Sådan fjernes Mehndi fra hud og negle?

Mehndi anses for at være lovende og bæres således af mange kvinder under vigtige funktioner og begivenheder. Selv mændene er skabt til at tage den på under bryllupper og andre sådanne lejligheder. Mens nogle mennesker elsker udseende og lugt af mehndi og derfor er meget ivrige efter at tage dem på under bryllupper og familiefunktioner, er der andre, der er tvunget til at gøre det samme af traditionens skyld. Mehendi synonymt med midlertidig tatovering forbliver ikke for evigt.

Men farven på mehndi eller henna absorberes i huden og forbliver der i et par dage. For dem, der modvilligt tager mehandi -tatoveringer på og ønsker at slippe af med dens farve hurtigere end naturen tillader, er her et par tips og måder til fjernelse af mehndi -farve, som du kan bruge.

Sådan fjernes Mehndi fra hud og negle

9 måder at fjerne Mehndi med det samme:

Lad os se, hvordan man fjerner mehandi fra negle, hænder og andre områder med flydende metoder.

1. Regelmæssig vask:

Vask dine hænder regelmæssigt så mange gange som muligt. Vask det mindst ti gange hver dag. Mens du bader, kan du bruge loofahs til at gnide over dine hænder. Det grove materiale i loofah gnider mod huden på din håndflade og hjælper med at slippe af med mehndi -farven. Sørg for at bruge store mængder sæbe.

2. Olivenolie:

hvordan man fjerner mehndi

  • En anden effektiv metode er at gøre brug af olivenolie.
  • Tag en lille vatrondel og blød den helt i blød i varm olivenolie.
  • Gnid nu denne gennemblødte vatrondel på overfladen af ​​din hud. Flyt det frem og tilbage, som om du tørrer snavs af din hud.
  • Selvom dette ikke vil tage mehndi helt ud på én gang, hjælper det med at reducere farven meget.
  • Denne proces skal helt sikkert fremskynde processen med fjernelse af mehndi.

3. Blegning:

  • Blegemiddel er et andet hjælpemiddel.
  • Påfør blegemiddel på din hud og lad det tørre.
  • Gnid det derefter af. Dette reducerer farvens mørke kraftigt.
  • Selvom denne metode er ganske effektiv, har blegemiddel kemikalier, der gør din hud tør.
  • Så hvis du gør brug af denne metode, skal du sørge for at holde en flaske fugtighedscreme klar til brug.

4. Bagepulver og citronsaft:

Lav en pasta med bagepulver blandet med citronsaft. Påfør denne pasta på din hud. Sørg dog for, at du ikke bruger for meget af det på én gang, da det kan være skadeligt for din hud. Lad det heller ikke blive ved for længe. Det kan føre til hudirritation eller hudbetændelse. Hvis dens konsekvenser overses, er denne metode ellers ganske effektiv. Dette er en af ​​de vidunderlige hjemmemediciner til at slippe af med mehandi -farve.

5. Brintoverilte:

Hydrogenperoxid til fjernelse af mehndi

Hydrogenperoxid er et andet kemikalie, der gør underværker ved fjernelse af mehndi. En vatpind dyppet i mehndi, når den gnides over din hud, får farven til at falme hurtigt. Det er en af ​​de hurtigste løsninger til, hvordan man fjerner mehndi -farve.

6. Klor:

Hvis du er for desperat til at vente de få dage, som alle ovenstående foranstaltninger kræver, er der flere drastiske trin, du kan tage. Få noget klorin og bland det i en skål med vand. Dyp derefter dine hænder i den og gnid mehndi af. Det kommer ret hurtigt ud. Men behold dette som din sidste udvej, og prøv ikke det, hvis du er tilbøjelig til hudirritation.

7. Varmt vand:

Det hjælper også at holde din hånd dyppet i en skål med varmt vand i et stykke tid. Gnid hænderne mod hinanden, når du har lagt dem i blød i et stykke tid. Du vil blive chokeret over at se, at farven begynder at falme. Det er den bedste og enkleste naturlige måde at fjerne mehendifarve fra huden.

8. Beskæring af søm:

Sådan fjernes mehndi -pletter fra negle kan altid være en tankeproces, når der er få pletter af mehndi -farve tilbage, den bedste måde kunne være at vente på, at neglen vokser og klipper neglen jævnt af.

9. Tandpasta:

Sådan fjernes mehandi fra negle

Det er let et af de bedste kemiske midler, der er tilgængeligt hos alle. Tandpastaen tages i hånden og gnides på fingrene og masseres. Kemikalierne i tandpastaen letter Mehendi -farven. Metoden, der følges, er ved at påføre pastaen på et gennemsigtigt tape og derefter fikseres om hvert søm jævnt og fjernes efter 20 til 25 minutter.

Selvom alle de ovennævnte metoder er ret effektive til at slippe af med mehndi -pletter, fungerer ingen af ​​dem øjeblikkeligt. Så det er tilstrækkeligt at sige, at hvis du ønsker at slippe af med din mehndi -tatovering inden for et par timer, skal du stoppe med at lede efter det ikke kan lade sig gøre. Mehndi kræver nødvendigvis to tre dage for at blive fjernet helt, selvom du gør store anstrengelser for at slippe af med det.