9 divatos és kényelmes pamut mellény férfiaknak és nőknek

A nyarak úton vannak! Vásárolt már a pamut mellényből, hogy a lehető leghűvösebb hatással élvezhesse a forró napokat?

Igen, a pamut a legjobb anyag az égő nyarak számára. Elnyeli az izzadságot a testedben, és enyhíti a hőt. A mellényminták ihlette, ez egy személyre szabott dizájn, amelyet széles körben megvalósítanak még a tizenévesek divatállványai számára is.

A pamut mellények legújabb és stílusos mintái a férfiaknak és a hölgyeknek a trendben:

Íme néhány pamut mellény, amely díszíti öltözékét stílusos megjelenéshez.

1. Klassz Power Pamut mellény férfiaknak:

Pamut mellények

A pamut mellény férfi dizájn, amely alkalmi és göndör, egyaránt klasszikus, cipzárral nyitható. A mellény ujjai enyhe közepes szélességet kapnak, bőrre illő megjelenéssel. A kialakítás nagyon népszerű az edzőtermek, reggeli séták, éjszakai séták stb.

2. Nyitott első pamut mellény nőknek:

Nyitott első pamut mellény nőknek

A főiskolák és a dolgozó nők tinédzserei nagyon vonzódnak a pamut mellényes női dizájnhoz. A mellény elülső nyílást kapott, széles és hosszú oldalsó galléros kialakítással. Az ujjatlan kialakítás növeli a mellény varázsát.

3. Kettős színű pamut mellény férfiaknak:

Kétszínű pamut mellény férfiaknak

Az enyhén laza, férfi pamut mellény kialakítása meglehetősen széles körben viselt, mint belső. A mellény kialakítása kettős színű, amely két különböző részre osztja a mellényt, fekete -fehérre. A mellény magas nyaka tökéletes megjelenést kölcsönöz az illeszkedő testizmoknak.

4. Funky pamut mellény nőknek:

Funky pamut mellény nőknek

A női pamut mellényeket enyhe farmer anyagból készítették, nagymértékben inspirálták az ingeket vagy kabátokat. A mellény gallérral és négy zsebbel készült, ferde kivitelben. Az ujjatlan kialakítás és az elasztikus derekú kivitel karcsúbb megjelenést kölcsönöz viselőjének.

5. Strip Tank pamut mellény férfiaknak:

Strip Tank pamut mellény férfiaknak

A tartálytervezés a mellénytervezésben meglehetősen népszerű a férfiak, főleg a tizenévesek körében. A pamut mellény fekete -fehér csíkos kialakítású, ami szerethető design a férfiak számára. Az enyhe széles ujjú, fekete szegéllyel lenyűgöző megjelenést kölcsönöz az edzőtermeknek, kirándulásoknak, piknikeknek stb.

6. Divatos pamut mellény nőknek:

Divatos pamut mellény nőknek

A női pamut mellény divatos megjelenést kölcsönöz azáltal, hogy hosszúságot és hibátlan rétegeket biztosít. A teteje geometrikus mintákkal és világos színű csíkokkal készült. A rétegek kanyargósak, a mellények nyitott elülső kialakítása ihlette. Széles körben hordható egyetlen darabon, farmeron vagy rövidnadrágon.

7. Kapucnis pamut mellény férfiaknak:

Kapucnis pamut mellény férfiaknak

A pamut mellény felsőrész, amelyet férfiak és nők is hordhatnak, a kapucnis mellény. A pamut fekete mellény sapkás kialakítású, a kabátokhoz hasonló illesztéssel. A mellény nyílása cipzárral van megadva, míg zsinórok lógnak, hogy a mellény más megjelenést kölcsönözhessen.

8. Chiffon pamut mellény nőknek:

Chiffon pamut mellény nőknek

A női pamut mellény új formatervezése pamutból és sifonból készült, hogy vonzóbb legyen. A fehér pamut mellény bőrfelszerelést kap, amelyet tovább díszítenek sifon anyagból, virágmintákkal domborítva. Érzéki érintést kölcsönöz a nők szemléletének.

9. Farmer pamut mellény férfiaknak:

Farmer pamut mellény férfiaknak

Farmer és mellény pamut, mindkettő kombinálva új és fülbemászó megjelenést kölcsönöz a férfiak személyiségének. A mellény a hivatalos mellényhez hasonló. A mellény szegélye bolyhos kialakítású, két apró zsebbel.

Mind a férfiak, mind a nők körében a pamut mellényes hölgyek hatalmas választékot adtak, amelyek biztosan megőrjítenek. A pamut mellények jelenleg a viselt, hogy láthatóvá tegye a testét, amely megmutatja a görbületeit vagy a jól felépített testet.