9 vezető mehndi művész Mumbaiban

Mehndi az első dolog, ami mindenkinek eszébe jut, amikor bárki bármilyen alkalomra gondol; sokan egyetértenek abban, hogy az esküvő mehndi szertartás nélkül nem teljes. Mivel köztudott, hogy a Henna nagymértékben javítja az esküvőket, nincs mód arra, hogy a mehandi tervezést normál tervezőtől készítsük el.

A Mehndi mintákat pasztával arany rudakkal, műanyag kúpokkal és tippekkel ellátott műanyag palackokkal hozzák létre, a henna művészek kifejlesztették, hogy könnyen elvégezzék a munkát és kifejezzék magukat a Mehendi művészetén keresztül.

Vezető Mehndi művészek Mumbaiban

A legjobb Mehndi művészek Mumbaiban:

A mehendi művész szebbé teszi az esküvődet. Itt található a 9 legjobb mehndi művész listája Mumbaiban.

1. Veena Nagda Mumbai Mehndi tervező:

Mehndi művészek Mumbaiban

Mumbai egyik legprofibb mehndi művésze, népszerű a hírességek körében, ezért a díjai valamivel magasabbak lesznek, mint más mehandi tervezők. De már régóta ezen a területen dolgozik, és egyedi stílusa egyértelműen lehetővé tette számára, hogy a Mumbai -i Mehandi művészek királynőjeként koronázzák meg.

2. Geeta Patel – A legjobb mehendi tervező Mumbaiban:

Geeta Patel Mehndi Designs

Önjelölt művésznő, a megbízható nevek egyike, és két évtizede foglalkozik ezzel a szakmával, most pedig a menye is csatlakozott a vállalkozásához, a duó záporozó dicséretekkel járja a helyeket. Bonyolult tervezésüknek köszönhetően a családok többsége csoportokba ömlik, hogy mehendi terveit tőle készítsék el.

3. Pawan Mehendi művész Mumbaiban:

Pawan Mehendi művész Mumbaiban

Pawan 15 éves tapasztalattal rendelkezik a Mehandi tervezés területén; akadémiájukon 2000 hallgató van. Pawan úttörő szerepet játszik a figuramunkában és az iparág legjobb formatervezésében, új és egyedülálló munkával, saját alkotással és változatos keveréssel. Vezetnek a képzésben, és neves ügyfeleknek dolgoztak szerte Indiában & külföldön.

4. Jayshree Maru Mehndi Designs:

Jayshree Maru Mehndi Designs

Jayshree Maru Mumbai egyik leghíresebb és legkreatívabb mehndi tervezője. Mumbai környékén nem lesz senki, aki ne hallott volna róla. Tervei egyszerűen hibátlanok, és a Mehandi dizájnért fizetett díjak megfizethetőek lesznek, sőt rugalmasan tud utazni más helyekre az ügyfelek igényei alapján.

5. Jyoti Chheda Mehndi művész:

Jyoti Chheda Mehndi Designs

Várja, hogy ő lesz az egyetlen, aki a segítségére lesz, bármit kérnek tőle az ügyfelek. Számos elismerést és díjat nyert mehndi terveiért, és a legjobbakban innovatív. Alázatos, ettől olyan szimpatikus, és lehetővé teszi az emberek számára, hogy jól géleskedjenek vele. Ára a költségvetésen belül lesz.

6. Usha és Ekta Shah- Mehndi művészek:

Usha és Ekta Shah Mehndi Designs

Usha egy nagyon jól ismert népszerű mehndi művész Mumbaiban, mehendi órákat is tart. Elkötelezett ügyfélköre és kreatív tervei tették India legnépszerűbb Mehendi művészévé. Ekta természetes művészeti tehetségével kamaszkora óta segít édesanyjának, sőt számos kollegiális címet is birtokolt a Mehendi design számára.

7. Rahul Sonavane profi Mehndi művész Mumbaiban:

Rahul Sonavane Mehndi Designs

Rahul rendkívül innovatív; megközelítési módja teljesen különbözik attól, amit Mumbai Mehndi tervez. Magas rangú, 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, és szakértelemmel rendelkezik a mehandi különböző alkalmakra való felhelyezésében, különböző mehendi -kollekciókkal, különösen esküvők számára.

8. Asha Savla legjobb menyasszonyi Mehndi művész Mumbaiban:

Asha Savla Mehndi Designs

A modern Mehndi széles körű tanulmányozása szakértővé teszi őt a területen, mint senki más. Hasonlóan hatékony a hagyományos Henna stílusban, hozza a mehnadi gazdag művészetét, a hajformázást stb. Mehandi minták széles választékával rendelkezik, amelyek mindenkit elbűvölnek.

9. Nirmala Asthana -menyasszonyi Mehndi művész:

Nirmala Asthana Mehndi Designs

A Nirmala Asthana a „Radha Krishna” menyasszonyi mehendire specializálódott, 12 éves tapasztalattal rendelkezik ezen a területen. A hagyományos és a divatos, bonyolult formatervezésű mehanditól kezdve nincs semmi, amire a Nirmala Asthana nemet mond. Inkább nagyon jó menyasszonyi mehendi dizájnt ad.

Amikor az esküvőkről és fesztiválokról van szó, az elsődleges prioritás a mehndi tervezés lesz, sok mehandi művész portrékat és gyönyörű vallási motívumokat tervez henna segítségével. A mehandi használatának napjainkban nincs határa, különösen a hivatásos művészek megjelenésével. Legyen az esküvő az élet legemlékezetesebb része.