9 divatos designer mellény férfiaknak és nőknek

Ideje partit rendezni, és az öltözékéhez illő, tökéletes ujjatlan kabátruhát keresni. Akkor mindenképpen egy egyszerű, egyrészes ruházati kiegészítő, amelyet „mellénynek” hívnak. Fiúk és lányok számára itt az ideje frissíteni a legutóbbi divatos 9 legjobb tervezőmellényt, amelyek miatt úgy érzi, hogy azonnal vásárol egyet!!

A legújabb tervezőmellények a trendben lévő férfiaknak és hölgyeknek:

Nézzük meg a legjobb tervezőmellényeket fiúknak és lányoknak.

1. Madár tervezett túlméretezett farmer női mellény:

Bird Designed Túlméretezett farmer női mellény

A farmer a kedvenc ruhaanyag, amelyet a lányok használnak mindennapi életükben. Ha megunja, hogy nadrágként vagy ingként viseli őket, akkor ideje váltani. Ha hozzáadja őket rétegként az ing tetejére vagy a felsőrészhez, túlméretezett tervezett mellénnyel, a hímzőmunka, amely a madarat ábrázolja, és kövekkel körülvéve a varratvonal körül, határozottan kiemelkedő tervezői mellény.

2. Kettős mellű kötött férfi mellény:

Kettős mellű kötött férfi mellény

Azoknak a férfiaknak, akik változtatni szeretnének a szokásos egygombos kabáton, itt a legjobb változás az Ön számára. Próbálja ki ezt a széles szárnyú mellényt, amely átfedi egymást a gomb párhuzamos soraival. A gomb lehet egy oszlopos vagy kettős. Annak érdekében, hogy a design további szépséget adjon, a mellény kötött szövetből készül.

3. Crepe Long Designer mellény nőknek:

Krepp hosszú designer mellény nőknek

Ez az alkalmi viselet tervezői hosszú kabát krepp anyagból, amelynek két hosszú zsebe van az oldalán. A mellény általában ujjatlan, ami megkülönbözteti a normál kabáttól. A mellény gallérja nem merev, így különbözik egy másik alkalmi mellénytől. A színek a sima feketétől a világos sárga színig állnak rendelkezésre.

4. Patch Work Cropped női mellény:

Patch-work vágott női mellény

Az állatorvosok mérete teszi híresebbé a fiatal lányok körében. A felső váll kőfaragással vagy szakadt farmerhatással készült, fakó színnel. A mellények oldalsó fém gombokkal vannak felgombolva.

5. Flitteres tervezőmellény férfiaknak:

Flitteres designer mellény férfiaknak

Ezt a fényes mellényt általában férfiak viselik egy partin. Az anyag színe csillogóvá teszi a csillogó fényű, kör alakú fém gomb soros munkája miatt. A mellényt fehér ing és fekete öltöny kombinálja.

6. Tervező cipzáras mellény férfiaknak:

Tervező cipzáros mellény férfiaknak

Ez a karcsú szabású designer mellény oldalzipzárral divatossá és divatossá teszi. Az illesztés általában testhezálló, a mellény sarkához rögzített gombbal. A gomb mérete kerek és nagy, így kiemelkedőbbnek tűnik.

7. Többzsebes bőr mellény férfiaknak:

Többzsebes bőr mellény férfiaknak

Ez a tiszta bőrkabát a szépségről beszél a bőr anyagának kialakításán és textúráján keresztül. Ez a mellény legalább négy oldalsó zsebbel rendelkezik, ami nem divat, de nagyon kényelmesen hordja a benne lévő dolgokat.

8. Fur Designer mellény nőknek:

Fur deisgner mellény nőknek

Ez a teljesen szőrméből készült mellény a legjobb jelmez a tavaszi szezonban, hosszú ujjú pólóval együtt. A szőrme melegséget kölcsönöz, mégis figyelemre méltó, divatos megjelenést kölcsönöz. Ez a mellény egyszerűen illeszkedik a testre anélkül, hogy oldalsó gombokat kellene rögzíteni.

9. Horgolt tervező női mellény:

Horgolt tervező nőkVest

Ez a gyapjú anyagú mellény könnyen elkészíthető otthon, csak pár tűvel és gyapjúfonallal, de a boltokban számos Humpty formatervezés található, amelyek egyszerűvé teszik a hölgyek felvételét és viselését. A cérna színe is kombinálható mellényt képezve. Ez a legjobban illik pólókhoz vagy ruhákhoz.

Viselje az „Önnek megfelelő” ruhát, amely jól érzi magát. Ez a kényelmes ruhát viselő érzés határozottan érezhető a tervezett mellény viselésekor. Azt, hogy ki vagy, feltétlenül tükrözi az, amit viselsz!!