15 különböző stílusú női mellényminták a divatban 2021

A mellények az életed részévé váltak, és biztosan évek óta rendszeresen hordod. Ahogy változik az évszak, az öltözködésünk is változik, és átállunk az új típusú ruhákra, hátrahagyva a régi szeretteinket. De most nem kell aggódnia, sok mellény stílus, szövet és kivitel van, amelyeket különböző évszakokban viselhet. A mellényeket férfiak és nők is hordják. A női mellény csodálatos és túl kényelmes. Viselheti ünnepi viseletként, parti viseletként vagy kirándulásra.

15 különböző stílusú női mellény felső a divatirányzatokban 2017

Stílusos és gyönyörű mellénymodellek a trendben lévő nőknek:

A női mellények különböző kivitelben kaphatók, és néhány szerethető stílus itt található.

1. Farmer mellény nőknek:

Női farmer mellény

A farmer mellény a farmer szerelmeseinek való. Azok a hölgyek, akik tökéletes illeszkedést szeretnének a farmer farmerhez, viselhetik ezt a mellényt a lenyűgöző megjelenés érdekében. Ez a mellény ujjatlan, és elülső gombokkal rendelkezik a cipzár helyett. Akár fekete vagy fehér pólót is viselhet, hogy új megjelenést kölcsönözzen mellényének.

2. Női szőrmellény:

Női szőrmellény

A szőr annyira puha és meleget ad. Ha télen nem szeretné kihagyni a mellény stílusát, akkor viselheti ezt a szőrmellényt. A szőrmellény különböző típusú szőrmékben kapható, mint például nyúlszőr, rókaszőr, hódszőrme stb.

3. Női Fringe mellény:

Női Fringe mellény

Egy további lógó vagy vágó stílus jól néz ki minden ruhán. A mellény karimái hűvös megjelenést kölcsönöznek, akár kicsik, akár hosszúak. Ez a barna mellény hosszú rojtokkal rendelkezik, amelyek gyönyörűek egy fehér pólón. A tekintetekkel elköltözhet partikra vagy kirándulhat barátaival.

4. Női horgász mellény:

Női horgász mellény

A nyaralás során a horgászat óriási örömet okoz, de sok mindent kell magával vinnie a horgászathoz. Ez a horgászmellény hasznos a horgászat során. Sok zsebbel rendelkezik, amelyekben tárolhatja a dolgait. Csattal zárható.

5. Női kapucnis mellény:

Női kapucnis mellény

A hűvös télben a fejét is el kell takarnia a testtől. Ez a kapucnis mellény tökéletes télen. Ezt stílusosan viselve még télen is okosnak fog tűnni, miközben takarja magát. Ha fehér pólót viselsz ezzel a rózsaszín mellénnyel, szép lesz a megjelenésed. Barna csizmát párosíthat vele, hogy magasabb szintet érjen el megjelenésében.

6. Női magas nyakú mellény felső:

Női magas nyakú felső

Nyáron mindig kényelmes ruhát keres. Ebben a magas nyakú mellény felső hölgyek sok kényelmet kapnak, amire valójában szükségük van. Amellett, hogy kényelmes, még stílusos is. Pöttyös kialakítású, amiért a hölgyek őrültek. Párosítsa ezt a mellényt nadrággal vagy farmerral, hogy elbűvölő legyen.

7. Vadászmellények hölgyeknek:

Női vadászmellény

Kiköltözik nyaralni, és vadászni szeretne, de nincs vadászmellénye? Ne hagyja abba az ötletét, itt egy vadászmellény, amely nemcsak a vadászok megjelenését kelti, hanem teret is ad ahhoz, hogy megtartsa a szükséges dolgokat, amelyeket vadászat közben nem fog megtartani. A barna és narancssárga színkombináció tompa megjelenést kölcsönöz, amelyet jó mozgatni az erdőben.

8. Kötött mellény felsők:

Kötött mellény felső

A kötött mellénytől meleg érzést kaphat. A kötött mellény lehet gyapjúszövet vagy hűvös szövet. Az évszaknak megfelelően választhat. A kötött mellényfelsők egyedi kialakításúak, amelyek a maga nemében. A kötött mellény felsőjét viselheti hosszú szoknyán, nadrágon és farmeron. A kötött mellények egyszínűek, és a mellényben nem látható több szín. Különböző formatervezési mintákkal és stílusokkal rendelkeznek, hogy egyszerű, mégis stílusos megjelenést biztosítsanak.

9. Hosszú női mellények:

Hosszú mellény

A donok hosszú kabátot viselnek, de ezt a tekintetet hátrahagyhatja, és a saját hölgyét úgy nézheti ki, mint a hosszú mellényt. Különböznek a felöltőtől. Nagyon könnyűnek tűnnek a kabáthoz képest. Számos stílusú női hosszú mellény áll rendelkezésre, amelyeket farmernadrágon vagy tunikán viselhet, hogy elég merész megjelenést kapjon ahhoz, hogy bárkit a helyszínen lőhessen.

10. Bőr mellény kicsi:

Bőr mellény

A bőrbarátok nem csüggednek el. Viselhet kedvenc bőréből készült mellényt is. A bőr mellény testhezálló, merész megjelenést kölcsönöz.

11. Laza mellények lányoknak:

Laza mellény

Ha igazán szeret egy laza és kényelmes mellényt, amelyet egész nap viselhet, akkor ez a mellény a legjobb az Ön számára. Ezt a mellényt otthon vagy akár kint is viselheti dizájner nyakrészével.

12. Puffer női mellény:

Puffer mellény

Adjon hangerőt a testének ezzel a puffer mellénnyel. Télre tervezték őket, és a sapka szélein szőrzetük van, mint az eszkimóknak. Ez a stílusú mellény tökéletes a vékony hölgyeknek.

13. Torna mellény Hölgyek:

torna mellény

A nőknek keményen kell dolgozniuk az edzőteremben, hogy megőrizzék alakjukat. Sokféle torna mellényünk van, de ez a torna mellény India szereti. A rövid mellény kissé nyitott, de ezt a torna mellényt kedvelik az indiai nők, mivel teljes hosszúságú és kényelmes az edzés során. Akár a parkban kocogás közben is viselheti, mivel gyönyörű nyomatokkal rendelkezik, amelyek miatt a mellény viselhető kívül.

14. Női pamut mellények:

Pamut mellény

A női pamut mellény indiai és nyugati viseleten is viselhető. Viselheti farmert, szoknyát és akár Kurtis -t is. Ez nagyon merész és gyönyörű megjelenést kölcsönöz. A virágmintás ezen a mellényen csinos megjelenést kölcsönöz.

15. Termikus mellény nőknek:

Hőmellény

Egy buliban kabátot és pulóvert viselve elnyomja az öltözék varázsát. De ezzel a hölgyek termo mellényével nem kell ilyen problémával szembesülnie. Mivel meleg és vékony, viselheti ezt a mellényt a ruhája alatt, és magabiztosan büszkélkedhet ruhájával.

A mellények rendkívül kényelmesek, és bárhol és minden évszakban viselhetők. Szuper új megjelenést kölcsönöznek minden partinak és kirándulásnak. A mellények napjainkban egyre népszerűbbek és népszerűbbek. A mellény ezen stílusaival is beléphet ebbe a divatvilágba.