáns mehndi terveket, és fáradhatatlanul előhozza a Delhi Mehendi legfinomabb terveit, a henna művészete egyszerűen lenyűgöző lesz.

9. V K Bombay Mehndi művészek:

V K Bombay Mehndi Designs

A V K Bombay Mehandi Arts Delhiben található, és híres kézművesek, akik klasszikus és kortárs dizájnok választékos választékával, bonyolult mintákkal rendelkeznek. Mehndi terveket készítettek 100 esküvőre; különféle formatervezéseket kínálnak arab, Bombay, menyasszonyi, arany, gudzsaráti stb.

Az autentikus, a reális és a kifinomult, ez a cikk a jól képzett mehndi művészek minden műfaját lefedi Delhiben. Csak meg kell mondani ezeknek a mehndi tervezőknek az alkalmat, hogy egyedi és innovatív terveket találnak ki a témákkal együtt. Ne várjon tovább, foglalja le az időpontot, és tegye vonzóbbá az esküvőt a mehndi mintákkal.