15 Comfort férfi torna mellény divatirányzat Indiában

Ha nagyszerűen és biztonságban szeretné érezni magát az edzőteremben való edzés során, akkor a torna mellény alapvető szerepet játszik. A piacon több minőségi kollekciót talál a férfiaknak és nőknek szánt edzőruhákban. A kényelmi ruhák kiválasztásakor az edzőterem mellénye illeszkedik a megjelenéshez és a nagyszerű illeszkedéshez. Az ilyen típusú edzőtermi viselet felkelti a figyelmet az edzőteremben, jól mutat a fülbemászó nadrágokkal is. Feltétlenül kényelmes mellényt szeretne viselni, kiváló megjelenéssel, és lendületesnek tűnik edzés közben.

A legjobb férfi mellények az edzőteremhez:

Íme néhány legjobb edzőmellény -felső tervezés férfiak számára Indiában.

1. Kerek nyakú torna mellény:

torna mellény

Az edzőteremben keményen kell dolgoznia testfelépítésén. A megfelelő mellény viselése jótékony hatással lesz a bőr és a test mozgására is. A kerek nyakú férfi torna mellény a leggyakrabban készült mellény. Nem tapadnak a nyakához, és nagyon kényelmesek. Mindenféle szövetből készülnek, a legjobb formatervezéssel.

2. V-nyakú torna mellény:

V -nyakú Gym Vest -gym

Férfi mellény az edzőterembe most kötelezővé vált néhány edzőteremben. Az is jó, ha a jó oldalon látunk. Balesetek történhetnek laza vagy áramló ruhák miatt, ezért a torna mellény elengedhetetlen. Ne aggódjon, nem kell elhagynia kedvenc v-nyakú stílusát. A torna mellény most még v-nyakú stílusban is készült, ami látványosan néz ki.

3. Ujjatlan torna mellény testépítőknek:

Ujjatlan torna mellény

Ha már felépítette testét és tónusos bicepsze van, de nem akarja elrejteni mások elől, akkor ez az ujjatlan torna mellény a legjobb megoldás az Ön számára. Menjen és nyűgözze le a lányát azzal, hogy megmutatja a bicepszét ujjatlan edzőteremben.

4. Teljes ujjú torna mellény felső:

Teljes ujjú edzőmellény

Kezdő vagy? Kicsit zavartnak érzi magát, amikor zsíros vagy vékony bicepszét mutatja, miközben az edzőterembe költözik? Kérjük, ne lépjen hátra, mert ez jó kísérlet arra, hogy hangot adjon a testének. Ez a teljes ujjú torna mellény segít megbirkózni a zavar érzésével. Ez még egy férfi szabadtéri mellény is. Még akkor is viselheti őket, ha elköltözik.

5. Kapucnis edzőmellény:

Kapucnis torna mellény

A férfiak őrültek a csuklyás kabátokért, pólókért, és minden lehetséges ruhát megtalálnak ebben a stílusban. A vágya valóra vált, most kapucnis torna mellény készül, amelyet viselhet edzés közben. Ujjatlan és elülső cipzárral rendelkezik. Akár pólók felsőruházataként is használható, ami varázslatot kölcsönöz a megjelenésnek.

6. Testhez simuló tornamellény sportok:

Testre szabott tornamellény

Míg az edzőteremben dolgozni vagy egyszerűen csak kocogni a parkban, akkor is nagyon kényelmesek a testhez simuló mellények. Ragaszkodnak a bőréhez, nagyon jó érzést keltenek. Ez a kék torna mellény halpikkelyes mintával rendelkezik, amely vonzónak tűnik.

7. Nyújtható mellény edzőteremhez:

Feszíthető torna mellény

Edzés közben annyi testmozgást kell elvégeznie, és a nagyon szorosan illeszkedő és rugalmatlan mellény problémát okoz ezzel. Ezt a nyújtható mellényt kifejezetten az edzőtermi edzésekhez tervezték, ahol a test szabadon mozoghat a ruhák okozta problémák nélkül.

8. Férfi pamut torna mellény:

Pamut torna mellény

Mindannyian a pamutot tekintjük a bőr szövetének, mivel elnyeli az izzadságot és a testet könnyűnek érzi. Különlegessége miatt férfiaknak készült torna mellényt készít. A pamut edzőterem sokféle stílusban készült, különböző nyomatokkal és színekkel. Még olcsóbbak egy másik mellényhez képest. Még egy férfi öltönymellény is, amelyet ingei és pólói alatt viselhet a mindennapi életben.

9. Nyomtatott torna mellény:

Nyomtatott torna mellény

A nyomtatott ruhák szépítik az adott ruha megjelenését. Ha divatos fiú vagy, és azt szeretnéd, hogy még a torna mellényed is stílusos legyen, akkor ez a nyomtatott torna mellény a legjobb neked. Számos nyomtatási forma létezik, amelyek minden mellényt megkülönböztetővé és gyönyörűvé tesznek.

10. Cipzáras torna mellény:

Cipzáros torna mellény

A pólóhoz vagy mellényhez rögzített cipzár nagyon kényelmes viseletet biztosít. Ha cipzár van rögzítve, akkor nem kell felvennie a törülközőket a fej felett, és egyszerűen fel kell vennie a válláról. Ez a cipzáras torna mellény túl feltűnőnek tűnik, és jól fog kinézni.

11. Hálós torna mellény:

Mesh Gym mellény

A háló szálak kereszteződése, amely ruhát képez. A háló lehet finom vagy vastag háló. Ez a torna mellény átlátszó, és nagyon jó megmutatni a nyolc csomag hasizmot. Ez a fekete háló torna mellény kiváló és nagyon jól néz ki.

12. Ujjatlan hosszú torna mellény:

Hosszú torna mellény

A hosszú torna mellény hip -hop megjelenést kölcsönöz. Ha popénekes vagy, és szeretnéd az edzőterembe vinni ezt a pillantást, akkor ezt a hosszú torna mellényt. Ez a hosszú torna mellény csípőig. Ez egy laza hosszú torna mellény, amely nagyon kényelmes.

13. Termikus férfi torna mellény:

Termál torna mellény

A férfi gyapjúmellényre nagy szükség van télen. Ha nyáron használja ezt a mellényt, akkor előnyös lesz, ha testét formába hozza. Ez lehetővé teszi, hogy a tested zsírosabban égjen edzés közben.

14. Poliészter torna mellény:

Poliészter torna mellény

A poliészter olyan anyag, amely nagyon sima, és legjobb, ha edzőmellényt készít. A poliészter szövet edzőmellények nyújthatóak és bőrbarátok. Lehetővé teszi a bőr lélegzését. Ezen az anyagon rengeteg nyomatot kaphat.

15. Márkás nagy karú lyukú torna mellény:

Nagy karú lyukú torna mellény

A nagy karfájú torna mellény nagyon más mellény, mint egy másik mellény. Ez egy laza mellény, és nagy lyukakkal rendelkezik, amelyek a középső vagy akár a szeretőig érnek, de a nyaka rövid, mint mások. Nagyon megkönnyíti a kézmozdulatot.

Minden férfi hat csomagot vagy nyolc csomag hasizmot akar építeni, bicepszet és másokat lendületesnek. Ezt úgy érhetjük el, hogy megfelelő edzést végzünk az edzőteremben, és amikor az edzőteremről van szó, megfelelő öltözéket szeretnénk hozzá, mivel még az is fontos, hogy lenyűgözzük az ottani lányokat. Sokféle típusú és stílusú férfi torna mellény árad a piacon, de a legkényelmesebb mellény jó lenne edzés közben.