9 Kényelmes szabadtéri mellény férfiaknak és nőknek

A mellényt egy ing vagy egy felső tetején kell viselni, amely lefedi a test elülső részét, ami melegséget és kényelmet biztosít a testnek. A mellény általában ujjatlan, cipzárral vagy gombos rögzítéssel az oldalán. Férfiaknál az üzleti mellényt hivatalos póló tetején viselik, tetején blézerrel, ez az egyetlen eset, amikor a mellényt belül hordják.

A Kültéri mellény témához visszatérve, amely tisztán egy ruha vagy ing tetején való viselésre szolgál. Ennek a cikknek a top 9 kültéri mellény, amelyet férfiak és nők általában viselnek egy szabadtéri rendezvényen, a cikkben bemutatjuk, hogyan varrják össze a különböző típusú anyagokat belső meleg anyaggal..

A legújabb és védő szabadtéri mellények a trendi férfiaknak és hölgyeknek:

Nézzük meg a szabadtéri mellények legjobb terveit.

1. Sima gyapjú szabadtéri férfi mellény:

szabadtéri mellények

A gyapjú anyag hasonló textúrájú, gyapjú, de sokkal vékonyabb és könnyű súlyú, és szintetikus anyagból készül. A vonzóbbá tétele érdekében a tervezők a nyakrészen gallérral rögzített oldalsó cipzáras zsebeket rögzítettek. Ezt enyhe hőmérsékleten viselik a póló felsőjén.

2. Fényes steppelt szabadtéri mellények nőknek:

Fényes steppelt szabadtéri mellények nőknek

Ez a mellénytípus a leghasznosabb és legkedveltebb modell a hölgyek körében. A fényes szintetikus anyag, három belső gyapjúréteggel, ütéssel és szövött anyaggal, meleget és hangulatot kölcsönöz a teljes ujjú pólóval együtt. A mellény oldalán gomb található a mellény bezárásához.

3. Thermoball szigetelő kültéri mellény férfiaknak:

Thermoball szigetelő kültéri mellény férfiaknak

A hőgolyó a paplan után a következő leginkább szigetelő anyag, ezek a kis finom golyók elegendő meleget adnak és védik a testet az erős széltől. Ez a mellény cipzárral zárható, és a mellény könnyen összecsukható és csomagolható egy kis táskába is.

4. Vízálló női szabadtéri hosszú mellény:

Vízálló női szabadtéri hosszú mellény

Ez a vízálló mellény jól jön egy esős napon, mivel ez a mellény kapucnis kiegészítővel együtt jár. A mellény hossza tovább csökken a comb alsó középső részéig. Ahhoz, hogy testhez illeszkedjen, öv fut a csípő környékén.

5. Szőrme bélelt női szabadtéri mellény:

Szőrmével bélelt női szabadtéri mellény

Ez a mellénytípus a legjobb kültéri kabát, amelyet a téli szezonban viselnek. Mivel a szőrme bélés melegséget kölcsönöz a teljes ujjú pólónak és egy pár kesztyűnek. A szőrzet minőségének elég jónak kell lennie ahhoz, hogy ellenálljon a hideg hőmérsékletnek.

6. Gyapjú mellény kapucnival nőknek:

Gyapjú mellény női kapucnival

Ezt a mellényt általában minden hölgy viseli télen, vastag gyapjú belseje és szőrmés kapucnija miatt, amely megakadályozhatja, hogy a víz vagy hópelyhek bejussanak a kopottba, amikor a fejet takarják. A mellény zárható gombnyomással, oldalsó zsebekkel.

7. Kemping kültéri mellény férfiaknak:

Kemping szabadtéri mellény férfiaknak

Ez a mellény a legismertebb kültéri kiegészítő ruházat férfiaknak kempingezés, túrázás, horgászat során. Számos különböző méretű, cipzáras zsebbel rendelkezik, és horgokkal is rögzíthető a kulcsokhoz. Ezeknek a mellényeknek általában világos a színe, mivel könnyebb azonosítani őket éjszaka túrázás vagy kempingezés közben.

8. Többszínű gyapjú szabadtéri mellény férfiaknak:

Többszínű gyapjú szabadtéri mellény férfiaknak

Ez a többszínű mellény a férfiak kedvenc szabadtéri kabátja. Mivel a színkombináció fényes és élénk, a srácok szívesen viselik azt is buli közben. Ezt a mellényt teknős nyakörvvel tervezték, oldalsó zsebekkel. A zsebek hossza tervezőnként eltérő.

9. Jersey-Quilt szabadtéri mellény nőknek:

.Jersey-Quilt szabadtéri mellény nőknek

A Jersey anyagból készült ruházat könnyű, mégis szinte gyapjúhoz hasonlít. A mezruha nyújtható és zárt helyiségben is kényelmesen viselhető, így a hölgyek nem tudják eltávolítani őket egy találkozó vagy összejövetel során. Különböző színek állnak rendelkezésre. A mellény belsejét paplan béleli, amely meleget biztosít.

A mai modern világban minden kompakt módon történik. Ebbe a listába tartozik a teljesen összecsukható mellény. Az ilyen típusú kényelmes mellény táskaként jelenik meg a boltban, amely kinyitáskor mellény lesz. Ez a divatos és könnyen hordható mellénytípus igényesebbé teszi a férfiak és a nők körében.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80