9 divatos hosszú mellény stílusos formatervezése

A mellény ujjatlan ruhadarab a test felső részére. A mellény mellényként, kardigánként és kabátként is ismert. A mellényeket férfiak és nők is viselhetik. A mellényt úgy vezették be, hogy a nők a nők lovas szokásait viselik. Mára a nők napi viseletének részévé vált. A mellények kétféle rövid mellényből és hosszú mellényből állnak. Különböző termékválasztékok, minták és szövetek állnak rendelkezésre a piacon, az évszaknak megfelelően. Bármilyen felszerelt farmerhez illik. A mellény klasszikus hangulatot kölcsönöz a ruhának. Különböző szerethető stílusú mellények állnak rendelkezésre.

Legújabb és gyönyörű hosszú mellények a divatban lévő nőknek:

Nézzük meg a hosszú mellények 9 legjobb mintáját.

1. Farmer hosszú mellény:

Farmer hosszú mellény

Ez a tökéletes választás a farmer szerelmeseinek. Bármilyen fehér-fekete pólóhoz illik. Cipzáros helyett elöl gombbal nyitható. Ez az ujjatlan mellény lenyűgöző megjelenést kölcsönöz a nőknek.

2. Hosszú szőrmellény:

Hosszú szőrmellény2

A szőr annyira puha és meleg. Tehát ez a legjobb a télre. Aki télen nem akar stílusát megváltoztatni, ez a hosszú szőrmellény tökéletes választás számára. Ez a prémes kabát a vékony hölgyek számára a legjobb.

3. Hosszú szegélyű mellény:

Hosszú Fringe mellény

A mellény karimái minden ruhán jól mutatnak. Ez a vágási stílus jól néz ki, függetlenül attól, hogy a rojtok hosszúak vagy rövidek. Ez a fekete, rojtos mellény bármilyen színű pólóhoz illik. Bármelyik eseményhez választhat.

4. Hosszú mellény felső:

Hosszú mellény felső

Ez a nyújtható, kerek nyakú és egyenetlen szegély felső elegánsnak tűnik, és a dekoltázs közepén lévő redők teszik kecsesebbé. Farmerrel, nadrággal stb. Párosítható. A nők nagyon jól érzik magukat ebben a hosszú szürke színű mellény felsőben. A korlátokon kívül olyan mesésen néz ki.

5. Formális hosszú mellény:

Formális hosszú mellény

Ez a világos színű hosszú mellény farmer és fekete tunika. Merész és stílusos megjelenést kölcsönöz. Ez a mellény úgy néz ki, mint egy kabát. A hosszú mellény könnyű és megbocsátó. Szüksége lehet a tökéletes hosszúságra szabott mellényre. Ez a hosszú mellénykabát jó választás hivatalos vagy hivatalos viseletre.

6. Hosszú csipke kardigán mellény:

Hosszú csipke kardigán mellény

A nők nem tudnak ellenállni neki, miután meglátták ezt a hosszú csipke mellényt. Ez exkluzív megjelenést kölcsönöz bármilyen tunikának, farmernek. Finomsága miatt parti viselet. Párosítható gladiátorok cipőivel is.

7. Hosszú kapucnis mellény:

Hosszú kapucnis mellény

Télen be kell fednie a fejét, ez a hosszú csuklyás női mellény hasznosabb. Ez nem változtat a megjelenésén, inkább télen stílusosabbnak tűnik. Ez a nyomtatott mellény fehér és égszínkék inghez is passzolhat.

8. Edzőterem hosszú mellény:

Torna hosszú mellény

Különféle edzőmellények állnak rendelkezésre a piacon, de ez a női hosszú mellény kedveli az indiánokat. Hosszának köszönhetően kényelmesebb edzés közben. A kocogásban is viselhető. Ez a rózsaszín színű mellény olyan gyönyörű, mint amilyen kint viselhető.

9. Kötött hosszú mellény:

Kötött hosszú mellény

Ez egy kézi kötésű mellény. Meleg érzetet kölcsönöz, a kötött mellény nagyon egyedi kialakítású és különböző mintákkal rendelkezik. Ez a hosszú lehúzott mellény piros szívű fonalakban kötődik. Ez lehet farmerben és nadrágban is.

A női mellény túl kényelmes. Bárhol és minden évszakban viselheti. Az egyéni stílusnak megfelelően választhat mellényt. A nők hosszú mellényei meglehetősen sokoldalúak, és a mintáktól és a nyomatoktól függnek. A vagány mellénynyomatok nagyszerűek alkalmi eseményekhez, míg a formális események mintáit és kockáit ellenőrzik. A hosszú női mellények új megjelenést kölcsönöznek minden partinak és kirándulásnak. A mellények egyre népszerűbbek a mai divatban.